Isolgomma

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • cristian1967
    Incepator
    • 24.nov.2016
    • 1

    Isolgomma

    .... va invit sa descoperiti*gama*premium*de materiale pentru executia de lucrari de hidroizolatii, termoizolatii si izolatii fonice.

    Acestea va vor oferi*multe posibilități în ceea ce privește reducerea pierderilor de energie si de bani. Valoarea adăugată a acestor sistemelor de izolatii, se*realizeaza*prin materiale durabile,*avand rezistenta la UV, la*foc si la umezeala,*stabilitate dimensionala, capacitate de*transfer termic mic si durata de viata ce depaseste 25 de ani.

    TERMO-HIDROIZOLATII*PERFORMANTE

    Membranele bituminoase din gama*premium*- Polygum si Derbigum, termoizolatia din panouri rigide din PIR, Powerdeck F, Eurothane Bi 4 si Enertherm MG, va garanteaza*siguranta, liniste si confort la locuinta dvs. sau in locul unde va desfasurati activitatea. Garantia lor este de 10 ani.
    Fiind disponibile in*multe variante, pot fi utilizate intr-o gama larga pentru*diferite aplicatii, de la acoperisuri plane si inclinate, la pereti, fatade, subsoluri, pana la poduri,*viaducte sau pasaje rutiere.*Aditivate cu APP*in procent de peste 30%, acestea va garanteaza o hidroizolatie sigura, conferind o*durata mare de viata a intregului sistem*de termo-hidroizolatii.

    IZOLATIILE FONICE ISOLGOMMA
    Gama Isolgomma, ofera*si o varietate de produse si solutii pentru izolatia fonica a cladirilor, pentru pardoseli,*pereți*si tavane.*Acestea sunt capabile să rezolve orice izolare de sunet si de vibratie, la*imobilele*noi sau la lucrările de restaurare. Isolgomma este*o gamă largă și completă ce garantează performanțe unice. Fata de celelalte materiale, acestea au comportare foarte buna in timp,*rezistenta la umezeala, stabilitate dimensiona datorita*granulelor de cauciuc si a liantului ce le leaga
Procesare...