Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

IMPORTANT - Regulament sectiune "Bursa"

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • IMPORTANT - Regulament sectiune "Bursa"

  1. Denumire topic
  Va contine numai urmatoarele elemente VAND, CUMPAR, INCHIRIEZ, CEDEZ, IMPRUMUT, SCHIMB, OFER SERVICII si denumirea generica/neutra a produsului sau a serviciului oferit.
  ANUNTURILE VOR FI EXCLUSIV DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR si AL IMOBILIARELOR!

  Pentru a posta anunturi pe www.misiuneacasa.ro/forum, trebuie sa va creati un cont de utilizator pe forumul Misiunea Casa.

  2. Continutul topicului
  Descriere a produsului sau a serviciului oferit dupa cum urmeaza:
  a. In cazul produselor:
  - denumire comerciala/tehnica;
  - stare de functionare;
  - date tehnice (parametri si cantitate);
  - existenta garantiei;
  - poza reala (poza cu produsul in cauza) sau o poza cu modelul produsului in cauza sau un substituent al acestuia, caz in care va trebui specificat faptul ca poza nu contine produsul ce face obiectul topicului - Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza;
  - pretul solicitat.
  b. In cazul serviciilor:
  - localitatea unde poate fi oferit serviciul promovat;
  - descrierea serviciului oferit;
  - o estimare de timp pentru serviciul oferit;
  - garantie oferita;
  - tariful practicat.

  3. Utilizatorul va trebui sa ofere datele de contact potentialilor clienti: telefon, e-mail si, eventual, ID-ul de messenger.

  4. Se va preciza daca produsul/serviciul este negociabil sau nu.

  5. In urma solicitarilor membrilor interesati de anuntul dumneavoastra sau cand doriti sa adaugati date nementionate in anuntul initial, se pot posta mesaje de completare a anuntului sau de negociere. SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
  Nota: Prin “UP” se intelege postarea unui mesaj de catre vanzatorul produsului pentru care s-a deschis topicul, mesaj a carui intentie este aceea de a schimba (prin urcare) pozitia de afisare a topicului.

  6. Nu se accepta mesaje ce urmaresc denigrarea produsului sau a serviciului oferit. Toate comentariile pozitive sau peiorative trebuie sa fie obiective! Babel Communications NU isi asuma raspunderea pentru orice continut obscen, rasist sau de orice natura care sa deranjeze pe altii, provenit de la utilizatorii care posteaza pe site un anunt.Aceste anunturi vor fi sterse imediat ce vor fi depistate.

  7. Postarea anuntului se poate face doar de catre proprietarul produsului sau, dupa caz, de catre cel care presteaza serviciul. Niciun intermediar nu poate posta in numele proprietarului sau a prestatorului de servicii. Responsabilitatea privind provenienta si/sau functionarea corecta a produsului vandut/cumparat/a serviciilor prestate, precum si raspunderea pentru veridicitatea datelor anuntului apartin in totalitate vanzatorului/prestatorului de servicii.
  ATENTIE - Babel Communications NU isi asuma raspunderea asupra corectitudinii anunturilor sau a oricarui prejudiciu cauzat!

  8. Serviciul Bursier este gratuit numai pentru persoanele fizice.

  9. Persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul www.misiuneacasa.ro/forum o pot face doar in baza unei relatii contractuale cu Babel Communications. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, ne rezervam dreptul de a inchide/sterge topicul respectiv si de a bloca contul utilizatorului.
  Pentru solicitari va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail:
  calin@cdconsultancy.net

  Succes!
Procesare...
X