Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Armata
  replied
  Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Gandirea normala presupune sa nu inghiti pe nemestecate ce ti se serveste. Din nici o parte. Iar dumneavoastra nu faceti asta, cel putin pe acest subiect.

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  "Spiritul critic" in cazul acesta e acelasi lucru cu vinatoarea de "morti de rujeola",declansata la comanda, pe care toata media din tara o sustine din plin. Ca unii din noi nu au sau nu vor sa aiba nici cea mai mica urma de gindire normala, nu pot intelege. Cind jumatate din populatie va ajunde sa aiba un copil nenorocit de vaccinuri cum am eu,probabil va incepe sa ii intereseze pe mai multi dar va fi cam tardiv. Insusi simpla idee de a fi supus unui act medical,egal de care, fara acordul propriu e nebuneasca si incalca orce urma de omenie si ne plaseaza intr-o societate nazista. In fond,parerea mea probabil nu conteaza prea mult dar pina si unul de talia lui Robert De Niro are un copil nenorocit de vaccinuri si afirma acelasi lucru, ca multi altii de altfel. https://www.youtube.com/watch?v=dArybTbZGkw

  Leave a comment:


 • Armata
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Originally posted by Temelye View Post
  Cind am scris "Explicatii de minim bun simt" era vb. de explicatiile Doamnei Dr. Christa Todea Gross. Acolo erau explicatii, nu era vb. de nu stiu ce ziare, de filmulete sau stiu si eu ce altceva.
  Fix despre explicatiile doamnei Gross era vorba. Pasajul citat se gaseste la pagina 10. Iar linkul despre care vorbesc se gaseste tot acolo, in notele de subsol. Asa ca lasati gargara asta cu denaturarea si mai cititi odata sustineriile doamei Gross. Preferabil cu spiritul critic la purtator, nu in modul "ce bine le zice".

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  ACTUALIZARE ORA 19:00 Costel Stanciu, președinte APC, a vorbit despre ceea ce presupune eventuala aprobare a legii privind vaccinarea obligatorie.

  „Atragem atenția parlamentarilor români că se află într-o gravă eroare, că vor fi părtași la votarea unui proiect de lege anticonstituțional. Se încalcă dreptul la integritate fizică și psihică a cetățeanului român, se încalcă și alte tratate internaționale la care România este parte și la care a achesat. Din păcate în toate comunicările publice făcute de către reprezentanții instituțiilor statului român, nu ni s-a spus că este vorba și despre vaccinarea obligatorie a adulților, nu ni s-a spus că o epidemie se poate declanșa de către o comisie consultativă printr-un ordin al ministrului Sănătății, ba se poate declanșa o epidemie în România, se poate declanșa și în urma unei recomandări a Organizației Mondiale a Sănătății. Să ne aducem aminte cu toții ce s-a întâmplat cu gripa aviară, când ne-am dat seama după câteva luni că de fapt nu a fost o gripă aviară, dar atunci vaccinarea nu era obligatorie.

  Eventuale epidemii false ar duce la vaccinarea unor cetățeni și ar duce și la îmbolnăvirea lor. Sunt împotriva obligativității vaccinării, deci ficare cetățean al acestei țări trebuie să decidă ce face cu corpul lui. Se încalcă și legea privind drepturile pacienților: prelevarea de probe sau administrarea unor medicamente sau realizarea unei proceduri medicale trebuie să se realizeze numai cu consimțământul informat al pacientului. Nădăjduim că în Camera Deputaților, care este forul decizional pe acest proiect de lege, se vor schimba fundamental lucrurile. Dacă nu se vor schimba, vom ataca această lege la Curtea constituțională, deci în continuare vom face toate demersurile legale pentru a opri aplicabilitatea acestui act normativ anticonstituțional.

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Dr. Virgiliu Gheorghe, despre ce inseamna asa zisa"lege" a vaccinarii cu forta. https://www.activenews.ro/stiri-sana...e-VIDEO-146161

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Nu imi vine sa cred cum puteti denatura lucrurile. Cind am scris "Explicatii de minim bun simt" era vb. de explicatiile Doamnei Dr. Christa Todea Gross. Acolo erau explicatii, nu era vb. de nu stiu ce ziare, de filmulete sau stiu si eu ce altceva. Da,e greseala mea ca nu am specificat in amanunt si am postat direct link-ul. In fond, probabil nici nu avea rost sa postez direct explicatiile, find vb. de destul de multe pagini pe care nu toti sunt dispusi sa le citeasca chiar daca sunt atit de importante. De fapt, oamenii dau importanta cind sunt patiti, daca nu sunt patiti merg pe minciunule oficiale, e mai comod si mai la indemina.

  Leave a comment:


 • Armata
  replied
  Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Hai sa vedem cum e cu acel minim bun simt:

  Din surse oficiale ale conducerii SUA, doar in 2010, au murit in urma complicatiilor postvaccinale, 2699 de copii iar alti 101 au fost diagnosticati cu autism
  si da un link, nu catre raportul oficial al US Health Department's National Vaccine Injury Compensation Program, ci cate un ziar din care selectam doar atat:
  "Safe" childhood vaccines killed or injured 2,699 children last year in America
  Deci, statistica oficiala ne pute, ca ne minte, dar minciuna antivaccinistilor este ridicata la rang de bun simt...

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Explicatii de minim bun simt;- http://www.ziaristionline.ro/2015/09...tie-sau-boala/

  Leave a comment:


 • Armata
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Ba da, dar cica stie Temelye ca au murit de altceva. II tinea de mana cand a fost sa fie si a aftat el astfel cum minte statul in datele oficiale...

  Leave a comment:


 • lmacsen
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Adica aia 31 de morti nu sunt reali, sau cum?

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Originally posted by lmacsen View Post
  Moartea celor 31 de persoane de rujeola in ce poate fi cuantificata? Probabil in prostie, deoarece niciuna nu era vaccinata.

  In Romania au murit 31 de persoane din cauza rujeolei, niciuna vaccinata. Este vorba despre 8 decese in judetul Timis, cate 6 in judetele Arad, si Dolj, 3 in judetiul Caras Severin si cate un caz in judetele Bihor, Cluj, Calarasi, Satu Mare, Vaslui, Galati, Mures si Bucuresti. Rujeola s-a extins in 41 de judete.
  • Chiar nu vreti sa intelegeti ca asa zisa “epidemie” de rujeola ( Profitand de un FOCAR DE RUJEOLA printre copiii unor ROMI NOMAZI, autoritatile reiau SPERIETOAREA MEDIATICA a crizei “acoperirii vaccinale” si relanseaza PROIECTUL VACCINARILOR FORTATE) nu e altceva decit o epidemie mediatica cusuta cu ata alba, de catre media ai carei sefi sunt subordonati celor ce dicteaza din umbra interesele lor, nu ale noastre .Cum este posibil ca dupa atitea mitinguri si proteste antivaccinare in Polonia, Italia, incusiv la Bucuresti pe 15 august, in toata media din Romania sa se sufle un cuvintel sau o imagine? E clar ca asa zisa “libertate si independenta” a presei si a televiziunii” nu e decit o minciuna pt. prostimea manipulata. Lucrurile cu adevarat importante pt populatie care contravin intereselor celor care ne conduc, nu vor aparea nici in presa oficiala nici la tv. Deocamdata le gasim numai pe siteuri de nisa sau forumuri unde oamenii care mai au teama de Dumnezeu incearca sa ajute cu ce pot. Minciuna cu asa zisii morti de rujeola e fortata la maxim, o spun ziaristi si medici care refuza sa minta cu nerusinare, deorece o parte din respectivele persoane aveau cu totul alte probleme. O fata avea SIDA si foarte usor putea sa moara de orce altceva, incusiv o raceala. Alti copii aveau pneumonii acute si alte probleme. Cum va explicati ca prin 2012 erau cel putin dublu cazuri de rujeola desi vacinarea era undeva peste 95% si cu toatea acestea nimeni nu s-a agitat. Un copil sanatos, neindopat de vaccinuri care inebunesc sistemul imunitar, nu moare de rujeola.De fapt, asa zisele victime ale rujeolei erau preponderant vaccinate. Evident ca oficial suntem mintiti in fata cu nerusinare, pentru a putea sa fim manipulati in directia in care exista intersul. Chiar nu vreti sa vedeti evidentul ca nu e vb. de Romania, e o propaganda la nivel mondial care e inceputa de citiva ani.In fapt,vaccinurile creaza probleme de zeci de ani dar nu se stia atita si nici nu erau atit de raspindite ca azi. Ati uitat de povestile cu gripa aviara, porcina,etc, boli create si modificate in laborator si lanste prin diverse mijloace. Dar totusi nu avut efectul scontat de ei si atunci au inceput sa minta la greu la tv si sa intre prin curtile oamenilor ca sa creeze panica si zarva. Au fost situatii evident penibile, dar oamenii uita usor.


  • Legaturi spre link-uri utile si credibile
  • ARGUMENTE RATIONALE in sprijinul dreptului parintilor de a REFUZA VACCINAREA COPIILOR: “A încredința statului dreptul de a decide asupra beneficiilor de care trebuie să se bucure trupul nostru înseamnă a acorda un cec în alb oricarui dictator real sau potențial”/ Din nou despre DEZASTRUL provocat tinerelor din DANEMARCA de administrarea VACCINULUI ANTI-HPV GARDASIL
  • VACCINURILE – READUSE IN DISCUTIE OFICIAL IN CAZUL MORTII BEBELUSILOR DIN ARGES: Corpul de control al prim-ministrului emite suspiciuni in privinta autorizarii VACCINULUI NETESTAT HEXAXIM, DESTINAT PIETEI DIN KAZAHSTAN si identifica NEREGULI IN DEPOZITAREA SI ADMINISTRAREA acestora la unii medici de familie. “ETERNUL” ADRIAN STREINU-CERCEL IESE DIN NOU LA RAMPA (video)
  • Ancheta despre cum (NU) tin autoritatile romane EVIDENTA EFECTELOR ADVERSE ale VACCINURILOR/ Asociatia pentru Protectia Consumatorilor CONTESTA imbolnavirile si decesele bebelusilor din cauza BACTERIEI E.COLI
  • ROBERT DE NIRO denunta TOTALITARISMUL VACCINISTILOR: “Oamenii sa vada VAXXED si sa decida ei insisi” (Video)/ FRANTA DISCUTA EXTINDEREA VACCINARILOR OBLIGATORII. Dezbatere intre surzi – oricum mai bine fata de MONOLOGUL PROPAGANDISTIC si AGRESIV al autoritatilor românești/ INDUSTRIA FARMACEUTICA A MONOPOLIZAT PIATA VACCINARILOR IN ROMANIA. Legaturile ”prietenesti” dintre ALEXANDRU RAFILA si SANOFI
  • VAXXED. Filmul documentar despre EFECTELE NEGATIVE ale vaccinurilor produs de ROBERT DE NIRO, retras de la un celebru festival. “Un nou exemplu în care puterea corporaţiilor cenzurează exprimarea liberă”/ Expert in virusologie explica: NU STIM CUM FUNCTIONEAZA VACCINURILE (Video). Relatia dintre vaccin si sistemul imunitar/ Autoritatile reiau proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII
  • Profitand de un FOCAR DE RUJEOLA printre copiii unor ROMI NOMAZI, autoritatile reiau SPERIETOAREA MEDIATICA a crizei “acoperirii vaccinale” si relanseaza PROIECTUL VACCINARILOR FORTATE
  • Argumente impotriva vaccinarilor obligatorii/ VACCINARE SAU TOTALITARISM? România – un experiment social si in aceasta privinta?
  • VACCINAREA CU FORTA. Oficial din cadrul Ministerului Sanatatii: PARINTII CARE VOR REFUZA VACCINAREA COPIILOR, TRIMISI IN INSTANTA SI DATI PE MANA PROTECTIEI COPILULUI (Video)
  • Bataia de joc a VACCINARILOR OBLIGATORII continua. In noul proiect al Ministerului Sanatatii, criteriile SANCTIUNILOR PENTRU PARINTI sunt ambigue, dar masurile DURE: CONDITIONAREA INSCRIERII LA SCOALA SI ACUZAREA “RELELOR TRATAMENTE”
  • LEGEA VACCINARILOR FORTATE VA FI INAINTATA IN PARLAMENT. Prevederile sale – impuse netransparent de “SPECIALISTI”/ Manipulari si alarmisme pentru justificarea COERCITIEI VACCINISTE
  • LEGEA OBLIGATIVITATII VACCINARII imparte in doua medicii si parintii si da pe fata INSENSIBILITATEA CINICA LA SUFERINTA a celor care privesc victimele drept “cazuri izolate”. UN SFERT DINTRE ROMÂNI NU AU INCREDERE IN VACCINURI. Noi marturii ale unor parinti care sustin cu dovezi efectele adverse grave ale “imunizarii” (VIDEO)
  • SCADE INCREDEREA PUBLICA IN VACCINARI. Medicii recunosc ca trendul e international si ca parintii care refuza vaccinarile sunt “in special intelectuali”. OLIVIA STEER: “Vaccinurile sunt periculoase, nu te protejeaza, te imbolnavesc”
  • VACCINAREA, INTRE PROPAGANDA OFICIALA, AMENINTARI si REFUZUL JUSTIFICAT AL PARINTILOR SI AL UNORA DINTRE MEDICI. Cazuri dramatice de copii români imbolnaviti grav dupa vaccin (VIDEO)
  • LOGICA PROFITULUI BATE LOGICA MEDICALA? O NOUA ISTERIE A EPIDEMIEI DE GRIPA, pentru ca exista prea putini “clienti” pentru vaccinul antigripal? SPERIETOAREA “MIILOR DE VICTIME”
  • SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, NICOLAE BĂNICIOIU, PRIVIND OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR
  • POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris… pentru a fi apoi RECLAMATI pentru RELE TRATAMENTE aplicate minorilor, riscand cel putin 3 ANI DE INCHISOARE! (video)
  • MEDICII CARE SE OPUN VACCINARILOR AR PUTEA SA-SI PIARDA DREPTUL DE PRACTICA
  • RELUAREA IN FORTA A PROPAGANDEI ISTERIZANTE A VACCINARILOR OBLIGATORII/ Drepturile omului anulate in proiectul de lege al Ministerului Sanatatii: COPIII NEVACCINATI SA AIBA INTERDICTIE IN GRADINITA SI SCOALA sau PARINTII SA PLATEASCA AMENZI FOARTE MARI!
  • O fetita de 5 luni moare in urma administrarii unui vaccin (VIDEO)/ PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII – APROAPE FINALIZAT/ Mexic a intrerupt VACCINAREA NOU-NASCUTILOR din cauza unor posibile REACTII ADVERSE
  • Scurta observatie asupra legaturii dintre VACCINURI si MORTALITATEA INFANTILA URIASA DIN TRECUT
  • CATRE FASCISMUL MEDICAL. DESPRE PROPAGANDA VACCINARILOR FORTATE
  • Corporatiile dicteaza, politicienii executa, mass-media prelucreaza. S-A DECLANSAT PROPAGANDA MEDIATICA PENTRU OBLIGATIVITATEA VACCINARILOR IN ROMANIA/Robert F. Kennedy Jr denunta DOMINATIA BIG PHARMA asupra POLITICILOR DE SANATATE. Cazul vaccinului anti-rotavirus. Ultima bariera in calea abuzului: PARINTII (Video)
  • Nicolae Banicioiu: “VENIM CU O LEGE PENTRU VACCINARE”. Se pregateste ANULAREA DREPTULUI DE A REFUZA VACCINAREA/ Ministrul intentioneaza sa SANCTIONEZE si romanii care nu-si fac ANALIZELE!/ Urgenta reala: in 2-3 ani Romania va ramane FARA MEDICI SPECIALISTI
  • PATRIARHIA nu sustine campaniile anti-vaccin, dar nuanteaza: “BISERICA SUSTINE VACCINARILE DACA NU AU SCOPURI COMERCIALE SI ESTE RESPECTATA LIBERTATEA PACIENTILOR”/ Asociatia ortodoxa Pro Vita: APARAM DREPTUL PARINTILOR LA AUTONOMIA DECIZIILOR SI DE A REFUZA VACCINAREA COPIILOR”/ Razboiul psihologic mediatic al “EPIDEMIEI POJARULUI” si perspectiva DICTATURII MEDICALE
  • “ISTERIA ANTI-VACCIN” – o manipulare. Care sunt intrebarile rationale pe tema campaniilor de vaccinare?
  *

  • ROBERT F. KENNEDY JR.: “Vaccinurile, mercurul si banii murdari”. O analiza asupra RAPORTURILOR CORUPTE intre BIG PHARMA si autoritatile responsabile cu realizarea SCHEMELOR DE IMUNIZARI
  • “USA GLISANTA”: legaturile primejdioase dintre CORPORATIILE FARMACEUTICE si AUTORITATILE DE CONTROL AL SIGURANTEI VACCINURILOR
  • CALIFORNIA A LEGIFERAT VACCINAREA FORTATA A COPIIILOR. Actorul JIM CARREY, care are un copil AUTIST, se opune vehement vaccinurilor pe baza de MERCUR si ALUMINIU: “FASCISM CORPORATIST”. Ce documentar recomanda? (VIDEO)/ Jeff Bradstreet, MEDICUL AMERICAN care a sustinut ca VACCINURILE PROVOACA AUTISM a fost gasit MORT
  • “LINISTE, SE VACCINEAZA!” Documentar canadian despre EFECTELE SECUNDARE ALE VACCINURILOR (Vi

  Leave a comment:


 • lmacsen
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Moartea celor 31 de persoane de rujeola in ce poate fi cuantificata? Probabil in prostie, deoarece niciuna nu era vaccinata.

  In Romania au murit 31 de persoane din cauza rujeolei, niciuna vaccinata. Este vorba despre 8 decese in judetul Timis, cate 6 in judetele Arad, si Dolj, 3 in judetiul Caras Severin si cate un caz in judetele Bihor, Cluj, Calarasi, Satu Mare, Vaslui, Galati, Mures si Bucuresti. Rujeola s-a extins in 41 de judete.

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Cita naivitate ca sa nu spun altfel...... "progresul" asta mare nu are treaba cu realitatea medicala actuala din Romania, e ceva la nivel global. Campania mediatica a pregatit terenul la noi sau in alte parti. Pina si in Australia, care e la celelt capat de lume, te pomenesti ca a ajuns "epidemia" de rujeola din moment ce s-a ajuns ca oamenii de acolo sa fie santajati oficial in sensul ca daca nu isi vaccineaza copii nu primesc alocatiile si alte drepturi banesti. In ritmul acesta nu va dura prea mult pina nu va aparea o "lege" obligatorie de cipare a prostimii impotriva terorismului sau actelor antisociale chipurile. Ce mult isi doresc de fapt oficialii sa stopeze terorismul sau actele antisociale eliberind infractorii pe capete. Ce mult isi doresc dind legi pe muteste ,impotriva statului de drept, impotriva sistemului de justitie ,etc, De fapt, cinta cum li-se spune de catre "liderii" globali. Tist este ca sunt si oameni cu creiere spalate, incapabili sa inteleaga si sa gindeasca ca cei care ii mint fara nici o jena intr-o directie, ii pot minti si in altele. Exista destule articole legate de indobitocirea maselor, care chiar daca nu pot reda toate amanuntele macar etaleaza in principiu cam ce se doreste de catre liderii globali din spatele scenei.https://www.youtube.com/watch?v=fSiBNAorSKQ
  https://www.youtube.com/watch?v=FGKon6dxs4s
  https://www.youtube.com/watch?v=c1GI8opCpXg&t=290s
  In incheiere un comentariu comico-tragic al unui om normal la cap.

  Gabriel_S
  Acum 5 luni
  Zice nebunii din ministerul sanatii: romani prosturi lipsit de minte. noi te vaccinam pe tine si pe copiii tai, cu ce vrem noi si
  de cate ori vrem noi. Ca masuri de garntie, mai roman prostut ce este, noi ne angajam ca, din banii tai, iti platim "pagubele" cauzate de vaccinuri. Cu conditia: noi decidem daca pagubele sunt provocate de vaccinuri.
  Medici romani spurcati la suflet si nebuni: o afectare medicala nu este o paguba ce poate fi evaluata in bani(!!!)
  Moartea unui copil, a copilului meu, sau moartea unui om, cauzate de vaccinurile voastre criminale, nu este o paguba cuantificata in bani, tembelilor!!!

  Leave a comment:


 • lmacsen
  replied
  Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Un mare progres facut in Romania in fata inconstientei si propagandei iresponsabile.

  Senatul a adoptat Legea vaccinarii. Copiii nu vor fi primiti in gradinite si scoli fara vaccinurile obligatorii; parintii care nu isi vaccineaza copiii pot fi amendati cu pana la 10.000 lei


  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...10-000-lei.htm

  Leave a comment:


 • Temelye
  replied
  Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

  Originally posted by coby View Post
  E alegerea ta libera daca vrei sau nu vrei sa faci parte dintr-o societate .
  Hai du-te in padure si lasa-ne ...
  Daca asta se numeste alegere...... Macar pe vremuri fugeau in codru si erau greu de gasit dar acum nici macar asta nu mai tine. Folosesti texte oficiale gen' Raluca Turcan care o tot da cotita legat de vacinuri cu evul mediu, e atit de ingrijorata, ea si ceilalti oficiali. Ii doare undeva pe toti oficialii ca sunt atitia copii nenorociti de vaccinuri, inclusiv al meu. Ca cineva sa le creada propaganda de 2 bani cu rujeola trebuie sa aiba deficiente serioase la capitolul cultura globala.

  Leave a comment:

Working...
X