Regulament sectiune "Caut meserias!"

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • Admin.MC
    Membru Marcant
    • 05.dec.2005
    • 974

    Regulament sectiune "Caut meserias!"

    Caut meserias
    Daca esti in cautarea unui meserias priceput si dornic de munca sau a unei firme de constructii, te rugam sa deschizi un topic in care sa descrii lucrarea cu cat mai multe detalii, perioada in care doresti sa aiba loc si asteptarile pe care le ai de la meserias/i.
    Acesta va posta in topicul deschis de tine oferta si veti putea discuta pe marginea acesteia. De asemenea, vor putea posta si alti meseriasi ofertele lor, pentru ca tu sa alegi oferta pe care o consideri cea mai avantajoasa in functie de criteriile de selectie stabilite de tine.
    La finalul lucrarii vei putea intra pe forum si sa-i oferi meseriasului un calificativ, de la 1 la 5 (1 insemnand foarte prost, iar 5, foarte bine), astfel incat ceilalti forumisti care ar putea apela la serviciile acestui meserias sau echipe de meseriasi sa isi poata face o parere in urma experientei avute de tine.

    Sunt meserias
    Daca esti meserias sau reprezinti o echipa de meseriasi/firma de constructii, nu trebuie decat sa urmaresti periodic discutiile din aceasta sectiune si sa incerci sa contactezi cat mai multe lucrari.
    De asemenea, este foarte important sa specifici in profilul contului localitatea in raza careia activezi.
    In functie de feedback-ul (parere pe care si-o face clientul in urma serviciului prestat) pe care-l lasa clientul vei primi un statut reprezentativ.
    Cu cat ai mai multe feedback-uri pozitive, cu atat sansele tale sa castigi o lucrare vor fi mai mari.
    Nu mai putin important este sa deschizi un topic in care sa prezinti detaliat serviciile pe care le prestezi.


    Indiferent ca sunteti client sau meserias, ar fi indicat sa pozati lucrarea inainte, in timp ce are loc si la final, pentru a posta pe forum rezultatul investitiei efectuate sau, dupa caz, al muncii prestate.
  • Madalin iulian
    Incepator
    • 18.feb.2024
    • 8

    #2
    Salutari construcții case și apartamente la cheie pentru mai multe detalii sunați la numărul afișat 0759 352 223

    Comentariu

    Procesare...