Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • Temelye
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Postat în original de emanu
    nu inchide nimeni tampenia asta de topic?
    Macar ai aruncat o privire pe link-uri inainte de a emite vorbe goale? Daca te pricepi la sanitare ai senzatia ca stii totul si despre vaccinuri? Zecile de mii care ai iesit in strada crezi ca au iesit de drag? Marea parte au copii nenorociti de vaccinuri, altfel din pacate oamenii sunt mult prea comozi si ignoranti sa se deranjeze pt.altii. Ai stiut ca pe 3 iulie 2017 aprox.10 000 de oameni au iesit in strada in Polonia impotriva vaccinarii fortate a tuturor egal ca u fost vaccinati sau nu, egal ca e cazul sau nu, ca pe vite si asta prin lege.Poti vedea aici-http://ortodoxinfo.ro/2017/09/03/video-interzis-la-tv-10-000-de-polonezi-intr-un-mars-impotriva-vaccinarii-obligatorii/
    Din pacate, presa si televiziunea find clar subordonate celor cu bani si nu prostimii,singurele variante de a afla ramin site-urile de nisa dar cu ajutorul celor cu idei fasciste si iresponsabile si mai ales fara nici un Dumnezeu vor fi inchise si acestea. Si va fi tardiv sa regretam cit de idioti am putut fi.

    Pt cultura generala a celor care cred ca manipularea legata de vacinuri e ceva minor, pina si in Australia s-a ajuns ca oamenii sa fie santajati si fortati sa faca vaccinuri alfel nu li-se dau anumite drepturi banesti legate de copii. E ceva la nivel mondial, abureala de anul acesta legata de rujeola, de la noi e pt.prostime, sa fie acolo ceva motiv. In fapt cu niste ani in urma cind rata vaccinarii era undeva peste 95% in fapt erau mai multe cazuri de rujeloa dar afacerile cu vaccinarea mergeau bine asa ca nimeni nu se agita. Baietasii de la nivel inalt au devenit tot mai lacomi, au impus tot mai multe vaccinuri si lumea a inceput sa se prinda ca ceva pute. Scazind nr de clienti,au inceput sa caute motive, ca apoi sa aiba cadru sa dea legi. Asta vor sa faca acuma. Avind cadru legal nu o se le fie prea greu sa scota din laborator ceva virusi "meseriasi" ca apoi sa scoata armata pe strazi si sa fim vacinati cu forta. Evident vaccinati cu ce vor ei. Pare sf dar de multi ani idei de genul acesta se regasesc in filme si aceste filme sunt inspirate de undeva. Unul ca Bil Gates a ajuns sa-si proclame public ideile legate de reducerea populatiei. Ar fi crezut cineva ca Hitler va provoca moartea atitor oameni ? Evident ca nu, dar si el isi expunea ideile legate de rasa pura,ariana, restul trebuia sa dispara in timp.Ca sa se intimple toate acestea, noi nu trebuie sa facem nimic decit sa tacem. Unii tac din interes, ignoranta,altii din prostie,altii din lasitate,etc motivele sunt multe

    Lasă un comentariu:


  • emanu
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    nu inchide nimeni tampenia asta de topic?

    Lasă un comentariu:


  • Temelye
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    O scurta filmare de la dezbaterea comisiei de sanatate din senat pe marginea """"""""legii""""""" vaccinarii. Pentru cei care aveau dubii despre cit de mult se minte in industria vacinurilor acum pot vedea ce aberatii vrea sa impuna aceasta asa numita lege care de fapt nu tine seama de ce se poate intimpla cetatenilor ci strict de profitul din industria medicala. Daca ar fi mai multi OAMENI de talia D-nei Doctor Anca Nitulescu, problema s-ar pune altfel in mediul medical Romanesc. Dumnezeu sa-i dea sanatate pt. curajul de a spune lucrurilor pe nume si de a se opune acestei legi delirante, gindita pt profit si nu pentru sanatate.


    Explicatii mai pe larg de la avocatul Rapcea Mihai. Omul da explicatii directe, fara perdea, pt "orbii" care nu vor sa vada sau pt cei ce ne orbesc in fata.


    Explicatii de bun simt date de Dl. D.Puscasu impotriva minciunilor oficiale cu care suntem indoctrinati de multi ani.


    Desi in Italia au fost proteste masive anti-vaccinare, ati vazut ceva in presa sau pe la televiziuni? Nimic. Culmea,desi pentru televiziuni ar fi mana cereasca pentru crestera ratingului,totusi nimic. De ce? Simplu. Pentru ca presa si televiziunile sunt subordonate celor care fac multi bani pe spatele prostimii naive.
    Deși ar fi trebuit să ocupe și în România spațiul media, de la televiziuni până la cele mai importante ziare, protestele masive din Italia împotriva vaccinării forțate, desfășurate în urmă cu 10 zile, a trecut ignorat cu desăvârșire de presa centrală românească. Cum e posibil așa ceva? Păi, foarte simplu: Presa centrală din România, indiferent cât […]

    Lasă un comentariu:


  • coby
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Postat în original de Temelye
    ....
    Cit despre ograda nimeni din neamul meu sau al sotiei nu a avut vreodata pe cineva cu vreo forma de asa ceva
    Din pacate nu ai reusit sa intelegi la ce m-am referit ( nu stau sa te luminez ca nu are rost )

    Nu e nimic dubios cu cozile la farmacii , vezi ca pe langa " vaccinurile bucucase " de care bati apa in piua mai sunt si medicamente date pe reteta pt diferite afectiuni , mai sunt si alte produse in afara de medicamente ( prezervative , creme , servetele , manusi chirurgicale ... ) etc ; deci nimic " dubios " !!
    Ce sa zic ocoleste farmaciile si tot ce inseamna medical si vezi daca apuci 60 de ani , in regula ...

    Lasă un comentariu:


  • Temelye
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Ce simpla pare afirmatia, unii scapa altii, nu, cind nu esti direct implicat. Eu la vremea mea, am fost vaccinat si desi cind a fost sa le fac vaccinuri copiilr am auzit ceva zvonuri despre posibile probleme, nu le-am luat in seama si am mers pe calea oficiala, care parea ok, calea pe care merge majoritatea dar uite ca am avut "sansa" sa trag " lozul ce mare" Cit despre ograda nimeni din neamul meu sau al sotiei nu a avut vreodata pe cineva cu vreo forma de asa ceva. Cit despre opinia mjoritatii, e influentata de indoctrinarea indusa de industria medicala prin media pt a se indopa cu.pastile pt orce. Priviti putin in jur, cite farmacii sunt si totusi e coada in ele. Chiar nu realizati ca ceva nu e in regula?

    Postat în original de VYS
    Si noi suntem vaccinati, nu avem probleme.
    Depinde de ce lot a nimerit fiecare, fiecare copil e rezistent la una si mai putin la alceva, genetic suntem destul de diferiti. Unii copii nu reusesc sa elimine ce contin anumite loturi de vaciinuri si tot asa. Cind nu ai probleme, e atit de simplu sa spui ca uite, eu sunt ok, daca tu nu esti, e vina ta.

    Lasă un comentariu:


  • coby
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Problema sta in felul urmator : unii scapa , altii nu .
    Poti afirma cu certitudine ca nu exista un factor declansator, inainte de vaccinare sau dupa ?! Nu cred sau daca totusi poti face asta inseamna ca singur ai ales sa ajungi in situatia asta , intelegi ?
    Restul povestilor cat si topicul asta e bun de aruncat la gunoi .

    Parerea mea este ca-ti indrepti frustrarile intr-o directie gresita ( ar trebui sa studiezi mai intens propria ograda ... )

    Lasă un comentariu:


  • VYS
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Postat în original de Temelye
    Evident, alfel nu as avea problemele pe care le am.
    Si noi suntem vaccinati, nu avem probleme.

    Lasă un comentariu:


  • Temelye
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Postat în original de coby
    Temelye , ti-ai vaccinat copiii ?
    Evident, alfel nu as avea problemele pe care le am.

    Lasă un comentariu:


  • coby
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Temelye , ti-ai vaccinat copiii ?

    Lasă un comentariu:


  • Temelye
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Postat în original de lmacsen
    http://www.digi24.ro/stiri/actualita...utismul-796860

    Nimic despre vaccinuri? Pai ce-ai facut ma, nene, ma?
    Exista o vorba; oficial ne merge bine dar de fapt realitatea e alta. Cit despre genul acesta de "descoperiri", lunile trecute descoperisera alta cauza, intre timp nu s-a mai auzit nimic de ea. De fapt daca ar avea cineva timp si nervi sa caute cu amanuntul despre multele "descoperiri" ar observa ca in destule cazuri se contrazic si se anuleaza unele pe altele. As fi curios de catre cine sunt achitate costurile acestui gen de cercetari. Mai degraba cred ce imi spunea un parinte pe care l-am intilnit la una din terapiile copilului . Omul imi povestea cazul copilului lui care pina la 1 an si ceva era un copil normal iar dupa ce i-a facut ROR-ul,comportamentul lui si starea psihica a inceput sa se degradeze intr-un ritm alert. Au umblat in stinga si in dreapta dar evident ca au ramas cu umblatul. Au ajuns prin cineva sa faca analize genetice in SUA, care au costat mii de euro iar in urma analizelor a reiesit ca copilul are gene sub medie ca rezistenta si ca atare nu reuseste sa elimine din corp metale grele/usoare precum si alte substante. Intrebarea e cum au ajuns acestea in corpul copilului? Unii vor afirma ca din conserve de ton dar sa fim seriosi, nu cred ca i-au dat copilului conserve. Omul avea si remuscari,spunea ceva de genul: Domnule, cu mina mea l-am tinut sa nu se zbata la vaccin si uite ce am facut, mi-am nenorocit propriul copil. De asemenea, daca ati observat cind se dau cantitatile de substante naspa din vaccinuri, se dau in procente ca sa para mici pt. prostime, pentru ca nu multi stiu ca in realitate nu se masoara in procente ci in PPM (parti pe milion) una e sa scrii 0,1% si alta e sa afisezi 1000 PPM si de fapt 1000 PPM e groaznic de mult pentru substante de genul celor folosite la unele vaccinuri.

    Lasă un comentariu:


  • lmacsen
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Doi profesori coreeni ai unor prestigioase univesități din SUA au dovedit care este principala cauză a autismului.


    Nimic despre vaccinuri? Pai ce-ai facut ma, nene, ma?

    Lasă un comentariu:


  • Temelye
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Foarte clar cu ce? Cu minciunile oficiale? Cu legile aberante care sunt propuse ? Daca moare un copil de rujeola(care in paralel mai avea si alte probleme) vuiesc stirile dar cei peste 30 000 de copii cu probleme datorita prostiilor bagate in ei, nu conteaza, de ei nu se spune nimic oficial, ca si cum nu exista. Nimic despre atitea cazuri de cancer si alte afectiuni provocate de sistemul pe care suntem mereu indemnati sa-l adaptam. Propaganda aceasta cu rujeola e atit de penibila si totusi....... Cine crede ca decizile majore in sistemul medical se iau fara substrat financiar si politic(prin politic se intelege manevrarea prostimii pe o anumita directie), e cel putin f.naiv

    Lasă un comentariu:


  • emanu
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Vreau să fiu foarte clar: decesul fiecărui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media, iar cei care fac asta fără argumente științifice sunt în egală măsură responsabili.

    se simte cineva pe aici?



    Romania este tara celei mai mari epidemii de rujeola din Europa: 24 de copii au murit pana acum din cauza acestei boli care poate fi prevenita. Majoritatea cazurilor au aparut in comunitati cu o acoperire foarte scazuta a vaccinarii si, in ultimii ani, in mai multe judete frecventa vaccinarii anti-rujeola a scazut cu mult sub pragul de siguranta de 80%. Am discutat despre aceasta situatie, despre cauzele si solutiile ei, cu comisarul european pentru Sanatate, medicul Vytenis Andriukaitis. Raspunsurile sale sunt neobisnuit de dure pentru un inalt oficial al Comisiei Europene.
    Ultima editare de emanu; 29.aug.2017, 07:15.

    Lasă un comentariu:


  • Temelye
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Postat în original de mbostangiu
    Scurt de tot. Inchizitia traieste.
    In sensul ca aceiasi Marie exista dar are alta palarie, mai moderna, adaptata vremii actuale?

    Azi am aflat ceva interesant. Sotia discutind cu o cunostinta de a ei, buna prietena cu un renumit medic din Timisoara, a aflat de la aceasta ca respectivul medic nu si-a vacinat deloc nici unul din proprii copii. Partea interesanta e ca am vb acum cam 2 ani cu respectivul medic si dumnealui mi-a spus ca vaccinurile sunt ok, nu e nici o problema, desi el stia realitatea in urma cu 15-16 ani cind marea parte a "prostimii" habar nu avea ca ar putea fi macar o mica problema legata de vaccinuri. Trist este ca inca exista o categorie care desi nu stiu mai nimic despre probleme trimbiteaza sus si tare ca totul e ok. Probabil sunt atit de egoisti incit nu are importanta ca sufera zeci de mii de copii, e mai important sa aiba ei falsa siguranta ca se afla intre oameni "sterilizati" care nu cumva sa prezinte cel mai mic risc pt ei.

    Decizia Ministerului Sănătății de a propune un proiect de lege prin care vaccinarea copiilor devine obligatorie pentru a putea fi înscriși la școlile publice sau private, stârnește reacții dintre cele mai vehemente. Una din cele mai dure reacții îi aparține actriței Ani Crețu, mamă a unui copil. Ea spune că fiul său a avut de


    Pt cultura generala, merita alocate 5 minute pt a fi citit acest articol de bun simt elementar. http://romanianoastra.info/2017/04/1...oiect-de-lege/

    Lasă un comentariu:


  • mbostangiu
    a răspuns
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

    Scurt de tot.
    Inchizitia traieste.

    Lasă un comentariu:

Procesare...