Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• coby
    replied
    Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Originally posted by Temelye View Post
    ...
    . Ar fi crezut cineva ca Hitler va provoca moartea atitor oameni ? Evident ca nu, dar si el isi expunea ideile legate de rasa pura,ariana, restul trebuia sa dispara in timp.Ca sa se intimple toate acestea, noi nu trebuie sa facem nimic decit sa tacem. Unii tac din interes, ignoranta,altii din prostie,altii din lasitate,etc motivele sunt multe
    Mai termina cu aberatiile de om atotstiutor .
    Nu vrei vaccin , NU te vaccina si termina ca nu-ti pune nimeni pusca la tample sa te vaccinezi cu forta . E alegerea ta libera daca vrei sau nu vrei sa faci parte dintr-o societate .
    Hai du-te in padure si lasa-ne ...

Leave a comment:

• Armata
    replied

Ma oameni buni, sariti toti la gatul lui Bil ca vai, vrea sa reduca populatia cu vaccinuri. Ca doar a spus public, nu? E chiar asa greu sa vedeti ce a vrut omul sa spuna de fapt? https://www.dcnews.ro/incredibil-bil...deo_33634.html

Leave a comment:

• Temelye
    replied
    Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Pt cultura generala a celor care cred ca manipularea legata de vacinuri e ceva minor, pina si in Australia s-a ajuns ca oamenii sa fie santajati si fortati sa faca vaccinuri alfel nu li-se dau anumite drepturi banesti legate de copii. E ceva la nivel mondial, abureala de anul acesta legata de rujeola, de la noi e pt.prostime, sa fie acolo ceva motiv. In fapt cu niste ani in urma cind rata vaccinarii era undeva peste 95% in fapt erau mai multe cazuri de rujeloa dar afacerile cu vaccinarea mergeau bine asa ca nimeni nu se agita. Baietasii de la nivel inalt au devenit tot mai lacomi, au impus tot mai multe vaccinuri si lumea a inceput sa se prinda ca ceva pute. Scazind nr de clienti,au inceput sa caute motive, ca apoi sa aiba cadru sa dea legi. Asta vor sa faca acuma. Avind cadru legal nu o se le fie prea greu sa scota din laborator ceva virusi "meseriasi" ca apoi sa scoata armata pe strazi si sa fim vacinati cu forta. Evident vaccinati cu ce vor ei. Pare sf dar de multi ani idei de genul acesta se regasesc in filme si aceste filme sunt inspirate de undeva. Unul ca Bil Gates a ajuns sa-si proclame public ideile legate de reducerea populatiei. Ar fi crezut cineva ca Hitler va provoca moartea atitor oameni ? Evident ca nu, dar si el isi expunea ideile legate de rasa pura,ariana, restul trebuia sa dispara in timp.Ca sa se intimple toate acestea, noi nu trebuie sa facem nimic decit sa tacem. Unii tac din interes, ignoranta,altii din prostie,altii din lasitate,etc motivele sunt multe

Leave a comment:

• Temelye
    replied

Originally posted by emanu View Post
    nu inchide nimeni tampenia asta de topic?
    Macar ai aruncat o privire pe link-uri inainte de a emite vorbe goale? Daca te pricepi la sanitare ai senzatia ca stii totul si despre vaccinuri? Zecile de mii care ai iesit in strada crezi ca au iesit de drag? Marea parte au copii nenorociti de vaccinuri, altfel din pacate oamenii sunt mult prea comozi si ignoranti sa se deranjeze pt.altii. Ai stiut ca pe 3 iulie 2017 aprox.10 000 de oameni au iesit in strada in Polonia impotriva vaccinarii fortate a tuturor egal ca u fost vaccinati sau nu, egal ca e cazul sau nu, ca pe vite si asta prin lege.Poti vedea aici-http://ortodoxinfo.ro/2017/09/03/video-interzis-la-tv-10-000-de-polonezi-intr-un-mars-impotriva-vaccinarii-obligatorii/
    Din pacate, presa si televiziunea find clar subordonate celor cu bani si nu prostimii,singurele variante de a afla ramin site-urile de nisa dar cu ajutorul celor cu idei fasciste si iresponsabile si mai ales fara nici un Dumnezeu vor fi inchise si acestea. Si va fi tardiv sa regretam cit de idioti am putut fi.

Leave a comment:

• emanu
    replied

nu inchide nimeni tampenia asta de topic?

Leave a comment:

• Temelye
    replied

Desi in Italia au fost proteste masive anti-vaccinare, ati vazut ceva in presa sau pe la televiziuni? Nimic. Culmea,desi pentru televiziuni ar fi mana cereasca pentru crestera ratingului,totusi nimic. De ce? Simplu. Pentru ca presa si televiziunile sunt subordonate celor care fac multi bani pe spatele prostimii naive.
    http://www.cunoastelumea.ro/italia-p...ta-si-vanduta/

Leave a comment:

• Temelye
    replied

Explicatii de bun simt date de Dl. D.Puscasu impotriva minciunilor oficiale cu care suntem indoctrinati de multi ani.
    https://www.youtube.com/watch?v=yRt8VrJBOH0&t=24s

Leave a comment:

• Temelye
    replied

Explicatii mai pe larg de la avocatul Rapcea Mihai. Omul da explicatii directe, fara perdea, pt "orbii" care nu vor sa vada sau pt cei ce ne orbesc in fata.
    https://www.youtube.com/watch?v=ALiICHLjIDI&t=329s
    Last edited by Temelye; 17 October 2017, 13:31.

Leave a comment:

• Temelye
    replied

O scurta filmare de la dezbaterea comisiei de sanatate din senat pe marginea """"""""legii""""""" vaccinarii. Pentru cei care aveau dubii despre cit de mult se minte in industria vacinurilor acum pot vedea ce aberatii vrea sa impuna aceasta asa numita lege care de fapt nu tine seama de ce se poate intimpla cetatenilor ci strict de profitul din industria medicala. Daca ar fi mai multi OAMENI de talia D-nei Doctor Anca Nitulescu, problema s-ar pune altfel in mediul medical Romanesc. Dumnezeu sa-i dea sanatate pt. curajul de a spune lucrurilor pe nume si de a se opune acestei legi delirante, gindita pt profit si nu pentru sanatate.
    https://www.youtube.com/watch?v=CFJIGdG5YyE

Leave a comment:

• coby
    replied

....
    Cit despre ograda nimeni din neamul meu sau al sotiei nu a avut vreodata pe cineva cu vreo forma de asa ceva
    Din pacate nu ai reusit sa intelegi la ce m-am referit ( nu stau sa te luminez ca nu are rost )

Nu e nimic dubios cu cozile la farmacii , vezi ca pe langa " vaccinurile bucucase " de care bati apa in piua mai sunt si medicamente date pe reteta pt diferite afectiuni , mai sunt si alte produse in afara de medicamente ( prezervative , creme , servetele , manusi chirurgicale ... ) etc ; deci nimic " dubios " !!
    Ce sa zic ocoleste farmaciile si tot ce inseamna medical si vezi daca apuci 60 de ani , in regula ...

Leave a comment:

• Temelye
    replied
    Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Originally posted by VYS View Post
    Si noi suntem vaccinati, nu avem probleme.
    Depinde de ce lot a nimerit fiecare, fiecare copil e rezistent la una si mai putin la alceva, genetic suntem destul de diferiti. Unii copii nu reusesc sa elimine ce contin anumite loturi de vaciinuri si tot asa. Cind nu ai probleme, e atit de simplu sa spui ca uite, eu sunt ok, daca tu nu esti, e vina ta.

Leave a comment:

• Temelye
    replied

Ce simpla pare afirmatia, unii scapa altii, nu, cind nu esti direct implicat. Eu la vremea mea, am fost vaccinat si desi cind a fost sa le fac vaccinuri copiilr am auzit ceva zvonuri despre posibile probleme, nu le-am luat in seama si am mers pe calea oficiala, care parea ok, calea pe care merge majoritatea dar uite ca am avut "sansa" sa trag " lozul ce mare" Cit despre ograda nimeni din neamul meu sau al sotiei nu a avut vreodata pe cineva cu vreo forma de asa ceva. Cit despre opinia mjoritatii, e influentata de indoctrinarea indusa de industria medicala prin media pt a se indopa cu.pastile pt orce. Priviti putin in jur, cite farmacii sunt si totusi e coada in ele. Chiar nu realizati ca ceva nu e in regula?

Leave a comment:

• coby
    replied

Problema sta in felul urmator : unii scapa , altii nu .
    Poti afirma cu certitudine ca nu exista un factor declansator, inainte de vaccinare sau dupa ?! Nu cred sau daca totusi poti face asta inseamna ca singur ai ales sa ajungi in situatia asta , intelegi ?
    Restul povestilor cat si topicul asta e bun de aruncat la gunoi .

Parerea mea este ca-ti indrepti frustrarile intr-o directie gresita ( ar trebui sa studiezi mai intens propria ograda ... )

Leave a comment:

• VYS
    replied
    Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Vaccinurile, Medicament sau Otrava

Evident, alfel nu as avea problemele pe care le am.
    Si noi suntem vaccinati, nu avem probleme.

Leave a comment:

• Temelye
    replied

Originally posted by coby View Post
    Temelye , ti-ai vaccinat copiii ?
    Evident, alfel nu as avea problemele pe care le am.

Leave a comment:

Working...
X