Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Decupare perete geam

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Decupare perete geam

  Salutare dragi constructori
  Trebuie sa decupez un gol pentru o fereastra de 56x56 cm la parterul unei case P+E+M si as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Peretii sunt construiti din boltari de beton de o duritate mare, am atasat pozele cu ce am taiat pana acum, merge foarte greu.
  Ca buiandrugi m-am gandit sa folosesc 2 dulapi de 5 cm fiecare, suprapusi cu lungimea de 1 m intrucat m-am gandit ca buiandrugii prefabricati ar fi prea grei pentru o lungime asa mica.
  Cum ma sfatuiti sa realizez ?
  Mii de multumiri.
  Fișiere atașate

 • #2
  Răspuns la: Decupare perete geam

  Cred ca va complicati cu boiandrugi de lemn. La o adica puteti folosi mai eficient si mai simplu niste tije de fier striat mai gros. Find vb.de parter, dati niste gauri drepte in colturile chenarului taiat( pt a a avea gauri de ghidare in exterior) si taiati chenarul si pe exteriorul casei. Cu un flex sau freza avind disc de 230mm puteti intra 7 cm deci 14 pe ambele parti. Apoi dati gauri cu rotopercutanta roata de jur imprejurul viitorului gol (gauri pe care le mai puteti largi cu un burghiu mai mare pt ca marginile gaurilor sa fie apropiate) pt a slabi si pt a putea sparge usor si mai ales sa nu tensmiteti vibratii in ce ramine si sa nu crape. La spart in loc de dalta sau spit puteti sparge cu burghiul sds, la beten aveti un randament mai bun si nici nu fortati rotopercutanta. Sucess.
  Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

  Comentariu

  Procesare...
  X