Casa eficienta energetic

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • PowerMC
    Administrator
    • 02.mai.2007
    • 2210

    Casa eficienta energetic

    Se pot intampla lucruri pozitive daca directia pe care merge Administratia Fondului de Mediu se pastreaza pe aceeasi linie. Au reusit cateva proiecte chiar daca unele nu merg cum ar trebui, poate nu in totalitate din vina lor.
    Iata ca incepand cu 15 septembrie 2020 este pregatit sa porneasca l adrum un nou program de finantare ceva mai complex ca arie de acoperire a tipurilor de lucrari/instalatii. Este un program care se adreseaza persoanelor fizice, proprietari, asadar se pot eficientiza energetic locuintele existente, unifamiliale.

    Ati parcurs ghidul de finantare? Sunteti interesat de acest program? Daca putem sa ajutam , in speranta ca vor fi cat mai multi forumisti inscrisi in acest program, asteptam sa dezbatem si sa gasim cele mai bune solutii pentru fiecare dintre noi.

    Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

    Community Manager MC
  • VYS
    Living Legend
    • 19.aug.2005
    • 12977

    #2

    Programul suna foarte bine, speram sa nu fie atat de tentant incat sa se repete istoria altora. Foarte multe tipuri de lucrari cuprins ein cheltuielile eligibile si se prea poate sa nu ajunga finantarea. Cu toate ca as fi vrut, cred ca zic pas de data asta.
    VYS Blog DIY

    Comentariu

    • calin.diaconu
      Administrator
      • 21.nov.2005
      • 395

      #3
      Beaking News (17 Decembrie 2020) , comunicat de presa primit pe adresa Redactiei Misiunea Casa. Aflati criteriile alocării fondurilor europene pentru eficienta energetica!

      Unsprezece asociatii profesionale si patronale din domeniul eficientei energetice a cladirilor, reprezentand sute de companii importante din Romania si o parte importanta a economiei Romaniei, dar si zeci de mii de specialisti din randul arhitectilor, inginerilor si auditorilor energetici propun majoritatii guvernamentale care se creeaza in aceste zile si care discuta programul de guvernare prioritizarea unuia dintre cele mai importante sectoare pentru economia Romaniei prin alocarea prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) a 4 miliarde de euro pentru eficienta energetica a cladirilor.


      Aceasta suma nu este aleasa intamplator, ci este echivalenta cu proportia de emisii de gaze cu efect de sera ce revine sectorului cladirilor. Acestea produc 36% din aceste emisii, asa ca ar trebui sa ii revina cel putin 4 miliarde din cele 11,3 miliarde rezervate Romaniei pentru proiecte cu impact asupra reducerii emisiilor de carbon conform Pactului Ecologic European (Green Deal).

      Puteti gasi mai multe detalii in documentul atasat.
      Fișiere Atașate
      www.calindiaconu.com

      Comentariu

      Procesare...