Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sageac imitatie lemn din profile tabla

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Răspuns la: Sageac imitatie lemn din profile tabla

  Multumesc, dar pe site-ul respectiv nu exista preturi si nici vreo comparatie intre costurile diferitelor tipuri de sageac. Acolo spune ca sageacul metalic ar fi mai ieftin desi interesandu-ma la o firma care monteaza invelitori metalice, mi s-a spus ca e mult mai scump decat varianta cu PVC sau lemn. Eu voiam sa stiu daca are cineva cunostinta de aici cat ar costa sa zicem la o latime de cca 60 cm un metru liniar "la cheie" de sageac (inclusiv pazie) in diferite variante. Presupunem ca exista schela.

  Comentariu


  • #17
   Răspuns la: Sageacul - necesitatea alegerii materialului potrivit

   Postat în original de Gutterman Vezi post
   Pot publica cateva fotografii de la lucrarile noastre pentru a va elucida si pentru a afla opiniile dvs.

   [ATTACH=CONFIG]86869[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86871[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86872[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86873[/ATTACH]
   Din cate imi dau eu seama acest sistem de sageac metalic (pare a fi Caretta) este compus din tabla cutata (T8 probabil), pazia metalica care imbraca pazia din lemn si un fel de profil U care se fixeaza pe perete? Daca pe perete este profil tip U atunci fixarea pe verticala este asigurata daca are inaltimea exact cat grosimea tablei (cu tot cu cute) - astfel incat sa nu il umfle vantul de exemplu. Dar cum se fixeaza pe verticala in zona paziei? Are si aceasta in partea de jos un profil U sau se monteaza pazia de tabla mai jos decat pazia de lemn astfel incat distanta respectiva sa formeze acel U? Fiindca nu vad nituri sau holsuruburi de tabla. Care este latimea maxima la care se poate folosi exact ca in pozele 3-4 fara a fi nevoie de sustinere suplimentara pe mijloc prin sistem de sipci de lemn?


   Cand este recomandat sa se monteze sageacul metalic? Inainte de tencuiala decorativa sau dupa?

   Comentariu

   Procesare...
   X