Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Casa din busteni fara termo izolatie?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Casa din busteni fara termo izolatie?

  Va salut!

  de ceva timp am inceput sa cochetez cu ideea de a locui permanent intr-o casa realizata din busteni. Motivul principal ar fi SANATATEA, dar si faptul ca am prins intoleranta la betoane, simtindu-ma bizar intre ele.

  Doar ca momentan marea mea framantare este legata de eficienta termica, deoarece am citit atatea pareri, unii sustin ca bagi lemn in soba cu nemiluita intr-o astfel de casa, unii constructori zic ca nu e nevoie de nici o izolatie, astfel ca nici nu mai stiu ce sa cred.

  Asa ca tin sa va solicit parerile in ceea ce priveste amplasarea unei astfel de locuinte, intr-un climat ca cel al Sibiului, relativ aproape de munte.

  Motivul pt care insist sa nu pun izolatie este pt pastrarea naturaletii constructiei, astfel nu as vrea sa pierd din beneficiile pe care aceasta mi le-ar oferii, atat de ordin estetic cat si dpdv al sanatatii.

  Singura forma de izolatie pe care as accepta-o este efectiv cea dintre busteni, insa nicidecum nu as dori sa plachez zidul interior sau exterior.

  Ce pareri aveti?

  Mersi!

 • #2
  Răspuns la: Casa din busteni fara termo izolatie?

  Sunt destule cabane,pensiuni realizate din busteni si arata chiar bine. Evident ca se poate face si fara izolatie si va fi o casa calda,primitoare, cu aspect deosebit. Importanta ets eca izoalrea imbinarilor sa fie una buna, altfel se pierde mult termic si fonic. Conteaza calitatea bustenilor si maestria mesterilor.
  Sursa de incalzire este o alta discutie.
  Fișiere atașate
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Casa din busteni fara termo izolatie?

   Multumesc de raspuns, mi-ai mai redat din incredere fata de aceste minunate constructii.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Casa din busteni fara termo izolatie?

    Daca casa din busteni se realizeaza din lemn de esenta mai tare, se trateaza ca sa reziste in timp, imbinarile sunt realizate in stil suedez sau intr-un alt stil care sa nu permita aparitia puntilor termice atunci puteti obtine o casa calda si primitoare. Exemple sunt destule, mai ales in zonele reci ale planetei.

    Comentariu

    Procesare...
    X