Pret manopera la rosu in zona Ilfov

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • rochester21
    Incepator
    • 03.dec.2018
    • 18

    #16
    O mica aducere la zi: Saptamana trecuta trebuia sa ma intalnesc cu domnul Mihai Lazar de la Lazar Constructii, dupa ce am discutat la telefon. Imi facuse o impresie buna si a cerut sa ne intalnim la teren, prin urmare m-am conformat. Luni la ora 13 eram la Gara de Nord, dar domnul Lazar a sunat inainte si a spus ca el o sa intarzie, nefiind in Bucuresti. Dar, a spus, el, o sa trimita pe cineva in locul lui. Prin urmare, am fost ridicat de la gara de 4 domni cu care am mers la teren intr-un logan galben, fost taxi probabil.

    A fost o calatorie tacuta, cred ca cu totii eram putini stingheriti de situatie. La teren am inceput insa sa discutam despre ce vroiam sa fac eu acolo. Din ce am inteles eu, persoanele in chestiune erau domnul Aida Nicolae, un domn mai in varsta care cred ca era ceea ce se cheama "meserias", un domn putin mai tanar despre care am inteles ca e inginer si in sfarsit doi baieti care pareau a fi mana de lucru.

    Atat domnul Mihai(la telefon) cat si domnul Nicolae au spus ca pretul constructiei e undeva pe la 185e/mp, dar mi s-a cerut proiectul casei. Eu le-am spus ca am cautat in primul rand un constructor pentru perioada aprilie-mai, intrucat actele sunt gata in luna aprilie. In sfarsit, ne-am despartit in termeni buni in Bucuresti. Dupa intalnirea asta ma asteptam la un telefon de la domnul Lazar, ceea ce nu s-a intamplat.

    Asa ca l-am sunat eu vineri si am aflat ca 1. Inainte ca toate documentele sa fie gata nu prea avem ce sa discutam(desi eu am pomenit la telefon ca nu am inca proiect) si 2. Echipa trimisa sa se intalneasca cu mine nu are nici o legatura cu dansul, asa cum credeam eu. Deci in esenta, eu habar nu am cu cine m-am intalnit. Nu stiu nici care ar putea fi relatia dintre Lazar Constructii si echipa domnului Nicolae. Am doar un numar de telefon si o adresa de email.

    Acuma, faptul ca trebuie sa astept ca toate actele sa fie gata nu ma mira, dar sunt contrariat putin de evenimente. Traiam sub impresia ca ca constructorii au nevoie de intelegeri in avans ca sa-si faca un plan de actiune, dar in cazul de fata singura problema a fost actele.

    Atat persoanele cu care m-au intalnit cat si domnul Lazar l-a telefon mi-au parut a fi persoane de buna credinta(cel putin in comparatie cu alte persoane cu care am discutat pe subiectul asta), dar nu ma pot abtine sa ma intreb cat de capabili sunt sa inceapa si sa termine o constructie. Banuiesc ca in aprilie cand totul e gata, nu-mi ramane decat sa cer ambelor parti o oferta de pret si sa-i intreb ce fel de echipamente au la dispozitie in vederea demararii lucrarilor.

    Pana atunci, senzatia de neclar si starea de nedumerire continua sa ma framante intrucatva. Astept ca de obicei, opinii si impresii asupra evenimentelor relatate. Oare recunoaste cineva de aici persoanele mai sus pomenite??
    Ultima editare de rochester21; 23.feb.2019, 14:35.

    Comentariu

    • tymotyman
      Membru Marcant
      • 01.nov.2009
      • 572

      #17
      Destul de ciudata intamplarea. Ori domul Lazar a mintit ca nu i cunoaste,ori cineva din anturajul dumnealui" v-a preluat". Probabil in aceasta perioada nu aveau de lucru si au venit sa vada daca pot sa inceapa sau sa va ia un avans. De obicei daca au lucrari tocmite umfla pretul si daca iese lucrarea le amana pe celelalte.

      Comentariu

      • rochester21
        Incepator
        • 03.dec.2018
        • 18

        #18
        Nu a zis ca nu-i cunoaste(altfel cum i-a trimis sa ne intalnim?), ci doar ca nu e asociat in nici in fel cu dansii. Cat despre restul explicatiei, posibil.

        Comentariu

        • TommyLee
          Incepator
          • 25.apr.2020
          • 3

          #19
          Stie cineva cum s-a finalizat initiativa?

          Comentariu

          • esprit
            Incepator
            • 06.ian.2021
            • 1

            #20
            Nu am destule cuvinte pentru a convinge pe cineva sa se fereasca cit poate mai bine de domnul Lazar Mihai si SC Lazar Total Constructii SRL. Este extrem de neserios, nu respecta proiectul de constructie, are doar muncitori necalificati, probabil adunati de pe strada, nu elibereaza facturi, pe mine m-a tepuit cu 15.000 lei dati avans, l-am dat in judecata si am cistigat. Mai greu insa cu recuperarea in fapt a banilor pt ca ANAF Sector 2 a cerut insolventa firmei (dosar 9762/3/2020). Paziti-va!!!

            Comentariu

            • Notka
              Incepator
              • 25.mai.2018
              • 2

              #21
              Un formular care calculează foarte bine costul de construcție a unei case îl găsiți aici: https://webage.ro/pret-constructie-casa-2021/

              Comentariu

              • calin.diaconu
                Administrator
                • 21.nov.2005
                • 395

                #22
                Salutare, Forumisti!

                Proiectul nostru este unul educativ-informativ, prin care ne propunem sa promovam o noua mentalitate legata de constructii. Acest lucru nu se poate realiza decât prin dialogul dintre Firmele Prestatoare si Beneficiarii Finali.

                De aceea, in primul rand, doresc sa aduc multumirile noastre, celor care posteaza experientele proprii - fie bune, fie rele - în legătură cu învățămintele pe care le-au primit de-a lungul proiectelor de construcție sau renovare a proprietăților. A învăța din experiența celuilalt este un semn de înțelepciune.

                Principiile și Regulamentul Forumului Misiunea Casa sunt transparența și realitatea afirmațiilor și a informațiilor postate.

                Fiecare din noi, își asumă riscurile atunci când interpretează adevărul prin prisma propriului interes.

                De ce vă scriu aceste rânduri?

                Pentru că, pe adresa Redactiei Misiunea Casa, am fost contactati personal de catre Dl Lazăr Mihai, administratorul societatii SC Lazar Total Constructii, care a avut amabilitatea să ne trimită o serie de documente care atestă modul de lucru al societății pe care o reprezintă.

                Misiunea Casa nu își propune (nici nu ar avea cum) să devină locul de soluționare a diferendelor dintre Prestatori și Clienții lor nemulțumiți. Pentru acest lucru, există Instanțele de Judecată, cărora vă invităm să vă adresați.

                Conform Regulamentului Forumului nostru, acordăm aici si acum dreptul la replică Domnului Lazăr Mihai, pentru ca numele lui să nu fie denigrat de afirmații ce pot fi interpretate ca aproximative, date sub "protecția" anonimatului. Trebuie să ne obișnuim cu faptul că lumea în care trăim este - prin media socială - una tot mai transparentă. Dar este foarte important să ferim Forumul nostru, care și-a început exstența in anul 2004, de răutăți, răzbunări sau mai grav, minciuni și calomnii (am auzit cu toții de fake news - și vă asigurăm că nu vom tolera aici așa ceva).

                Vă dorim tuturor o zi frumoasă in continuare și spor în proiectele și activitatea pe care o desfășurați!

                Călin Diaconu, Project Manager Misiunea Casa
                www.calindiaconu.com

                Comentariu

                Procesare...