Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tablou decorativ in baie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Tablou decorativ in baie

  Buna seara, in dorinta de a fi o idee mai original in ceea ce priveste amenajarea baii, m-am gandit sa inserez intre placile de faianta un tablou decorativ(bineinteles ca voi pastra proportia cu placile de faianta pe care le substitui),As dori sa imi recomandati un tablou facut dintr-un material rezistent la umezeala( personal luasem in calcul un tablou decorativ a carui model sa fie protejat de sticla, dar daca nu este foarte bine etansat este posibil sa ,,transpire", tinand cont ca un decor de acest gen este in jur de 150-200 de lei, chiar nu as vrea sa se deterioreze prea usor) desi atunci cu siguranta voi fi pe de-a dreptul original cu tabloul scos si cu4placi de faianta lipsa.

 • #2
  Răspuns la: Tablou decorativ in baie

  Vreti ideea moca sau cu factura ???
  Una moca : exista magazinele cu toate produsele la X lei . Cautati ca acolo se gasesc tot felul de decoratiuni ceramice la pret ridicol ( max 5 lei ) . Se gasesc pe suport de pinza sau papura dar pot fi desfacute si folosite ca placi de decoratiuni . Grosimea lor se apropie de cea a faiantei .
  Aveti doua poze sa va faceti o idee , dar cu " motive " pt o bucatarie . Se gasesc si cu desene adaptabile baii .
  Fișiere atașate
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Tablou decorativ in baie

   Interesant, fructe in baie!
   Stiu ca e doar un exemplu insa mi se pare destul de nepotrivita ideea, cu o amenajare care presupun ca se doreste a fi ceva mai moderna (in cazul colegului.)
   VYS Blog - 100 % D I Y
   Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Tablou decorativ in baie

    Fructe in baie ..... Poate sa gaseasca ceva cu pinguini sau pestisori
    Eu nu inteleg ce este nepotrivit . Se foloseste doar faianta pictata nu cu suport .
    Instalatii verificari-revizii gaze

    Comentariu


    • #5
     Răspuns la: Tablou decorativ in baie

     Exista ecoratiuni din sticla cu tot felul de modele pentru baie, Mina parca a utilizat si era incantata. Le-am vazut si eu in magazine si arata bine.
     Ceea ce doream sa spun este ca ceramica asta pictata este ceva mai bruta, ca sa zic asa. Orice alt tip de tablou cu sticla peste el trebuie foarte bine etansat, eventual adaugat putin silicagel pentru a controla umiditatea, nu ar trebui sa transpire sau sa se umezeasca tablocul daca nu este sub actiunea apei din baie, doar umiditatea nu i va afecta. Asadar se poate avea in vedere cum este pozitionat.
     VYS Blog - 100 % D I Y
     Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

     Comentariu

     Procesare...
     X