Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum procedam ?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Cum procedam ?

  Piata ne-a invadat cu produse " specializate " care fac fix ce avem nevoie si in cele mai bune conditii !? S-a ajuns pina acolo ca exista chiar un intreg sistem , spre exemplu la un adeziv ...
  chtr de reparatie - in functie de defect , amorsa , amorsa la amorsa , primer , adeziv ...etc .... si ceva banal ajunge in final sa coste de te rupe .
  Dar nu pretul este problema ci hotia producatorului si a pretului .
  In realitate tot sistemul , ca in exemplul meu , nu exista si este greu spre imposibil de realizat .O scapare ? Nici vorba ? Este o hotie . De fapt toate priodusele sint sa incarce nota , si sa faca o frectie generoasa , baza ramine adezivul . Ar fi ok ? Ar putea , dar tocmai adezivul este de ***** , nu functioneaza cum zic producatorii , iar orice reclamatie ajunge la gunoi deoarece n-ai respectat sistemul !
  Asta este povestea produselor false de pe piata , produse ce nu fac ce ar trebui .
  In fiecare an fac diverse lucrari la casa si ma confrunt cu asemenea materiale . dai bani multi , zici ca faci o treaba buna , si ***** , te trezesti ca de fapt s-a ales praful .
  Cum procedam ? Revenim la case de paianta zugravite cu var ? Pamint si balega zic ca mai gasim , var da .. Carton asfaltat pe casa ? ma rog , sint acum membrane care asigura 100% impermeabilitate ... punem asfalt prin curti , ca este nemuritor ?
  Ce facem cu hotia asta ? Bine , raspunsul multora va fi ca EU nu m-am adaptat ! Adevarat . Nu m-am adaptat sa stau cu casa si curtea " varza " , vreu sa le tin la " liniuta " , macar cit mai pot .
  ..si nici miliardar nu sint , sa am echipa de intretinere permanent angajata , sa tina din scurt " avariile " .
  Deja cheltui frustrant de mult cu rezultate indoielnice .
  .
  Instalatii verificari-revizii gaze

 • #2
  Este simplu, nu mai crede orice zboara si nu cumpara produse dedicate doar pe eticheta.
  In mare parte, chestia cu sistemele complete este doar o chestiune de marketing si nu are o justificare tehnica in 99% din cazuri.
  Trecem prin filtrul propriu si prin experienta individuala selectarea produselor de care avem nevoie.
  Aceeasi liniuta din curte o am si eu la piticii din creier si nu ma pot plange decat de timpul alocat care este mare deocamdata si munca pe masura (mai ales ca nu este totul finalizat).
  Nu ne intoarcem la pamant si balega, doar avem grija sa nu exageram cu amenajarile prin curte iar cand o facem sa cautam solutiile simple si cu minim de materiale, de cele mai multe ori materialele clasice sunt arhisuficiente. Probabil in abundenta de produse nisate ne pierdem in detalii, chiar nu este nevoie de toate si in mare parte se pot inlocui unul pe altul,
  Sa mai cernem informatia si sa nu mai cumparam toate aiurelile, sta in puterea noastra. Sa ne limitam la esential.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu

  Procesare...
  X