.... nu-i dificila chiar dimpotriva! Noi 2, aproape o familie tanara la 30 de ani, momentan fara copii, ne-am gandit, ne-am gandit , ne-am hotarat sa.... ne mutam la tara. La 12 km de craiova, intr-o zona frumusica, linistita, cu ceva conditii. Am strans de prin toate buzunarele, am platit un avans, un credit ca deh fara el nu se poate si.... ne-am mutat. O casa construita in 1962, din caramida, renovata complet: subzidire, hidroizolatie, tencuiala jos si montat termosistem, acoperis jos si montat acoperis din tabla, gresiata, faiantata, centrala pe gaze, net, tv si.... Este mai mult decat ne asteptam noi la modesta suma de 30000 de eur. Uitasem, 3 camere semidecomandate, baie, bucatarie, beci, 2 intrari si teren. Mult teren. PREA MULT TEREN. pentru ce ne gandeam noi bineinteles. 2200mp, 95m deschidere la strada. Partea buna este ca este exact langa padure. adica 95m de gard trebuiesc facuti prin padure. Partea "rea"este ca este la vreo 600m de asfalt, vedem la iarna cum este, drumul insa este pietruit bine, fara gropi. Si dupa cum va spuneam ne-am mutat. si am inceput lucrul. Adica la imprejmuiri momentan si defrisari. Si am reusit sa construim circa 80m (bordura de beton, tabla ondulata montata pe rectangulare metalice 60x30). A iesit ok zic eu avand in vedere ca nu suntem profesionisti ci doar tineri entuziasti care citesc mult si incearca sa puna in practica idei de consructii. A, si am incropit o terasa, noua ne este foarte drag de ea, nu rupe gura targului cu aspectul dar.... suntem la inceput de drum. Diseara promit sa urc ceva foto, sa vedeti cam ce a iesit, si poate ne ajutati cu idei de decorare a gardului (parca e prea rece, prea...). AM optat pentru varianta asta deoarece este cea mai ieftina si rapida si de ce nu sigura. Avem 3 catei mari si nu vrem accidente aiurea.
In poze seful de santier Herbert si asa zisa terasa in lucru
In poze seful de santier Herbert si asa zisa terasa in lucru
Comentariu