Elon Musk care isi bate joc de gura-casca ...

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • Mircea_G
    Living Legend
    • 14.ian.2007
    • 12202

    Elon Musk care isi bate joc de gura-casca ...

    Un individ la care multi se uita ca la noul Dumnezeu si un articol gasit aici https://www.inc.com/bill-murphy-jr/e...n-noticed.html .
    Ma intreb cit a involuat omenirea daca sint persoane dispuse sa-si piarda timpul numai discutind despre o asemenea timpenie ...
    minunea caselor " pliante " .
    Cum poate cineva sa creada ca asta ar fi o solutie la lipsa de locuinte ? Cum poate cineva sa spuna ca o solutie de casa plianta care costa la 50000dolari si care necesita teren , utilitati si utilitati administrative ( strazi , etc ) ar putea fi o solutie ? Cretinism neomarxist sau testarea nivelui de prostie la care a ajuns omenirea ?
    In zilele de azi , indiferent cit de " evoluata " se vrea omenirea , gradul de saracie este extrem , dar extrem de mare . Nu trebuie sa va uitati la case si masini , telefoane si alte gadgeturi ..trebuie vazut ca majoritatea au totul pe datorie , datorie care scade calitatea vietii pina aproape de stadiul de maimuta sclav. Asta este nivelul .
    Case pliante cind nivelul adevarat de trai , posibil in lume , ar fi asta ? https://incredibilia.ro/cele-mai-mic...ente-din-lume/
    Elon Musk .... un cancer al planetei .
    Instalatii verificari-revizii gaze
Procesare...