Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Montare gipscarton / rigips

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Va salut. Ce tipuri de dibluri se folosesc pentru prinderea perimetrului din profile UD pe peretii in vederea realizării structurii pentru tavane din gips carton? Pereții sunt din cărămidă, așa cum se vede in poza.

  Comentariu


  • Postat în original de turcudan Vezi post
   Va salut. Ce tipuri de dibluri se folosesc pentru prinderea perimetrului din profile UD pe peretii in vederea realizării structurii pentru tavane din gips carton? Pereții sunt din cărămidă, așa cum se vede in poza.
   Cautati in comert dibluri pentru caramida cu goluri.

   Comentariu


   • Buna ziua,

    Am cumparat un apartament vechi intr-o cladire istorica si vreau sa refac tavanele cu rigips si vata. Tavanul actual este facut din scanduri care sunt acoperite cu ceva tencuiala subtire cu stuf peste ele.
    1. Mesterul meu vrea sa prinda bridele in scandurile din tavan. Aceste scanduri sunt foarte vechi, credeti ca aceste scanduri vechi vor sustine sistemul de profile?
    2. Am gasit o filmare de la Saint Gobain Rigips Romania in care prezinta un sistem de fixare rigips doar pe profilele laterale, fara a prinde nimic in tavan.
    Credeti ca e realizabil acest sistem?
    Saint Gobain Rigips Romania spun ca sistemul lor se aplica doar pentru deschideri de maxim 3m a camerei. In cazul meu, o camera are 3.4 latime, restul sunt sunt ok nu au mai mult de 3m.
    Aici e filmarea de prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=VN5u4vjJBHc

    Comentariu

    Procesare...
    X