Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Nu recomand Glass Vision Evolution - URSU IOAN ALIN

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • matei tasian
  a răspuns
  cum dzeu sa dai avans în 2019 50 % ?????
  Nu ți s-a părut nimic suspect ? poate trebuia sa cumpere materiale ? Și eu ma ocup cu amenajări interioare dar numai cer avans de 10 ani pe principiul ca nici eu nu as da bani unui necunoscut... Hop ma duc la o vizionare, scriu ceva pe caiet, cică iau notițe, măsuri și la sfârșit plec cu 2= 3000 lei Cred ca pt escroci asta deja este o ocupație full time. Deci, sfatul meu ca persoana care fac amenajări este :
  Nu dați avans
  Nu plătiți decât pe etape ( împărțiți casa pe anume secțiuni și la sfârșitul unei secțiuni faceți plata pt ce sa lucrat pana atunci)
  Nu va împrietenit cu meseriașul ca apoi sa va induioseze ca are nevoie urgent de cash ca nevoie operație, spital, accidentat.....
  Pe cat posibil trebuie făcut ca pana la sfârșitul lucrării sa rămână la dvs un minim de plata de 20 %. Dacă dvs aveți sa ii dati meseriașului bani o sa vedeți ca tot dvs o sa conduceți lucrarea... daca meseriașul mai are de primit o mica parte de bani o sa înceapă sa facă figuri...
  Mai sunt multe de vb dar nu e locul aici
  O zi buna

  Lasă un comentariu:


 • Casa@
  a răspuns
  Postat în original de Steliana irimia Vezi post
  Nici eu nu recomand, Tepar
  daca ai mai multe informatii sa-l localizez pe acest om te rog sa-mi lasi un mesaj
  Buna ziua, am eu mai multe informații despre aceasta persoana. Va rog contactați-ma pe lucia_dragusin @ yahoo.com

  Lasă un comentariu:


 • Calin Diaconu
  a răspuns
  In atentia tuturor Membrilor Forumului Misiunea Casa.

  Impresiile și cunoștințele pe care le acumulăm în timpul procesului de construcție sau renovare al spațiului în care locuim - sunt experiența individuală a fiecăruia. Acumulările ne fac să fim mai pregătiți pentru ceea ce urmează să învățam - niciodată nu putem spune că le știm pe toate! Dacă ascultăm unii de ceilalți, dacă ne educăm în spiritul dialogului, putem avansa mai ușor - și ne ferim unii pe ceilalți de situații regretabile - ca aceasta.

  Consider însă că este de datoria noastră - a administratorilor proiectului Misiunea Casa, să vă rugăm să aduceți întotdeauna dovezi în sprjinul afirmațiilor pe care le faceți.

  Și vă semnalăm de asemenea, existența unei rubrici în care am invitat și invităm în mod deschis și public să se înscrie acele firme care au legătură cu universul casei: atât materiale de constructii, cât și firme dedicate acestui domeniu.

  Rubrica poate fi consultată, aici:

  https://www.misiuneacasa.ro/parteneri-de-incredere/

  Secretul amenajărilor de calitate”, sloganul nostru pe care-l urmăm - înseamnă îndeplinirea simultană a două condiții: (1) să folosim materiale de calitate și (2) să învățăm și să le aplicăm în mod corect.

  Ne puteți oricând semnala pe adresa redacției, atât impresii și experiențe plăcute, cât și mai puțin plăcute. Viața unui Forum în aceasta constă: să discutăm și să învățăm unii de la ceilalți.

  Vă mulțumim și vă dorim tuturor Sărbători Fericite și Un An Nou 2019, plin de realizări!

  La Mulți Ani!

  Călin Diaconu,

  Project Manager Misiunea Casa

  Lasă un comentariu:


 • Cherubino
  a răspuns
  Steliana irimia, cine să-ți lase un mesaj? Userul „Tasha”, care după ce a făcut un singur post aici în 2013, a dispărut fără urmă, așa cum, probabil, vei dispărea și tu?

  Lasă un comentariu:


 • Steliana irimia
  a răspuns
  Nici eu nu recomand, Tepar
  daca ai mai multe informatii sa-l localizez pe acest om te rog sa-mi lasi un mesaj

  Lasă un comentariu:


 • costinell_mc
  a răspuns
  Răspuns la: Glass Vision Evolution - URSU IOAN ALIN - tepar

  de ce nu va duceti la sediul firmei lui?

  Lasă un comentariu:


 • coby
  a răspuns
  Răspuns la: Glass Vision Evolution - URSU IOAN ALIN - tepar

  Pe viitor cand comandati ceva de pe net , nu achitati nimic in avans , selectati plata la livrare ; daca pretul e prea frumos si se cere avans e clar ca e teapa , imi pare rau ce ati patit !

  Lasă un comentariu:


 • Tasha
  a creat un topic Nu recomand Glass Vision Evolution - URSU IOAN ALIN

  Nu recomand Glass Vision Evolution - URSU IOAN ALIN

  Buna,

  In aceasta primavara am inceput sa ne renovam apartamentul si ne-am gandit ca ar fi bine la baie sa ne facem o cabina de dus din sticla.
  Am cautat pe internet firme de profil si ne-am hotarat sa lucram cu Glass Vision Evolution SRL, mare greseala, pentru ca de fapt firma asta este doar un paravan pentru tepe pe internet.
  Am vazut anunturi ale acestei firme si pe acest site si am decis ca nu este cazul sa mai las si alti oameni sa pateasca ce am patit noi, atentie deci, IOAN ALIN URSU , administratorul firmei Glass Vision Evolution este un tepar si dupa ce le dai avansul de 50% nici macar nu iti mai raspunde la telefon. Mai gasiti info despre alti oameni tepuiti de el si pe teparul.ro.
  Noi am facut plangere la Polite, la OPC si la ANAF si ne gandim serios sa il dam si in juecata.

  Atentie mare si evitati acest om si aceasta firma.

  Spor la proiecte de renovare.
Procesare...
X