Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Arhitectura si functionalitatea unei case

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Arhitectura si functionalitatea unei case

  Hello,
  Ma intereseaza sa construiesc o casa cu etaj pe un teren cu acces si vedere spre lac pe latura sudica si as dori sa stiu, in functie de punctele cardinale, care ar fi amplasarea optima a camerelor. De ex, as vrea ca livingul sa fie vitrat si orientat spre sud, pentru un view frumos, dar asta insemna ca este spre strada.
  terenul este destul de generos si permite realizarea unei gradini in partea din spate, dar este spre nord.
  Multumesc mult de ajutor,
  Diuta

 • #2
  Stimate vizitator,
  Pentru rezolvarea optima a problemei dvs. cred ca ar trebui sa consultati un ahitect. Desi romanii considera ca stiu ei mai bine cum trebuie sa arate viitoarea lor casa eu cred ca arhitectura este o meserie si ca atunci cind ne construim o casa e preferabil sa apelam la serviciile unui ahitect.

  Comentariu


  • #3
   In primul rand doresc sa va urez La Multi Ani! Un An bun plin de impliniri si satisfactii atat in plan personal cat si profesional.

   Pt SpecialistulMC
   Cu siguranta am sa ma adresez unui arhitect pentru realizarea proiectului, dar inainte de a demara orice activitate as dori sa-mi fac o cultura in acest domeniu. Altfel, criteriul "pret" va fi cel care decide solutia. Apoi, ma mai gandesc ca si in acest domeniu exista "best practices" si putem invata din experienta altora.

   Pt Dl Mdiaconu
   Multumesc mult pentru link-ul pe care mi l-ati indicat si vreau sa va spun ca este ceea ce cautam. Am mai gasit un site cu astfel de informatii, dar este in lb franceza si unele din afirmatiile de acolo nu sunt valabile in Romania.
   1.Din experienta pe care o aveti, care ar fi inconveniemtele in situatia in care dormitoarele sunt la parter si livingul, bucataria sunt la etaj?
   2.In materialele de pe site am gasit urmatoarea afirmatie "spatiile de locuit trebuie sa aiba ferestrele spre sud si dormitoarele spre nord". Nu prea vad justificarea in cazul dormitoarelor.
   3. In cazul pompelor geotermale cu distributie la adancimea 2m, care ar fi suprafata de teren necesara pentru incalzirea unei suprafete de 200mp?
   Multumescm mult,
   Diuta

   Comentariu


   • #4
    AS prefera sa va raspund in forumul de pe site-ul indicat.

    Comentariu


    • #5
     Multumesc

     Comentariu


     • #6
      Postat în original de mdiaconu
      AS prefera sa va raspund in forumul de pe site-ul indicat.
      Daca preferati sa raspundeti pe forumul "indicat", nu vad de ce ati mai intra pe forumul Misiunea Casa...

      Comentariu

      Procesare...
      X