Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pardoseala modulara din PVC

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Pardoseala modulara din PVC

  Buna ziua,
  Suntem un magazin online care comercializeaza pardoseli modulare din PVC. Pardoseala se prezinta sub forma de placi din polipropilena care se monteaza rapid prin imbinare și este foarte usor de curatat si de intretinut.
  Datorita sistemului modular de montaj aceasta pardoseala poate fi oricand mutata sau modificata. Montajul pardoselei este rapid și usor prin imbinarea placilor datorita sistemului interlocking. Se monteaza flotant, nu trebuie prinsa/lipita de beton sau de suprafata existenta. Nu necesita folosirea unor unelte speciale.

  Este foarte usor de curatat si nu necesita ingrijire speciala. Forma placilor nu permite adunarea de apa sau lichide. Acestea se dreneaza imediat, iar suprafata de contact va fi intotdeauna curata.
  Pardoseala este rezistenta la lichide si substante chimice, este antiderapanta, rezistenta la variatii de temperaturi, usor de intretinut.

  Asteptam feedback din partea voastra in legatura cu aceste produse. Multumim !
  Atasez si poze de la montaje.
  Fișiere atașate

 • #2
  Mulțumesc pentru informație. Eu m-am gândit să-mi montez o asemea podea în garaj voi lua în calcul și compania dumneavoastră. Eu sunt sigur că serviciile pe care le realizați vor fi utile pentru multe persoane, însă pentru aceasta trebuie să vă faceți un nume pe piața comercială. Eu ca și orice alt cumpărător mereu înainte de a angaja o companie sau a procura produsele acesteia vizitez https://www.recenziidetop.com/, pentru a vedea alte recenzii lăsate de cumpărători. Dacă veți putea să că faceți o reputație bună acolo atunci sunt sigur că numărul de clienți va crește considerabil.

  Comentariu


  • #3
   Aici gasit " amatori " persoane particulare , deci bugete pt bricolaj , uneori usor peste medie ....DECI preturile clare si la vedere , ar fi interesante , evident si multe detalii tehnice .
   Instalatii verificari-revizii gaze

   Comentariu

   Procesare...
   X