Am ezitat cateva zile sa va arat casa mea aproape gata in special datorita polemicilor de genul prea putin, prea mic, prea scurt. Insa m-am convins ca si criticile ajuta (pentru a corecta sau imbunatati) si ii dau bataie cu pozele.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Casa structura lemn 200 mp
Collapse
X
-
-
-
-
Originally posted by doega View PostUltimele poze cu faza de constructie. Astept pareri, sugestii si reclamatii dupa care o sa continui cu mai multe detalii.Ştiu puţin din tot şi mult din nimic
Comment
-
Am tratat lemnul cu ignifug+anticarii+mucegai dat cu compresorul 3-4 ori dupa ce s-a uscat cata de cat. Am pus extrudat de 4 cm peste hidroizolatie pe toata suprafata si am mai prins grinzile interioare (talpile) cu 10 conexpand-uri de 25 cm in fundatie.
Comment
-
-
Acolo locuiesc deja. Casa e gata. Chiar ca e mare. Sotia...
O problema a aparut de Boboteaza (furtuna+ploaie) si in Februarie (furtuna+zapada) cand vantul avea 100-150 km/h. Peretii exteriori vibreaza, nu ingrijorator dar enervant, totusi. Sa fie din cauza ca nu mi-am pus sageacul inca si vantul s-a oprit in capriori (dulapi) care au vibrat?
Comment
-
nu cred ca este nimic in neregula cu structura. Pur si simplu asa face o casa din lemn la conditiile meteo descrise.
Urgentati montarea sageacului! Nu ati gasit zapada viscolita in pod?nimic nu-i este imposibil celui ce nu are nimic de facut!
Comment
Comment