Urmareste-ne pe Facebook Conso ia credit

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Consolidare sau demolare si returnare plafon pivnita

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Consolidare sau demolare si returnare plafon pivnita

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20180125_084433.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	292,8 KB 
ID:	642291Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20180125_084444.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	455,5 KB 
ID:	642292Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20180125_084507.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	332,7 KB 
ID:	642293Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_20140531_201950.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	189,8 KB 
ID:	642294Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	sectiune garaj-beci.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	164,0 KB 
ID:	642295

  Buna ziua,

  Dupa cum se vede in poze, in cadrul unei case vechi din Bucuresti, deasupra pivnitei exista un fost garaj, dotat cu gura de vizitare sub masina, pentru reparatii, pe stilul celor din service-uri de masini.
  Casa fiind construita undeva la inceputul anilor 1920, in mod evident ca timpul si umezeala din pivnita, si-a spus cuvantul asupra grinzilor din fier cat si asupra boltisorilor de caramida, astfel starea plafonului se poate vedea in poze.
  Nu exista niciun risc sa sa se prabuseasca, conform discutilor cu diferiti ingineri structuristi, dar nu despre asta e vorba, pentru linistea mea personala as vrea sa fie daramat si in loc gasita o solutie, ori placa de beton legata de pereti prin armaturi si centura de jur imprejur, ori alte solutii.
  Inaltimea cu totul din beci pana in tavanul garajului este de 7m, marimea acelei guri de vizitare sub masina este de 4.5m pe 1m h si 1m latime, suprafata plafonului este de aproximativ 17m2

  Din diferite discutii se pare ca in cadrul lucrarii, ar fi necesara sustinerea peretilor garajului, intrucat la indepartarea plafonului, avand in vedere distanta totala de 7m din beci pana in tavanul garajului, ar exista riscul curbarii si prabusirii intregii structuri, aici este doar o parere, a unei singure persoane, fara experienta cu case vechi ci doar la blocuri noi.

  Asadar, caut solutii, iar pentru a incepe lucrarea, daca aveti o recomandare de firma/persoana fizica care are experienta in astfel de case vechi si lucrari necesare de consolidare, practic o persoana care a mai vazut astfel de situatii.

  Va multumesc.

 • #2
  Răspuns la: Consolidare sau demolare si returnare plafon pivnita

  Bună ziua,
  Eu vă pot da un număr de telefon și sunați persoana în cauză. Din punctul meu de vedere, băieții știu ce fac, au prețuri bune. Au renovat case vechi, au construit la roșu, au făcut pivnițe, din câte știu, domnul în cauză a lucrat la reconsolidarea unor pivnițe din perioada interbelică (Parcul Arheologic “Curtile Domnesti” din Vaslui). Vă las numărul 0751 162 277 (Dragomir Ion).

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Consolidare sau demolare si returnare plafon pivnita

   Buna ziua,

   Va multumesc pentru recomandare, o singura intrebare, domnul recomandat este din Bucuresti?

   Comentariu


   • #4
    Buna ziua,

    Am decis sa revin cu un update, la recomandarea colegului de mai sus, Vlgh, am discutat cu acea persoana, astfel ca, dupa indelungi planuri vom incepe constructia. Totul se va face dupa un plan bine pus la punct de 2 ingineri structuristi.
    Manopera pt lucrarea de sustinere-rezemare pereti, demolare plafon, debarasat moloz, facut forma, montat fier beton si turnat beton, este de 12000 lei, ce parere aveti de acest pret? In urma unor verficari, se incadreaza in pretul normal de 150€ m2/consolidat, dar in cazul in care aveti alta opinie, astept raspunsuri.

    Am sa revin cu poze din timpul lucrarii.

    Multumesc

    Comentariu


    • #5
     Depinde daca au facut si proiect de rezistenta sau zona. Sunt curios: ce venea prin acele grile aer rece sau caltura? sau care era scopul?

     Comentariu


     • #6
      Daca va referiti la scandurile de la gaura din mijlocul garajului, este o gura de vizitare pt reparatii sub masina, nu este pt ventilatie.
      Pretul nu include niciun fel de proiect.

      Comentariu


      • #7
       Pai si nu ofera o garantie ,un act ,ceva a lucrului efectuat?

       Comentariu


       • #8
        Nu a spus nimeni ca nu ofera garantie, ofera, normal, dar intrebarea era cum vi se pare pretul, daca aveti exeprienta in domeniu si ati mai vazut lucrari de genul acesta.

        Comentariu


        • #9
         Daca sunteti sigur pe metoda de consolidare adoptata(adica nu fac treaba de mantuiala) pretul este acceptabil avand in vedere ca demoleaza ei ,scapa si de moloz.Daca te gandesti ca pentru 17 mp de placa dai cam 2500euro e cam mult,problema e ca este o lucrare cu risc si ingenuozitate si nu prea sunt mesteri care sa se bage la asa ceva.

         Comentariu

         Procesare...
         X
         sigla BRAT