Despre tehnologia Xypex utilizata in hidroizolatii

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • rezolvit
    Incepator
    • 22.dec.2011
    • 7

    Despre tehnologia Xypex utilizata in hidroizolatii

    Xypex este un tratament pentru beton utilizat la scara larga in diverse aplicatii de hidroizolatie, atunci cand este necesara o impermeabilizare perfecta a stratului de beton si rezistenta indulungata la actiunea apei, substantelor chimice sau la orice alti factori de mediu.

    Tehnologia Xypex se bazeaza pe caracteristicile naturale ale betonului – faptul ca betonul are atat o structura poroasa, cat si chimica. Formula Xypex, spre deosebire de majoritatea sistemelor de hidroizolatie, este conceputa spre a patrunde in masa materialului si a adera cu acesta devenind parte din acesta. Structura sa unica nu se va deteriora si procesul de impermeabilizare se va reactiva automat ori de cate ori apa este prezenta. Utilizand umezeala ca si catalizator, Xypex reactioneaza cu compusii betonului formand un complex insolubil in porii, microfisurile si capilarele masei de beton.

    Xypex confera betonului rezistenta si durabilitate fara a-l afecta in vreun fel. In plus, impiedicand patrunderea apei si substantelor chimice, Xypex ajuta la protectia structurii metalice de sustinere din interiorul stratului de beton.


    Xypex este disponibil in urmatoarele variante:
    - Ca sistem de acoperire pentru structurile noi sau existente (Xypex Concentrate si Xypex Modified)
    - Ca aditiv pentru beton (Xypex Admix C-Series)
    - Ca material de cernere uscata pentru suprafete orizontale proaspete (Xypex DS-1 & DS-2)

    Aplicatii de hidroizolatie: rezervoare de apa, sisteme de drenaj si epurare a apelor uzate, structuri secundare de retentie, tuneluri, galerii subterane, conducte de beton, fundatii, parcari, constructii ingropate s.a.
Procesare...