Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pret manopera la rosu in zona Ilfov

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  O mica aducere la zi: Saptamana trecuta trebuia sa ma intalnesc cu domnul Mihai Lazar de la Lazar Constructii, dupa ce am discutat la telefon. Imi facuse o impresie buna si a cerut sa ne intalnim la teren, prin urmare m-am conformat. Luni la ora 13 eram la Gara de Nord, dar domnul Lazar a sunat inainte si a spus ca el o sa intarzie, nefiind in Bucuresti. Dar, a spus, el, o sa trimita pe cineva in locul lui. Prin urmare, am fost ridicat de la gara de 4 domni cu care am mers la teren intr-un logan galben, fost taxi probabil.

  A fost o calatorie tacuta, cred ca cu totii eram putini stingheriti de situatie. La teren am inceput insa sa discutam despre ce vroiam sa fac eu acolo. Din ce am inteles eu, persoanele in chestiune erau domnul Aida Nicolae, un domn mai in varsta care cred ca era ceea ce se cheama "meserias", un domn putin mai tanar despre care am inteles ca e inginer si in sfarsit doi baieti care pareau a fi mana de lucru.

  Atat domnul Mihai(la telefon) cat si domnul Nicolae au spus ca pretul constructiei e undeva pe la 185e/mp, dar mi s-a cerut proiectul casei. Eu le-am spus ca am cautat in primul rand un constructor pentru perioada aprilie-mai, intrucat actele sunt gata in luna aprilie. In sfarsit, ne-am despartit in termeni buni in Bucuresti. Dupa intalnirea asta ma asteptam la un telefon de la domnul Lazar, ceea ce nu s-a intamplat.

  Asa ca l-am sunat eu vineri si am aflat ca 1. Inainte ca toate documentele sa fie gata nu prea avem ce sa discutam(desi eu am pomenit la telefon ca nu am inca proiect) si 2. Echipa trimisa sa se intalneasca cu mine nu are nici o legatura cu dansul, asa cum credeam eu. Deci in esenta, eu habar nu am cu cine m-am intalnit. Nu stiu nici care ar putea fi relatia dintre Lazar Constructii si echipa domnului Nicolae. Am doar un numar de telefon si o adresa de email.

  Acuma, faptul ca trebuie sa astept ca toate actele sa fie gata nu ma mira, dar sunt contrariat putin de evenimente. Traiam sub impresia ca ca constructorii au nevoie de intelegeri in avans ca sa-si faca un plan de actiune, dar in cazul de fata singura problema a fost actele.

  Atat persoanele cu care m-au intalnit cat si domnul Lazar l-a telefon mi-au parut a fi persoane de buna credinta(cel putin in comparatie cu alte persoane cu care am discutat pe subiectul asta), dar nu ma pot abtine sa ma intreb cat de capabili sunt sa inceapa si sa termine o constructie. Banuiesc ca in aprilie cand totul e gata, nu-mi ramane decat sa cer ambelor parti o oferta de pret si sa-i intreb ce fel de echipamente au la dispozitie in vederea demararii lucrarilor.

  Pana atunci, senzatia de neclar si starea de nedumerire continua sa ma framante intrucatva. Astept ca de obicei, opinii si impresii asupra evenimentelor relatate. Oare recunoaste cineva de aici persoanele mai sus pomenite??
  Ultima editare de rochester21; 23.feb.2019, 14:35.

  Comentariu


  • #17
   Destul de ciudata intamplarea. Ori domul Lazar a mintit ca nu i cunoaste,ori cineva din anturajul dumnealui" v-a preluat". Probabil in aceasta perioada nu aveau de lucru si au venit sa vada daca pot sa inceapa sau sa va ia un avans. De obicei daca au lucrari tocmite umfla pretul si daca iese lucrarea le amana pe celelalte.

   Comentariu


   • #18
    Nu a zis ca nu-i cunoaste(altfel cum i-a trimis sa ne intalnim?), ci doar ca nu e asociat in nici in fel cu dansii. Cat despre restul explicatiei, posibil.

    Comentariu


    • #19
     Stie cineva cum s-a finalizat initiativa?

     Comentariu

     Procesare...
     X