Webinarul BEYOND SMART

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • PowerMC
    Administrator
    • 02.mai.2007
    • 2236

    Webinarul BEYOND SMART

    Intre 4 si 9 octombrie 2021, in cadrul targului EMO Milan, fieramilano Rho se va transforma in cea mai mare fabrica digitala instalata vreodata intr-un centru de expozitii. EMO Milan este o expozitie europeana dedicata industriei prelucratoare.

    Denumirea EMO provine de la Exposition Mondiale de la Machine-Outil (Expozitia Mondiala a Masinilor-Unelte), iar sfera continutului acopera spectrul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, cum ar fi masinile-unelte pentru frezare, strunjire si formare; sisteme de fabricatie; instrumente de masurare de mare precizie; echipamente de manipulare automata a materialelor; si alte accesorii.

    Esti pasionat de acest domeniu si iti doresti sa afli cat mai multe informatii despre tehnologiile actuale? Ei bine, trebuie sa stii ca EMO Milan va gazdui si in acest an o sesiune de prezentare cu participarea unor companii de top din Taiwan, in cadrul webinarului BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING, ce se va desfasura pe data de 05 Octombrie.


    Companiile romanesti interesate de cele mai recente inovatii din domeniul utilajelor si masinariilor inteligente de productie, cu aplicabilitate in diverse sectoare industriale, dar si pasionatii de masini-unelte sunt invitati de participe la webinarul Beyond Smart by EMO Milan 2021, prin inscriere gratuita la seminar. Inscrierea se poate realiza aici.
    Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

    Community Manager MC
Procesare...