Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Incalzire electrica pardoseala, Total Heat

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Incalzire electrica pardoseala, Total Heat

  De ce Total Heat?

  Total Heat ofera o alternativa la incalzirea clasica , comfortabila si foarte economica: incalzirea electrica in pardoseala.

  Incalzirea electrica in pardoseala este folosita la renovari , constructii noi cu un randament deosebit de eficient ; astfel putand elimina costurile mari si disconfortul gazului metan , nemai avand nevoie de centrale , radiatoare , tevi , fitingaraie si alte agregate. Sitemul este bazat in totalitate pe curent electric , sub forma de rezistenta electrica. Astfel Total Heat va ofera 2 modele de rezistenta electrica , sub forma de cablu incalzitor si covoras incalzitor.

  Destinat renovarilor este covorasul incalzitor care soseste in doua versiuni de putere.

  90 watti pe metru patrat pentru incalzirea suplimentara (confortul unei pardoseli calde) si 160 watti pe metro patrat pe incalzirea ca sursa unica.

  Covorasele incalzitoare pentru incalzirea prin pardoseala pot fi pretabile in toate spatiile din locuinta unde pardoseala este ceramic.

  Montajul covoraselor se face numai cu adezivul de gresie fapt ce duce la o instalare simpla si rapida.

  Temperaturile din pardoseala si ambient sunt controlate cu ajutorul unui thermostat intelligent care poate aduce o personalizare maxima a timpului de incalzire dar si al temperaturi solicitate de utilizator.

  Pentru constructiile noi unde exista posibilitatea de turnare a unei sape este pretabila instalarea cablului incalzitor. La fel ca si in cazul covoraselor incalzitoare puterea instalata pe metrul patrat difera in functie de tipul de incalzire care este solicitat – incalzire suplimentara sau incalzire ca sursa unica.

  Comparativ cu sistemul clasic de incalzire , incalzirea prin pardoseala nu necesita mentenanta , nu antreneaza particule de praf in aer si ofera un climat confortabil dar si sanatos.

  Datorita tehnologiei foarte avansate durata medie de viata a unui unui sistem de incalzire electric depaseste 50 ani , iar garantia care Total Heat o ofera este de 20 ani pentru intreaga lucrare.

  In cazul unei pene de curent indelungate pardoseala pastreaza temperatura in component ei fapt ce va duce la o scadere a temperature ambientale foarte lenta.

  In cazul unei incalziri clasice unde numai aerul a fost incalzit timpul de racire a ambientului este accelerat.

  Dezavantajul incalziri in pardoseala electrica este infrastructura electrica existent a in Romania , avand in vedere ca pentru o casa cu o medie de 100mp puterea instalata ca sursa unica de incalzire necesitand aproximativ 12 kilowatti facand in anumite zone aproape imposibila functionarea sistemului. Problema cu care ne intalnim frecvent in zonele rurale.

  Este adevarat ca putem sa ne producem energie electrica necesara si in aceste zone cu ajutorul eolienelor , panourilor fotovoltaice , pompelor hidroelectrice care pot duce chiar la incalzirea gratis a unei locuinte.

  Costurile de exploatare ale incalziri in pardoseala pot varia in functie de timpul de constructie.

  Ca medie de consum pentru o locuinta cu izolatie medie ajunge la 15 watti pe metru patrat putand sa ajunga pana 30 – 35 watti pe metru patrat pe ora pentru o casa neizolata sau cu o izolatie slaba.

  Astfel o locuinta de 100 mp cu o izolatie medie cu un astfel sistem de incalzire in pardoseala va avea un consum mediu de 350 ron pe luna , pe cand o casa neizolata poate ajunge la 825 ron cost lunar.

  Ca si prêt orintativ pe metru patrat sistemul complet incluzand cablu incalzitor, sistem fixare automatizare si manopera avunge la 25 euro.

  Total Heat efectueaza instalari si distributie oriunde in tara in maxim 24 ore de la solicitare.

  Pentru orice alt detaliu dar si pentru un calcul de investitie si de consum va rugam sa ne contactati.

 • #2
  Va provoc sa fiti mai convingator !
  Interesanta dizertatia..insa lipseste tema incalzirii sub pardoseala din parchet laminat.
  Subiectul nu imi este strain dar daca tot ati deschis un topic nou...haideti de-l dezvoltam...eu as fi interesat inca nu hotarat...
  Ultima editare de adrian_emil; 18.feb.2012, 21:22.
  Omul cat traieste invata.

  Comentariu


  • #3
   Extrem de scump din pdv. al investitiei initiale si scump in exploatare datorita pretului energiei electrice. Vine primavara si iar se va majora pretul energiei electrice.
   VYS Blog - 100 % D I Y
   Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

   Comentariu


   • #4
    Postat în original de VYS Vezi post
    Vine primavara si iar se va majora pretul energiei electrice.
    Sa speram ca nu va fi exgerat de mare

    Comentariu


    • #5
     Postat în original de VYS Vezi post
     Extrem de scump din pdv. al investitiei initiale [...]
     Chiar aşa să fie?
     Dacă "DA", ai uitat să spui care este referinţa/termenul de comparaţie.

     P.S. Dacă nu te-aş cunoaşte, pe baza afirmaţiei tale de mai sus aş putea spune că lucrezi la concurenţa încălzirii electrice în pardoseală.     Postat în original de VYS Vezi post
     [...] scump in exploatare datorita pretului energiei electrice. [...]
     Dacă luăm în considerare că nu toată lumea poate folosi ca sursă primară lemnul sau gazul metan, eu zic (dacă greşesc, rog să fiu corectat) că este cea mai bună variantă de încălzire bazată doar pe energia electrică.
     În privinţa comparaţiei cu alte surse primare, eu propun să o refacem după 2014-2015.
     De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
     În schimb, există Instalatorul de Iaşi.

     Comentariu


     • #6
      Am vazut cateva oferte finale pentru incalzire prin pardoseala inclusiv o oferta pentru distribuitori, aceasta din urma constant in incalzirea cu film carbon (130W/mp). Un mp de sistem ajunge linistit cateva sute de lei ceea ce spune multe. Las la o parte ca pe oferta de distributie se spune "La aceste prețuri se recomandă aplicarea unui adaos de 25%, astfel prețurile vor fi identice cu prețurile de comercializare din Ungaria, Slovacia si Cehia".
      Nu contest faptul ca in anumite zone unde avem probleme cu alte surse de energie, cu toate ca cel putin una este universal valabila indiferent de locatie si aici ma refer la lemn cu toate neplacerile sistemului de incalzire aferent, poate fi singura sansa pentru incalzire. Am cateva referinte privind consumul ulterior si parerea mea este ca nici una nu este la indemana oricui, consumul de energie electrica rupe la buzunar.
      Ce ne rezerva viitorul este greu de estimat acum insa este cert ca nimic nu va fi mai ieftin iar garantia cresterii puterii de cumparare nu prea exista pe termen scurt si mediu, cu toate ca logica ar spune altceva.
      Cine nu este satul de mesaje din zona de marketing? Nu mai cred in fantome si pana la proba contrarie astept sa vedem analize de costuri din partea celor care promoveaza o solutie sau alta. Sunt convins ca aceste analize vor fi garantat subiective, asa cum am mai vazut.
      VYS Blog - 100 % D I Y
      Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

      Comentariu


      • #7
       Postat în original de VYS Vezi post
       [...] Un mp de sistem ajunge linistit cateva sute de lei [...]
       Chiar te rog să postezi oferta respectivă (bineînţeles, cu "cenzura" de rigoare).
       De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
       În schimb, există Instalatorul de Iaşi.

       Comentariu


       • #8
        Uite una de cand era TVA-ul ceva mai mic.
        Celelalte sunt ratacite si nu dau de ele acum.
        Fișiere atașate
        VYS Blog - 100 % D I Y
        Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

        Comentariu


        • #9
         Nu mi se par preturi mari tinand cont de performantele acestui sistem de incalzire . Daca faceti un calcul veti observa ca , cu incalzire electrica in pardoseala cu Film Carbon veti iesi mult mai ieftin atat la facturile lunare cat si la achizitionarea sistemului .
         Sunt aici pentru a instala confortul in casa ta prin sistemul de incalzire in pardoseala .

         Comentariu


         • #10
          Astept demonstratia care sa sustina afirmatia ca un sistem de incalzire electric este mai economic.
          VYS Blog - 100 % D I Y
          Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

          Comentariu


          • #11
           Răspuns la: Incalzire electrica in pardoseala Total Heat

           VYS in medie pretul pentru incalzirea electrica in pardoseala per mp ajunge undeva la 25 euro tva inclus (incluzand cablu incalzitor + termostat + manopera) in varianta clasica pe cablu incalzitor ; iar consumul mediu pentru un imobil cu o izolatie de clasa medie ajunge la 15w/mp/h. Pretul nu este relevant! mai importanta este calitatea produsului! Stiu ca si filmul carbon este un produs nou in domeniu ... si poate intradevar poate este economicos. Ai facut o medie de consum? Sunt tare curios!

           Comentariu


           • #12
            Răspuns la: Incalzire electrica in pardoseala Total Heat

            si eu asa vrea o oferta , deocamdata pentru dormitor ( 4 x 4 metri patrati) si pt bucatarie ( L5,30m x l (2,10 m -mobila 0,65 m))
            as vrea specificat separta mana de lucru.
            Pentru calculul puterii specific ca este o casa izolata , fara nici un tip de izolatie. Cred ca 160 W/m2 ar fi bine.
            Multumesc

            Comentariu


            • #13
             Răspuns la: Incalzire electrica pardoseala, Total Heat

             Si pentru problemele de sezon o solutie de degivrare.

             Protectie contra inghetului pentru tevi, jgheaburi si burlane.

             In conditiile de inghet, izolatia termica nu poate proteja in totalitate conductele contra inghetului.Topirea si reinghetarea apei pot deteriora acoperisurile si conductele.Sistemele Total Heat de protectie contra inghetului impiedica inghetul fluidelor din conductele de plastic sau metal.Elimina de asemenea pericolul crearii de formatiuni de gheata in interiorul jgheaburilor si a burlanelor.             Avantaje:

             Design simplu

             Cablu FroStop este asamblat si instalat direct pe teava,
             sub izolatie sau in interiorul jgheaburilor si a burlanelor.


             Instalare flexibila

             Cablul cu autoreglare poate fi taiat la lungimea necesara,
             simplificand astfel procedura de instalare.

             Fiabilitate

             Cablurile cu autoreglare previn supraincalzirea-chiar
             atunci cand se suprapun.Sistemele nu necesita intretinere.

             Ambalare convenabila

             Cablurile FroStop sunt disponibile pe tambur si pot fi
             comandate la lungimea dorita sau in pachete
             pregatite pentru montaj, incluzand si piesele de conexiune.
             Ultima editare de IONETE; 26.mar.2013, 10:05.

             Comentariu


             • #14
              Răspuns la: Incalzire electrica pardoseala, Total Heat

              Un nou termostat cu touchsreen pentru incalzirea electrica in pardoseala

              Termostat Green Leaf
              Termostatul Green Leaf poate fi utilizat cu toate produsele Raychem de incalzire in pardoseala: T2QuickNet, T2Red, T2Blue și CERAPRO.
              Termostatul aduce mai mult confort și eficiență energetică, cu un program de pre-set.
              vs1Beneficii cheie:
              Design atractiv
              Flexibil
              Editabile program de pre-set
              Programabil în 7 zile cu 4 evenimente timer
              Diferit de temperatură posibil pentru fiecare eveniment de timer
              Temporizator sau funcția de temperatură constantă
              Ușor de utilizat
              Butonul Smart “Leaf”
              Timer ușor de programare eveniment cu posibilitate de zile de grup
              Management termic optim cu 2 senzori (ambiental si etaj de senzori)
              Termostat de Green Leaf are 20 de ani perioada de garanție
              20-Year-Warranty
              Fișiere atașate

              Comentariu

              Procesare...
              X