Răspuns la: Cat de sigure sunt anticonceptionalele ?
Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gluma ...gluma ..dar ramine cum am stabilit...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cat de sigure sunt anticonceptionalele ?
Collapse
X
-
Originally posted by PowerMC View PostGeorgeflorin, aveti vreo campanie sau care este scopul acestui tip de mesaj?
Daca a ajuns stire de presa, discutia poate fi ori ridicola, ori extrem de interesanta.
Leave a comment:
-
Originally posted by wizake View Posthai mai... nu ii mai dati apa la moara
faza e veche, a aparut si pe alte forumuri... omu'vrea doar putina atentie
http://www.realitatea.net/faza-zilei...ii_926726.html
Leave a comment:
-
Originally posted by VYS View PostDeci e real mesajul insa ramane de discutat daca problema e deasemenea reala.
Acu serios, in principiu sunt sigure dar mai sunt si anumite persoane la care s eintampla accidente de acest gen. Ca orice medicament au si efecte secundare si pot sa nu fie eficiente in anumite conditii. Exista diferite tipuri, unele mai slabe, altele mai tari, acestea din urma pot asigura cateva luni de protectie dupa intrerupere dar depinde si de varsta. Si cum ti s-a spus, testul de sarcina este cel mai concludent daca exista indoieli.
Alte sfaturi dincolo de micile glume nevinovate, raman in discutie. Oricum, ne-am si relaxat putin dar e cat se poate de serioasa problema.
Leave a comment:
-
Georgeflorin, aveti vreo campanie sau care este scopul acestui tip de mesaj?
Daca a ajuns stire de presa, discutia poate fi ori ridicola, ori extrem de interesanta.
Leave a comment:
-
hai mai... nu ii mai dati apa la moara
faza e veche, a aparut si pe alte forumuri... omu'vrea doar putina atentie
http://www.realitatea.net/faza-zilei...ii_926726.html
Leave a comment:
-
stai linistit viorel, nu-i nimic grav, rezolva nicu....
Leave a comment:
-
Pai asta eeee...daca e relaxare...relaxare sa fieee...
Leave a comment:
-
Originally posted by georgeflorin View PostDa de ce sa il stearga ?!?!? am scris in aria Relaxare , ma gandeam ca primesc niste sfaturi asa de la prieteni constructori.
Acu serios, in principiu sunt sigure dar mai sunt si anumite persoane la care s eintampla accidente de acest gen. Ca orice medicament au si efecte secundare si pot sa nu fie eficiente in anumite conditii. Exista diferite tipuri, unele mai slabe, altele mai tari, acestea din urma pot asigura cateva luni de protectie dupa intrerupere dar depinde si de varsta. Si cum ti s-a spus, testul de sarcina este cel mai concludent daca exista indoieli.
Alte sfaturi dincolo de micile glume nevinovate, raman in discutie. Oricum, ne-am si relaxat putin dar e cat se poate de serioasa problema.
Leave a comment:
-
Devine din ce in ce mai interesant! Sunt curios care va fi deznodamantul... R
Leave a comment:
-
Originally posted by Seni View Postnicu, ai ajuns .... ginecolog? vezi ca nu mai ai nevoie de tesla, poate de ciocan!
DA pai , ce sa fac , iaca o faci si pe asta ...ce nu faci pentru prieteni....si bineinteles ca voi lua ciocanul cu mine ....ca nui asa de grav...la o luna , daca ii dau un ciocan ii vine ciclul inapoi....ha...ha..ha..
Leave a comment:
-
nicu, ai ajuns .... ginecolog? vezi ca nu mai ai nevoie de tesla, poate de ciocan!
Leave a comment:
-
Originally posted by georgeflorin View PostBuna, am o intrebare - cat de sigure sunt anticonceptionalele, le-am luat in fiecare zi, poate o zi am uitat, dar in ziua aia nu am facut sex cu prietena. Tin sa mentionez ca de o luna nu i-a venit ciclul
Leave a comment:
-
Florin asa ca prieten constructor , te ajut cu cea mai mare placere , numai ca trebuie sa-ti vad prietena ,sai fac un control....
Leave a comment:
-
Originally posted by fanero View PostDe atata stat pe forum am inceput sa o luam razna.
Ce legatura are cu constructia de case.
Rog administratorul sa stearga mesajul.
Leave a comment:
Leave a comment: