Aveti dreptate domnule Gemini !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Placare gipscarton cu faianta
Adună
X
-
-
Masca mobila cu gips carton si faianta
In baie, peste conducta de scurgere de la WC, vrem sa facem o masca din gips carton peste care sa punem faianta. La cotul de la WC am vrea sa poata sa fie demontabila. Problema este ca nu stim cu ce am putea sa etansam ca sa nu intre apa intre placile de gipsa carton.
Daca aveti o solutie va rog sa-mi spuneti.tomorow will be better
Comentariu
-
-
Postat în original de viorel.stanculescuApa de unde?
Ma gandesc ca vom taia un patrat(dreptunghi) si e tot mai usor decat sa tai un semicerc.
Daca masca respectiva vine fixa poate sa existe probleme pe viitor(avem un scurt racord flexibil in spate de la WC care se leaga cu o teava din plastic fixa de culoare gri).
pt: MaistrulMax
Multumesc.Si alta solutie decat banda aceea pe colturi nu este?tomorow will be better
Comentariu
-
-
-
Nu stiu care este distanta interax dar pentru placarea cu faianta este necesara o distanta interax de 40 cm.
Placarea efectiva se face direct cu adeziv Ceresit CM11. Pentru rosturi un chit flexibil aquastatic - rezistent la apa - Ceresit CE 40.VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Comentariu
-
mai am o intrebare:
scurgerea de la dus va fi zidita in pardoseala (pe o distanta de aprox 3 metri).
eu am acum santul facut si teava montata (din aceea care se monteaza fara adeziv: are numai niste garnituri de cauciuc in locul de imbinare. Are diametrul de 3 cm. Pe ea scrie Valrom Industries EasyKit PP).
este ok sa o zidesc pe aceasta sau ar trebui o teava lipita? (ar putea sa cedeze la locurile de imbinare datorita faptului ca nu sunt lipite?)
ps: daca ar fi trebuit ca creez alt thread imi cer scuze...
mihai
Comentariu
Comentariu