Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum pot scapa de muste

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Cum pot scapa de muste

  Bine v-am gasit. Poate ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste distrugerea mustelor. Stau la casa , iar in apropierea intrarii in casa vecinul meu are cotetele porcilor si pasarilor. Intre case exista gard de scandura, dar care nu opreste puzderia de muste care vin catre noi mai ales la vremea calda de acum. Aproape ca nu mai putem sta afara, de mancat nici nu se mai pune discutia, iar cand bate soarele stau lipite de zidul casei si in momentul cand deschizi usa sa intri sau sa iesi , imediat te trezesti cu ele in casa. In casa dau cu spraysau le omor cu pliciul, oricum daca scap vreuna (este imposibil sa nu ramana) se cunoaste imediat pe zugraveala, pe mobila urmele lasate. Afara totusi spay-ul se duce repede, am pus si muscate (am inteles ca nu le prieste mirosul ) poate mai stiti d-voastra si alte modalitati de a le impiedica ca mai vina. Pe vecin oricum nu-l pot obliga sa-si demoleze sau mute cotetele. Astept orice sugestie......

 • #2
  nu stie nimeni ? nu exista nici o solutie cu care sa stropim prin curte?
  astept si eu cu mare interes solutia

  Comentariu


  • #3
   problema o puteti rezolva incepand cu ....... vecinul!!
   faceti o sesizare la mediu.....

   Comentariu


   • #4
    sincer ma intereseaza mai mult niste substante,am incercat cu regent dar nu are nici un efect

    Comentariu


    • #5
     Daca aveti posibilitatea achizitionati produsul "MUSKILL" comercializat indeosebi in piete.

     Din substant aflata in cutie se prepara o solutie care se pulverizeaza pe elementele de constructie si are o eficienta de 20-30 zile.

     Comentariu


     • #6
      cum pot scapa de muste

      Multumesc pentru raspunsul d-voastra. Cu vecinul stiti ca nu este bine sa te certi niciodata, iar despre acea substanta MUSKILL o sa incerc sa vad daca o gasesc in piata . Daca nu , nu mai poate fi achizitionata din alta parte? Cu stima.

      Comentariu


      • #7
       Re: cum pot scapa de muste

       Postat în original de Camelia Dosaru
       . Cu vecinul stiti ca nu este bine sa te certi niciodata, .
       Asa e nu trebuie sa te certi, dar trebuie sa stie cu ce te lupti din cauza porcilor lui....poate le schimba locul prin curte sau le curata mai bine cotetele. Intreaba-l pe vecin daca nu stie ceva substante....Treburile se pot rezolva si pe cale pasnica.Poate omul se simte....Daca ai asa probleme mari trebuie sa incerci macar sa ai o discutie cu el si din vorba in vorba sa ajungi si la muste....Vecii de obicei se ajuta.
       tomorow will be better

       Comentariu


       • #8
        va sugerez sa incercati sa eliminati cauza si nu efectul pt. ca cu un om care creste porci sunt sigur ca nu o sa . te intelegi ;pt ca si eu m-am mutat intr-un cartier mai bun in cluj-napoca dar am nimerit cu un vecin care tine gaini,caini,curci,etc.. la care le mai da drumul pe strada si am fost invadat de gandaci.

        Comentariu


        • #9
         Re: cum pot scapa de muste

         Postat în original de Camelia Dosaru
         ... Daca nu , nu mai poate fi achizitionata din alta parte? Cu stima.
         Din Ungaria.

         Comentariu


         • #10
          Postat în original de b30kdt
          nu stie nimeni ? nu exista nici o solutie cu care sa stropim prin curte?
          astept si eu cu mare interes solutia
          Ar mai fi ceva . O solutie , se num ¨verde de paris¨ in popor. Cu un bat inbibat in solutie se unge conturul usii de la intrare. Efectul il veti vedea imediat . Mustele nu vor mai avea curajul sa intre.

          Comentariu

          Procesare...
          X