Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Suntem varza.... poate ne hotaram sa devenim seriosi in tara asta. Dar pana atunci oricum vom fi prea putini si scapam de griji.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comment


  • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

   Fara cuvinte.......https://www.activenews.ro/stiri-sana...a-VIDEO-146107
   Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

   Comment


   • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    https://www.curentul.info/social/unu...nivel-mondial/
    Pt cine nu are timp sa citeasca, comentariul de la final al unui anonim este relevant. Citez. Anonim 13:54, 31 martie 2018 at
    Atat timp cat vaccinurile monodoza fabricate la Cantacuzino au disparut si folosim exclusiv vaccinuri multidoza din import care se fabrica cu adjuvanti metale grele precum mercur si aluminiu, metale grele care orice chimist sau biolog amator stie ca sunt neurotoxice sub orice forma folosita si ca nu se elimina natural din corp unde se aduna de la doza la doza si provoaca boli neurologice printre care si autismul.

    Statul care e in buzunarul corporatilor nu doar ca nu investigheaza si tace dar prin politicieni corupti incearca sa impuna legi sinistre precum vaccinarea obligatorie a copiilor si adultilor.
    Last edited by Temelye; 2 April 2018, 10:24.
    Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

    Comment


    • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

     Originally posted by VYS View Post
     Suntem varza.... poate ne hotaram sa devenim seriosi in tara asta. Dar pana atunci oricum vom fi prea putini si scapam de griji.
     Suntem varza atita timp cit nu ne pasa si nu ne spunem opinia pe orce cale posibila, legat de minciunile aberante cu care suntem intoxicati de catre cea mai mare parte din media. Nespunindu-le deschis,lasam loc "sondajelor" mincinoase sa vb in locul nostru, lasam loc la organizatii vindute gen "colegiul medicilor" care nu mai colegiu nu e, sa hotarasca pentru copii nostrii.Ciudat, destui din noi stim ca suntem mintiti in fata dar tacem si punem in prim plan chestiunile personale,marunte, de zi cu zi si totusi afirmam ca binele copiilor nostri e pe primul plan. Oare de ce?
     Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

     Comment


     • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

      Desi e mai mult ca evident ca o lege care promoveaza obigativitatea vaccinarii in contextul actual ( nu putem compara situatia vaccinurilor de acum 30-40 de ani cu ce se incearca acum,vezi situatia legata de orbirea in fata care a fost cu gripa aviara )este un act criminal impotriva propriului popor, o parte din oficialii strinsi cu usa de corporatii si alte interese o tot taraganeaza cu renuntarea la aceasta lege aberanta, doar doar, spalarea de creier la adresa prostimii poate face cumva sa treaca mai usor o asemenea "lege" . De fapt legi de acest gen care au trecut, au trecut datorita nepasarii si dezinformarii unei bune parti din populatie. Citeva amanunte despre ultimele discutii oficiale le puteti gasi aici https://www.activenews.ro/stiri-sana...gatorii-150359
      Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

      Comment


      • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

       Desi se tot arunca varianta vaccinarii de la nastere peste tot, nu e adevarat, in Elvetia si Olanda nu se fac vaccinuri imediat dupa nastere. Si cind se fac,dupa un timp, se fac dupa analize temeinice. https://www.activenews.ro/stiri-sana...meinice-142337
       Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

       Comment


       • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

        Amanunte despre asa-zisii "morti de rujeola"

        CAZUL 1 Ȋn iunie 2016 a murit un băiețel de 8 luni, din comuna Conop (Arad). El luase pojarul de la frații mai mari, care nu fuseseră vaccinați. „Mai avea trei frați, iar în casa în care locuia mai stăteau șapte persoane: bunicii, frații și mama. Tatăl nu locuia cu ei, deci vorbim despre o familie dezorganizată. Nici condițiile în care locuia bebelușul mort nu erau dintre cele mai bune, mă refer la condiții mai grele de trai", spune Ionel Sărmășan, reprezentat al Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Conop. Băiețelul era de etnie rromă. CNSCBT spune că el a fost adus „tardiv” la spital, fără să menționeze și dacă era înscris pe lista vreunui medic de familie sau dacă fusese consultat periodic, așa cum ar fi trebui să se întâmple cu copiii sub 1 an.
        Sursa: adevarul.ro; vocearomilor.ro

        CAZUL 2 Un bebeluș de 11 luni din Biled (Timiș) a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. „Bebelușul a fost internat la sfârșitul lunii iulie la Secția de Terapia Intensivă. A stat mult în comă, a fost intubat o lună, iar la sfârșitul lunii august a murit. Avea o boală genetică care nu permitea să se formeze anticorpi. Virusul rujeolei a dat boala, care se transmite pe cale respiratorie și de aici ajunge în sânge, se contaminează mucoasele. În acest caz, a dus la insuficiență respiratorie, pentru că acest copil suferea de o boală genetică foare gravă”, a explicat Virgil Musta, medic la Clinica de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. CNSCBT spune despre acest copil doar că avusese „spitalizări prelungite, având în antecedente bronșiolita emfizematoasă, otită medie supurată”.
        Sursa: adevarul.ro

        CAZUL 3 La 19 septembrie, o fetiță de nouă luni din Curtici a fost adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, „în stop cardiorespirator. Personalul Unității Primire Urgențe s-a mobilizat încercând să salveze viața sugarului, prin manevre de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor depuse, decesul a fost declarat la ora 18:15. Sugarul a ajuns, luni, la spital după ce, cu două zile înainte, bunica sa a refuzat internarea copilului, deși fetița a fost diagnosticată cu bronșită acută, hipotermie și rujeolă”, a declarat dr. Ciprian Pribac, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.
        Și acest copil era de etnie rromă. CNSCBT precizează că a fost adusă „tardiv” la spital, dar nu menționează și dacă se afla în evidențele vreunui medic de familie. Părinții fetiței sunt plecați la muncă în Spania, ea fiind lăsată în grija bunicii materne.
        Sursa: aradon.ro; vocearomilor.ro

        CAZUL 4 Ȋn octombrie 2016, o femeie în vârstă de 27 de ani din Arad a murit ca urmare a complicațiilor apărute, în timp ce era internată în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Conform Direcției de Sănătate Publică Arad, ea se transferase aici la cerere. Tânăra decedată era seropozitivă, fiind în tratament pentru HIV de mai mulți ani.
        Sursa: aradon.ro

        CAZUL 5 La 20 octombrie 2016, un băiat de 15 ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, la patru zile după internare. Potrivit dr. Dorin Lazăr, șeful Secției Pediatrie II, „copilul suferea de o boală congenitală metabolică – boala Niemann Pick – cu depozitare de structură lizozomală. E o boală congenitală care afectează întreaga economie a organismului prin depozitarea unor substanțe străine organismului în creier, în ficat, în splină, în rinichi, în plămâni și care afectează dezvoltarea somatică (fizică), psihică și intelectuală. Nu există tratament la îndemână și nici nu a urmat un tratament. Pe acest fond, cunoscut, confirmat ultima dată la 14 ani, la Clinica din Cluj, a făcut o rujeolă. A luat-o din familie, de la niște verișori. A făcut, deci, rujeolă care a evoluat, timp de o săptămână acasă și, în evoluție, spre sfârșit, a făcut o complicație. O situație care e frecventă evoluția unor rujeole cu forme grave, mai ales pe teren din acesta, care este tarat”, a declarat dr. Dorin Lazăr.
        Sursa: aradon.ro
        Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

        Comment


        • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

         CAZUL 6 La 26 octombrie 2016, o fetiță de 1 an din Arad a murit la Secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Fetița era din localitatea Caporal Alexa și fusese vaccinată împotriva rujeolei în urmă cu doar două săptămâni. Copilul avea și o serie de alte complicații, printre care insuficiență multiplă de organe și o distrofie musculară ca urmare a malnutriției, la vârsta de un an cântărind doar 6 kilograme.
         Sursa: mediafax.ro

         CAZUL 7 La 9 decembrie 2016, o adolescentă în vârstă de 14 ani a decedat la Institutul „Matei Balș” din București. Fata nu fusese vaccinată, ea suferind de „mai multe boli asociate. A fost internată mai întâi la Spitalul de copii «Marie Curie» din Capitală. Starea ei era tot mai gravă și a fost transferată la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș», cu rujeolă în forma severă”, a precizat dr. Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Prevenire și Control al Bolilor Transmisibie (CNPCBT).
         Sursa: hotnews.ro

         CAZUL 8 La 13 decembrie 2016 s-a înregistrat decesul unei fetițe de 1 an din Craiova. „Fetița nu era înscrisă la un medic de familie și nici nu fusese vaccinată împotriva acestei boli, însă vaccinul nu este obligatoriu. Ceilalți patru copii au fost duși la medic de colegii mei și unul dintre aceștia a fost internat cu suspiciune de rujeolă. Copiii par bine îngrijiți de bunică. Nu s-a reușit să se stea prea mult de vorbă cu aceasta, fiind foarte afectată de decesul nepoatei. Îi așteptăm pe părinții plecați în Italia pentru discuta și cu aceștia despre situația celor mici", a spus Florin Stancu. Fetița a murit în ambulanță, în timp ce era transportată de la Spitalul de Boli Infecțioase la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.
         Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dolj au confirmat că fetița nu se afla în evidența vreunui medic de familie și au precizat și că tot mai mulți români care lucrează peste hotare revin în țară cu afecțiuni grave ce necesită internare.
         Surse: realitatea.net; gds.ro

         CAZUL 9 La 18 Decembrie 2016, o fetiță de 1 an și trei luni din județul Timiș a murit în urma complicațiilor provocate de rujeolă. Fetița nu a putut fi vaccinată din cauza unor unor malformații congenitale, ea suferind mai multe intervenții chirurgicale, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș, Dana Șpac.
         Sursa: digi24.ro

         CAZUL FALS Ministerul Sănătății anunță, la 30 decembrie 2016, că sunt 10 decese, existând un caz neraportat autorităților: un copil de 1 an și șase luni, nevaccinat, care a murit de rujeolă la Timișoara. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, medicul Virgil Musta, susține însă că în acest caz a fost o confuzie: deși a anunțat inițial că e vorba de rujeolă, cazul nu a mai fost raportat deoarece s-a dovedit că acel copil nu a avut această boală. „S-ar putea să fi fost o viroză eruptivă. E o viroză care e similară cu rujeola. A fost o confuzie a mea când am dat vestea. A fost și o erupție, eu crezând că e în context de rujeolă, dar nu era rujeolă. (...) Spitalul nu a raportat pentru că nu e rujeola. (...) Copilul a murit în 29 noiembrie. A fost un băiat cu malformații multiple de cord, digestive, care a venit la noi pentru o septicemie, o bronhopneumonie cu septicemie”, spune dr. Musta. Copilul era instituționalizat.
         Sursa: hotnews.ro

         CAZUL 10 Ca să nu se mai supere Ministerul Sănătății, DSP Timiș a raportat un alt deces, deși cazul aparținea de alt județ: un copil de 1 an și două luni din Bocșa (Caraș-Severin), decedat din cauza rujeolei la sfârșitul lunii decembrie. „Nu era vaccinat și, în plus, avea câteva boli asociate, printre care și tuberculoză. Copilul a fost transferat direct la Timișoara, unde a rămas internat și unde a decedat, fapt pentru care nu a mai trecut prin sistemul nostru de raportare. Timișoara a raportat decesul direct la București, fără să ne informeze și pe noi”, a declarat Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin.
         Sursa: radioresita.ro
         Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

         Comment


         • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

          CAZUL 11 La 3 ianuarie 2017, a murit un băiețel în vârstă de trei luni. „A fost internat cu rinichi polichistic bilateral, intoleranță alimentară multiplă, diaree intratabilă a sugarului și s-a descoperit un eritem ce a fost confirmat a fi rujeolă”, a declarat Ștefan Popescu, purtator de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Dolj. Bebelușul a fost transferat de la Spitalul Județean Târgu Jiu la Spitalul Județean de Urgență Craiova. „Era în stare gravă când a ajuns la noi. Avea sindrom de malabsorbție, nu putea să fie hrănit cu lapte de la mamă. A fost stabilizat, însă pe 2 ianuarie starea lui s-a înrăutățit și a fost transferat pe Secția de Terapie Intensivă. Pe 3 ianuarie a intrat în stop cardio-respirator și a decedat”, a precizat dr. Bogdan Fănuță, managerul SJU Craiova.
          El spune că „există posibilitatea (ca bebelușul) să fi luat rujeola din spital. În acest moment, mai avem un copil de un an și o lună cu rujeolă. Copiii pot contacta boala unii de la alții chiar și în spital, pentru că ei atunci când ajung la Pediatrie au la început febră, vărsături, și nu îți dai seama că este vorba de rujeolă decât atunci când apar bubele", a explicat managerul Spitalului Județean Craiova.
          Sursa: gds.ro; stirileprotv.ro

          CAZUL 12 La 8 ianuarie, un copil de 1 an și o lună a murit la Spitalul Județean de Urgență Craiova. „Băiețelul suferea de o boală autoimună, practic din cauza acestei afecțiuni sistemul lui imunitar nu mai funcționa. A fost adus la noi, la spital, joi, 5 ianuarie, în stare gravă. A fost diagnosticat și cu rujeolă. Nu era vaccinat. Boala de care suferea este una genetică, și de la mamă am aflat că și unchi de-ai copilului au decedat ca urmare a complicațiilor acestei afecțiuni", a declarat dr. Bogdan Fănuță, managerul SJU Craiova.
          Sursa: gds.ro

          CAZUL 13 - CAZUL ECHIVOC La 9 ianuarie, un bebeluș de opt luni a murit la Timișoara, fiind suspect de rujeolă. Băiețelul, care nu fusese vaccinat, era internat de mai mult timp la Spitalul „Victor Babeș”. Era „suspect de rujeolă, a avut erupție, dar nu a fost confirmat serologic. Serologia a fost echivocă, adică nici da, nici nu. A stat 3 săptămâni la noi, în Terapie Intensivă, intubat, cu bronhopneumonie, cu insuficiență respiratorie. La necropsie se va preleva proba probabil din plămâni”, a precizat dr. Virgil Musta, purtător de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.
          Sursa: opiniatimisoarei.ro; agerpres.ro

          CAZUL 14 La 19 ianuarie, a murit un bebeluș de 10 luni din Caraș Severin. Copilul fusese diagnosticat inițial, la spitalul din Reșița, cu roșu în gât. La 7 ianuarie, părinții au mers cu cel mic la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara, unde s-a confirmat ca bebelușul are rujeolă. Au fost trimiși Spitalul „Victor Babeș”, dar medicii de aici le-au spus părinților că starea bebelușului nu e gravă și i-au sfătuit să meargă acasă și să revină la spital doar dacă febra nu scade în următoarele 3 zile. La 10 ianuarie părinții au revenit la spital, iar cel mic a fost internat. Inițial a avut o evoluție bună, dar starea lui s-a înrăutățit, iar la 13 ianuarie a fost transferat la Terapie Intensivă, unde copilul a murit. „S-a făcut necropsia, iar cauza morții se pare că este o hemoragie cerebrală, care probabil a inundat centrul respirator și de aceea a avut acele tulburările de respirație”, spune Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara.
          Rudele copilului acuză că cel mic a murit din cauza incompetenței medicilor.
          Sursa: observator.tv; sursadevest.ro

          CAZUL 15 La 2 februarie, o fetiță în vârstă de 2 ani, internată la Spitalul Județean Reșița cu suspiciune de rujeolă, a murit chiar în timpul vizitei medicale. „Pe durata internării, au fost recoltate probe biologice, inclusiv pentru a se vedea dacă are rujeolă. A primit tratament pentru rujeolă și era în regulă”, apoi, „chiar în timpul vizitei medicului curant, fetița a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi resuscitată. Urmează să vină rezultatele de la laborator pentru a se stabili dacă avea rujeolă, iar necropsia urmează să fie făcută. Fetița decedată nu era vaccinată”, a afirmat Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin.
          Mama fetiței spune că ea ar fi murit imediat după ce i s-a administrat o injecție, iar familia a anunțat că va face plângere la Colegiul Medicilor.
          Sursa: mediafax.ro; infocs.ro

          CAZUL 16 La 6 martie, o fetiță de 1 an și 9 luni a murit la Spitalul Municipal din Oradea din cauza complicațiilor rujeolei. Fusese adusă la Oradea cu câteva ore înainte, în stare extrem de gravă, cu insuficiență respiratorie severă și în stare de șoc, medicii specialiști nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața. Dr. Ritli Ladislau spune că micuța făcuse, pe fondul rujeolei, și pneumonie acută.
          Fetița provenea dintr-o localitate rurală din județul Satu Mare, dintr-o comunitate defavorizată, de rromi, și mai avea alți 14 frați, dintre care 8 au fost spitalizați la finalul lunii februarie, pentru rujeolă, toți fiind nevaccinați.
          Sursa: ebihoreanul.ro

          CAZUL 17 La 28 martie, un băiețel de 2 ani și două luni din orașul Băilești (Dolj), a murit din cauza rujeolei. Copilul nu avea certificat de naștere. Mama băiețelului a venit cu acesta la Spitalul Băilești, unde copilul a fost internat cu rujeolă, dar după câteva zile, femeia „a plecat cu el acasă, la cerere, pe motiv că mai are și alți copii de care trebuie să se ocupe și nu mai poate rămâne în spital”, a declarat dr. Mirela Țibreanu, managerul Spitalului din Băilești.
          Acasă, starea de sănătate a copilului s-a agravat, el fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Craiova. „Copilul provine dintr-o familie de rromi. Nu a fost vaccinat și nici ceilalți copii din familie nu au fost imunizați", a spus dr. Dumitra Gindrovel, coordonatorul Grupului Național de Vaccinologie din cadrul Societății de Medicină de Familie și secretar în cadrul Comisiei de Medicină de familie din Ministerul Sănătății.
          Sursa: hotnews.ro; gds.ro

          CAZUL 18. Ȋn cursul lunii aprilie, un copil în vârstă de 1 an din Călărași, care fusese internat la un spital din Capitală, a decedat.
          Potrivit potrivit DSP Calarași, copilul era „polispitalizat, cu afecțiuni multiple respiratorii și digestive, cu malnutriție protein calorică”.
          Sursa: radiovocescampi.ro

          CAZUL 19 La 5 aprile, a murit un copil în vârstă de 3 ani, internat la Spitalul „Louis Țurcanu”. „Copilul a avut o bronhopneumonie, apoi a făcut și rujeolă, însă nu a apucat să fie transferat la noi, la Spitalul de Boli Infecțioase”, a spus medicul Virgil Musta.
          Confirmarea diagnosticului a venit la 19 aprilie, în urma unor analize făcute la București.
          Sursa: news.ro

          CAZUL 20 La 2 aprilie, o fetiță în vârstă de 1 an și nouă luni din Filiași (Dolj) a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova din cauza rujeolei. Fetița suferea și de tuberculoză. „Tuberculoză depistată la 2 luni, luată de la tată. S-a externat la cerere din clinica noastră de pneumofiziologie și au plecat în familie, o familie în care mai existau și alți copii, și acolo exista un focar de rujeolă. Cea mică, fetița, a făcut imediat rujeolă, formă severă, care a dus la deces”, a declarat dr. Maria Marinescu de la Spșitalul de Boli Infecțiose din Craiova.
          Sursa: cvlpress.ro; gds.ro
          Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

          Comment


          • Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

           CAZUL 21 La 9 aprilie, o adolescentă de 17 ani care suferea de mai multe afecțiuni, printre care și rujeolă, a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. „Era un copil cu tetrapareză spastică, cu probleme din naștere, deficient neuropsihic, a făcut bronhopneumonie. Serologia a ieșit pozitivă de rujeolă, am primit confirmarea de la București. Copilul a decedat din cauza bronhopneumoniei, a făcut septicemie”, a spus doctorul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului Victor Babeș Timișoara.
           Sursa: tion.ro; sursadevest.ro

           CAZUL 22 La 15 aprilie, la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara a decedat un bebeluș de opt luni. Cauza morții: o bronhopneumonie, pe fondul rujeolei. Copilul era nevaccinat.
           Sursa: tion.ro

           CAZUL 23 La 21 aprilie, o fetiță în vârstă de 5 luni din Lugoj a murit la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, în urma unor complicații la plămâni. Medicul Virgil Musta a declarat că fetița fusese diagnosticată cu rujeola și cu bronhopneumonie. „Când a fost internată la noi la spital, fetița era în perioada de convalescență a rujeolei. Pe parcursul internării ea a facut un pneumotorax spontan. Acest lucru înseamnă, în termeni populari, că un plămân s-a spart în interior și a dus la insuficiență respiratorie”, a spus medicul Virgil Musta.
           Sursa: mediafax.ro

           Autoritățile, prin vocea prezentatoarelor de știri de la tv, ne informează, de fiecare dată când mai apare câte un deces: „copilul era nevaccinat”. Dar nu adaugă niciodată „era nevaccinat, pentru că afecțiunile de care suferea nu-l calificau pentru vaccinare”. Și nici „era nevaccinat, pentru că în mediul rural sugarii nu sunt luați în evidențele medicilor de familie, așa cum ar trebui”. „Era nevaccinat, pentru că nu avea vâsta necesară, iar rujeola a luat-o din spital” sau „starea sănătății copilului s-a agravat, pentru că nu a fost consultat de vreun medic și nu a primit tratamentul necesar”. Sau „a fost consultat, dar diagnosticul n-a fost cel corect”. E mai ușor și mai folositor altora să strângem toate decesele sub aceeași cauză.

           Ȋn 2012, când acoperirea vaccinală cu ROR era de peste 95%, în România s-au înregistrat, conform datelor CNSCBT, 7450 de cazuri de rujeolă. Cei mai afectați au fost, ca și acum, copiii cu vârsta sub 1 an și cei din grupa de vârstă 1 - 4 ani.

           Și, cu toate acestea, în 2012 s-a înregistrat UN SINGUR DECES! La 7450 de cazuri de rujeolă!


           Acum avem 4881 numărate în doi ani (2016 și anul acesta), aceeași categorie de vârstă afectată și 22 de decese! Și mai avem ceva: o nevoie disperată de refacere a stocului de seringi, de când am coborât vârsta de vaccinare cu prima doză de vaccin ROR la 9 luni.
           Din cele 380.000 de doze de vaccin ROR achiziționate de Achimaș Cadariu în mai 2016, (9.123.282 lei), în ianuarie a.c. mai rămăseseră în stoc 200.000 de doze. Iar la 22 aprilie, Ministerul Sănătății ne-a anunțat că mai cumpără alte 109.000 de doze.
           Last edited by Temelye; 18 April 2018, 13:24.
           Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

           Comment


           • Vaccinurile sunt medicamente. Comparati orice rata a mortalitatii si a calitatii vietii de acum cu orice perioada dinaintea existentei lor.
            Medicina moderna este motivul pentru care putem acum sa ne contrazicem pe internet. Nu vreau sa intru in dezbateri cu pseudo-stiinta. Mai spun doar ca consensul medicilor ar trebui sa inchida orice discutie pe aceasta tema, desi se pare ca nevoia pentru conspiratii e mai mare.
            ___________________________________________
            Marius

            Comment


            • Salutare. După acesti 2 ani f interesant cum e cu asa zisele conspirații domnul Marius? Sau par mici copilării cu realitatea prin care am trecut?
             Cu toate acestea se pare ca buna parte din populație încă nu a reușit să realizeze ce s-a întîmplat de fapt. E un fel de secetă a mintii pe care masmedia aservită reuseste sa o întrețină.
             Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

             Comment


             • Salut. Deși a trecut ceva timp de cînd domnul Marius spune ca doar " consensul medicilor" poate hotărî pe chestiunea vaccinarii as vrea sa precizez ca nici in 2018 si cu atît mai puțin astăzi organizațiile gen colegiul medicilor si altele asemenea organizații de ochii lumii nu hotărăsc decît mărunțișurile, lor doar li se transmite ce sa transmită, hotărîrile reale se iau in consiliile de administrație restrînse ale marilor corporații sau in cazul marilor decizii la cercul de putere superior care nu are nici o legatura cu medicina sau cu binele multimii.
              Doar cine nu vrea să vadă nu a observat situația din primavara lui 2021 in care marile spitale covid aveau o rată a deceselor înfiorător de mare deoarece aplicau strict "protocolul" venit de la OMS
              In schimb un f mic procent de medici cu frica de Dumnezeu si constiinta au dat medicatie de bun simt si au avut o rată a deceselor spre 0. Dar aceștia erau oameni de caracter deoarece riscurile si presiunile la care se expuneau erau enorme atît din partea sistemului cit si din partea colegilor afiliati sistemului.
              Apropo de afiliere, au fost destui medici care stiau prea bine ce inseamna asa zisul vaccin si desi l-au făcut la chiuvetă, în public il proslaveau ca nu cumva sa riște să își piardă statutul si beneficiile aferente .Altii erau atît spălați pe creier si plini de ei si de știință încît nici in privat nu le puteai spune ceva acestor nazisti medicinali fara afi apostrofat in ultimul hal. Acum macar unii din ei lasa capul in jos dar încă sunt destui care încă te mai orbesc in fata.
              Trist este ca inca exista in general fie o tăcere adîncă amestecata cu un fel de teama fie o ignoranta crasă legat de aceste situatii f grave ca sa nu spun genocid.
              Ar fi multe de spus dar timpul nu e cu mine . Scuze pt eventualele greseli de scris , sunt din graba nu din incultura.

              Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

              Comment


              • Interesant. S-au mai calmat spiritele sau au început unii oameni sa priceapă că realitatea nu e cea propovaduita asiduu in reclamele pharma? Cu vreo 2 -3 ani in urma nu treceau cîteva zile de la o postare de acest gen fara ca inchizitia pardon opozitia sa ma trimita la dracu, ( asta ca sa nu ma dracuie direct )sa ma fac retard cu probleme de socializare, conspirationist de 2 bani,si mai multe asemenea " complimente"
               Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

               Comment


               • Ai ramas marcat de evenimete? Stai linistit ca mai apar interese si se inflameza spiritele imediat, exista o masa mai apriga ce reactioneaza pro dar si opozitie, numai ca opozitia este intotdeauna mai cumpatata.
                Inca exista 7 famacii intr-un areal redus, mult mai multe decat alt tip de magazine. In general nu poti schimba lumea in inferioritate numerica si este greu sa pastrezi o linie principiala sanatoasa, indiferent e domeniu, omul alege calea usoara de regula, din pacate.
                VYS Blog - 100 % D I Y
                Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

                Comment

                Working...
                X