Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Casa mea p+m 160 mp cu 7000 euro

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• zuzu80
    a răspuns
    Răspuns la: Casa mea p+m 160 mp cu 7000 euro

Postat în original de xena Vezi post
    Pe mine nevoia de calitate m-a costat:
    - gresie 250-300 ron/mp (am avut si mai ieftina dar in uscator si centrala)
    - parchet si trepte din lamele de lemn masiv paltin peste 100 ron/mp (+osb un strat+lac ecologic +manopera perfecta)
    - incalzire electrica pardoseala in locurile unde este gresie 75 eur/mp
    - geamuri termopan cu sticla antiefractie
    - usi din lemn stratificat cu sticla sablata cu model 1200/buc
    - usi de acces din lemn stratificat acoperite cu meranti 2200 eur
    - ferestre de mansarda Velux
    - mobila de bucatarie pe comanda din De cu electrocasnice incorporate 4500 eur
    - mobila din lemn masiv - nu mai stiu
    - perdele 15000 ron
    - stablat intregime din lemn baituit si lacuit (urasc stablatul de plastic) a fost scump pt. ca a fost si suprafata mare
    - instalatie termica in Cu
    - baterii de marca buna (Hansgrohe)
    - instalatie electrica pregatita pentru casa inteligenta
    - sistem de alarma antiefractie si alarmare de incendiu cu apelator telefonic
    Ar mai fi unele lucruri dar acum nu-mi vin in minte.
    Mai am lucruri unde m-am "calicit" si am luat teapa, de ex. dalele din beton care au inceput sa se strice dupa prima iarna cam 200 mp. Noroc ca firma a acceptat sa-mi dea pavele noi in schimbul alora deteriorate. Dar manopera tb sa o fac eu.

Ce va recomand eu; faceti de la bun inceput la maximul de calitate pe care vi-l permiteti pentru ca mai apoi sa nu va para rau daca tot platiti rate la banci. E mai confortabil psihic sa stai intr-o casa asa cum ti-ai visat-o si sa platesti ratele decat sa platesti ratele si sa nu fii multumit de felul in care locuiesti.
    si acuma plangeti dupa "darea in plata", lasati fiecare sa-si faca casa din ce poate si cum poate, nu poate toata lumea sa-si puna perdele de 15000 ron(ceea ce mi se pare o mare prostie), dar na cred ca ati lasat inca pretul pe ele!

Lasă un comentariu:

• coby
    a răspuns

....
    Doamne ajuta , sa aibe noroc de casa si sa fie sanatos .

Lasă un comentariu:

• georgeflorin
    a răspuns

7000 de euro ....in rosu , hai sa fim realistii , ....
    PS 70000 k , de unde ....nu am auzit sa fi castigat la loto

Lasă un comentariu:

• georgeflorin
    a răspuns

uitativa mai atent la gard si la balcon , lemnaria aia a fost 200 ron , sunt rebuturi de la gater , ca are inspiratie si a reusit sa faca asa ceva .......si pe mine ma uimit , sa nu credeti ca gardul a costat cine stie ce , vedeti placile cu ce este placat gardul , .....el le-a turnat.

Lasă un comentariu:

• coby
    a răspuns

Fata de poza precedenta e diferenta de la cer la pamant , deci 7000 euro ??? Asteptam totusi niste detalii in plus si de ce nu si costurile aferente . Poate modificam si titlul ca nu cred ca e in concordanta
    Ultima editare de coby; 30.mar.2016, 23:10.

Lasă un comentariu:

• georgeflorin
    a răspuns

ma gandeam sa ma duc zilele astea sa fac niste poze sa va mai dau niste imformatii , da , daca ziceti ca e alta , nu cred ca mai are rost sa continui

Lasă un comentariu:

• coby
    a răspuns

Ehee , sigur e aceeasi casa ?!

Lasă un comentariu:

• georgeflorin
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Casa mea p+m 160 mp cu 7000 euro

eheheee , imi pare rau , gresiti , am pus si niste poze

Lasă un comentariu:

• coby
    a răspuns

Postat în original de georgeflorin Vezi post
    casa este a unui prieten , am mai specificat , moderatorii au mai facut schimbari la titlu . Din pacate a avut multe probleme cu ea , s-a lasat acoperisul , au crapat peretii din cauza fundatiei , mult ghinion .
    Va cred ca asa este .

Lasă un comentariu:

• georgeflorin
    a răspuns

imagini din casa
    Fișiere atașate

Lasă un comentariu:

• georgeflorin
    a răspuns

casa este a unui prieten , am mai specificat , moderatorii au mai facut schimbari la titlu . Din pacate a avut multe probleme cu ea , s-a lasat acoperisul , au crapat peretii din cauza fundatiei , mult ghinion . Glumesc !!!!!! Va spun drept in putine case am intrat sa arate asa , ii arta (: ce gasiti in casa , un stil rustic italian , marmura , stucco venetian ...ceva de vis , el a facut toate finisarile , nu sa il laud , dar la finisari a facut arta nu zugraveli .

Lasă un comentariu:

• bull87
    a răspuns

eu as fi curios sa mai vad poze cu casa domnului george florin si cati bani a mai costat.

Lasă un comentariu:

• bull87
    a răspuns

de ce majoritatea criticati pe GeorgeFlorin? credeti ca e mai bine intr-o garsoniera veche de 3o de ani de 10 mii euro decat aceasta casa, e mai sigur un bloc foarte vechi decat aceasta casa? si aici se discuta despre pretul LA ROSU ...nu putem da un pret pentru o casa la cheie + mobilata pentru ca poate varia foarte mult, de ex o mobila de bucatarie pleaca de la 8-10 milioane si nu stiu daca exista limita superioara, o cabina de dus pleaca de la 3 milioane si poate fi cateva mii de euro. deci nu va mai certati pe pretul final al unei case

Lasă un comentariu:

• coby
    a răspuns

Postat în original de Traian 72 Vezi post
    La casa asta lipseste fundatia , mai bine turna o placa pe pamant armata cu o plasa de 4 facea o baraca de lemn ....
    Isi facea o cabana si o si finisa in banii aia ...

Lasă un comentariu:

• Traian 72
    a răspuns

La casa asta lipseste fundatia , mai bine turna o placa pe pamant armata cu o plasa de 4 facea o baraca de lemn si statea acolo pana se schimba situatia financiara si strangea banii necesari ,eu nu conduc un BMW pentru ca nu am banii necesari, nu ma duc sa iau un motor de trabant sa-l pun sub caroserie de BMW.

Lasă un comentariu:

Procesare...
X