VAND GSM Controller

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • pc_cristi
    Incepator
    • 28.iun.2008
    • 33

    VAND GSM Controller

    Controlerul GSM se utilizeaza in aplicatii ce presupun comanda la distanta a maximum 8 echipamente si monitorizarea a 4 intrari digitale cu notificarea starii prin SMS.

    Aplicatiile utilizate pot fi: comanda la distanta a instalatiilor de incalzire/climatizare, notificarea cu privire la aparitia unor evenimente (efractie, incendiu, apropierea de temperatura de inghet, etc.), reset-ul (reinitializarea) unor echipamente aflate in zone izolate/greu accesibile ( case de vacanta, radio-relee...). Evident, aceasta enumerare mai sus nu sunt unle obligatorii , automatele GSM putindu-si gasi aplicabilitatea in domenii si situatii din cele mai variate.


    Echipamentul se compune dintr-o interfata cu microcontroller care asigura prelucrarea informatiilor de la 4 intrari digitale, precum si comanda independenta a celor 8 iesiri, in functie de comenzile primite prin SMS si optional un telefon nokia 3310 (nu intra in pret).
    Echipamentul se alimenteaza la o tensiune de intrare intre 10 si 14Vcc, sursa interna permitind si conectarea la instalatia unui autovehicul. Deasemenea este prevazuta si cu alimentare pentru telefon controlata de microcontroller.



    Un filmulet cu el in lucru.



    PRET 150 LEI

    Am si varianta copleta: controlerul, placa cu relee, telefon, alimentator la 300 LEI.



    Deasemeni mai vand si un LCD vumeter la 150 LEI.

    Un filmulet cu vumetr-ul



    MAI MULTE DELALII GASITI:


    pc_cristi@yahoo.com
    0740287012
Procesare...