Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cert este ca ultimele evenimente cu " vacinurile " au demonstrat ca totul a fost o mare afacere financiara si nu un act medical .
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comment


  • Da, cred ca putem spune in loc de mare afacere , putem afirma fara sa exageram ca e vb de o afacere globală. Iar concluzia ce reisese clar este ca acel cerc de putere mondial de care dacă pomeneai acum vreo 3 ani erai catalogat conspirationist isi dovedește existența din plin.
   Dacă ar fi vorba doar de bani ar mai fi cumva, dar partea tragică pe care încă destui nu vor sa o accepte este dorinta de control absolut asupra maselor, pentru ca păpușarii de prim rang, capii famiilor conducatoare ale globului,au totii banii lumii. Cercurile de putere de su ei au ca principala motivatie banii, nu capii care au ultimul cuvînt.
   Păpușarii care au pus la punct de ani buni agenda care se desfășoară din plin de la sfîrșitul lui 2019 , o vor continua dacă masele nu vor conștientiza ce se întîmplă. Acesti păpușari mondiali nu au neaparat ca scop banii deoarece instituțiile care pot emite valoare din nimic sunt ale lor nu ale statelor asa cum gresit are impresia o buna parte din populatie. ( cred ca orcine care nu e ignorant stie ca de ex F.D.D e privat nu al guvernului american, Kennedy încercînd să rezolve cumva aceasta mega-uriasa hoție dar l-au împușcat )
   Au o tactică psihologică simpla cumva , anunță neoficial ce va urma, aceste evenimente distructive ajung in subconștientul colectiv , iar apoi cînd le pun in practica folosind paravane gen " binele colectiv " " " salvarea planetei " " urgenta medicala" etc, etc, mereu se gaseste o categorie care mușcă, din interes, prostie, etc iar ceilalți se împacă cu ideea.
   Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

   Comment


   • Mai exista si alte aspecte grave, cum a fost minciuna pe fata de la nivel oficial,mascată ulterior sub pretextul nestintei.
    Au spus tare si răspicat la inceput că " vaccinul" este unica si singura solutie completa si ca cei care îl vor face nu vor mai transmite boala si nici nu se vor mai îmbolnăvi decît f rar si cu forme f usoare.
    Cind a inceput sa devina evident ca vaccinatii se imbolnaveau chiar mai grav ca ceilalti au dat-o la intors pervers si perfid ca din cauza " ciumatilor" de nevacinatii ( cita perfidiie) se transmite si apar modificări.
    Imi amintesc bine perioada deoarece si eu am fost catalogat ca "ciumat" retard care nu crede in stiinta, pericol pt societate, sa ma duc in padure, etc.
    Cind procentul de "intepati" era deja destul de mare si totusi transmiterea continua, si practic contrazicea minciuna cu acoperirea vaccinala,
    au mai dat-o încă o dată la intors si au dat vina pe virus ca e f contagios .
    In realitate cei care au privit cu atentie in jur si nu au permis media sa le întunece judecata, au putut vedea clar ca marile probleme au început imediat după începerea campaniei de " vaccinare" in masă. Înainte tot circul era umflat din media, orce răcit sau gripat era caz covid, mortii din diverse cauze erau trecuți la covid, ( medicii stiu prea bine)
    Dar după începerea inteparii combinat cu aplicarea protocolului criminal de la OMS, mortii au început să curgă din marile spitale in acei sinistri saci negri si îngropați ca niște cîini, nu ca finte umane . Multi oameni se fac ca au uitat , altii nu ii interesează , altii nu au înțeles nimic si uite asa se creează premisele ca alte atrocități sa ne fie aplicate, cumva cu concursul viitoarelor victime.

    Cele mai frumoase cabluri si tevi sunt cele care nu se vad

    Comment


    • Cred că este cu siguranță un leac. Vorbind despre rinită, mi se pare că articolul este aici pe această temă https://ziaruldebacau.ro/ce-este-rin...tratam-corect/ vă poate ajuta să vă dați seama totul acolo acum, așa că sper că vă va fi util și acum. Vă doresc mult noroc în această chestiune.
     Last edited by millerflorian; 17 May 2023, 16:34.

     Comment

     Working...
     X