Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ce-am mai vazut ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• helenah
    replied
    Intr-adevar ciudat mod de a pune masina de uscat. O singura data am vazut masina de uscat haine si era montata deasupra masinii de spalat.

Leave a comment:

• DIY
    replied
    Originally posted by VYS
    O fi uscator!
    Corect!
    E masina de uscat rufele, mult mai usoara decat cea de spalat, dar montata un pic bizar.
    De obicei o astfel de masina de uscat se instaleaza imediat deasupra celei de spalat, cu conditia ca masina de spalat sa fie cu incarcare frontala si nu pe sus, ceea ce nu e cazul in poza de fata, de unde si rezultatul ciudat.
    Imi pare, totusi, ca masina de uscat e montata cu susu-n jos

stackedwasherdryers.net/

Leave a comment:

• VYS
    replied
    O fi uscator!

Leave a comment:

• chr
    replied
    Cred ca nu-i masina de spalat, ci un dulapior usor care imita masina de spalat ca forma.

Leave a comment:

• nicu78
    replied
    ceam mai vazut

Dar oare,...si functioneaza masina de spalat ,..sau e numai de ornament,....pentru-ca daca stau bine si ma gindesc ,...cind incepe centrifuga ,..ce zic vecinii,.. ,....si bineinteles cred ca e ancorata bine ,ca altfel,....

Leave a comment:

• ics
    replied
    tare masina de spalat la inaltime ...tare rau )

Leave a comment:

• dummy_
    replied
    Re: Ce-am mai vazut ...

Originally posted by Mircea G
    Sper ca aici sa se adune numai poze care au legatura cu constructiile . Produse vechi , noi , diferite rezolvari ale unor probleme tehnice , tot ce pare interesant si bine de stiut si pentru altii .
    Grundfos - fabrica si acuma cele mai bune pompe , probabil ponpa din imagine are mai mult de 100 ani

Leave a comment:

• ioan prodan
    replied
    Nu.Functioneaza pe lemn,pelet,cipato ar fi cred un fel de lemn macinat facut aschii sau cu, coji de diferite fructe seci. O sa caut pe internet sa vad daca o gasesc si va dau linkul.

Leave a comment:

• Mircea G
    replied
    ...nucleara ???

Leave a comment:

• ioan prodan
    replied
    centrala de caldura

Pacat ca nu am facut si poze dar ceva interesant am vazut.
    Deci, are in jur de 6m lungime cam 4m latime si vreo 5 inaltime.
    Este vorba despre o centrala de caldura de numai 2.000.000 de kw cam cat un CET deal nostru - am vazut-o la targul de centrale la Verona cu o luna in urma.

Leave a comment:

• Mircea G
    started a topic Ce-am mai vazut ...

Ce-am mai vazut ...

Sper ca aici sa se adune numai poze care au legatura cu constructiile . Produse vechi , noi , diferite rezolvari ale unor probleme tehnice , tot ce pare interesant si bine de stiut si pentru altii .
    Attached Files
Working...
X