Răspuns la: Bancuri - de la lume adunate!
Sunt curajos: am vrut sa demonstrez ca pot sa-mi fac prieteni si fara ajutorul Facebook-ului, dar utilizand aceleasi metode!
In fiecare zi, cand merg pe strada le povestesc trecatorilor ce-am mai mancat, cum ma simt, ce-am facut noaptea trecuta, ce voi face in continuare; le dau poze cu familia si prietenii mei (mai ales de la petreceri si din excursiile in strainatate), cu cainele, cu gradina mea si cu plonjoanele in piscina.
Ii opresc si le arat pe telefon videoclipuri traznite. De asemenea, le ascult conversatiile si le spun multora ca-mi plac.
FUNCTIONEAZA, am deja prieteni care ma urmeaza pas cu pas: doi asistenti sociali, un politist si un psihiatru!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Bancuri - de la lume adunate!
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
Lectia de limba romana. Profesorul intreaba.
- Ion ce este dezamagirea?
- Dezamagirea e atunci cind mergi seara pe drum, ina fata ta merge o fata frumoasa, iar cind sa te apropii de ea, apare un autobuz si ea pleaca.
- Bine, bravo Ionele.
- Vasile ce este dezamagirea?
- Dezamagirea e atunci cind mergi seara pe drum, ina fata ta merge o un baiat frumos, iar cind sa te apropii de el, apare un autobuz si el pleaca.
- Hmmm...
- Bula ce este dezamagirea?
- Dezamagirea e atunci cind mergi seara pe drum, in urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz.
Lasă un comentariu:
-
Uşa se deschide brusc şi băiatul intră în casă:
- Bună ziua, tată!
Tatăl, fără să-şi ia ochii de la monitor:
- Pe unde ai umblat?
- Am fost în armată!
Lasă un comentariu:
-
Bunicule, desi ai 90 de ani toate femeile sunt innebunite dupa tine?
- Asa este, raspunse el, lingandu-si spranceana stanga...
Lasă un comentariu:
-
Un tanar se adreseaza tatalui prietenei sale, care era un pasionat al obiceiurilor orientale:
- Domnule, am venit sa va cer mana fiicei dumneavoastra!
- Tinere, ca sa pot sa-ti dau un raspuns, trebuie sa ma consult mai intai cu Marele Dragon, asa cum fac toti oamenii din Orient! - Sa stiti ca nu este nevoie, noi am primit deja acceptul sotiei dumneavoastra.
Lasă un comentariu:
-
Nevasta îşi găseşte soţul în bucătărie, cu un plici de muşte în mână.
- Ce fac, măi?
- Omor muşte...
- Şi ai omorât vreuna?
- Trei masculi şi două femele!
- Dar cum le recunoşti?
- Masculii i-am omorât pe cutia de bere, iar femelele, pe telefon...
Lasă un comentariu:
-
Fiul: - Tata, imi cumperi si mie un IPhone 6?
Tatal: - Si care este cuvantul magic?
Fiul: - Suzana.
Tatal: - Cine e Suzana?
Fiul: - Amanta ta.
Tatal: - Si de care vrei, alb sau negru, nu vrei si o husa la el?
Lasă un comentariu:
-
O nimfomana foarte bogata da un anunt la ziar: "Ofer un milion de euro celui care imi poate oferi 100 de orgasme intr-o noapte".
A doua zi, se prezinta la ea un american:
- Lady, eu sunt rau, dar rau de tot, si am venit sa iti indeplinesc dorinta!
Inscrie americanul o data, de 10 ori, de 20 de ori... pana cand nu mai poate.
Dupa el vine un rus:
- Cucoana, fii pregatita de ce e mai rau! Si incepe rusul: o data, de 10 ori, de 20, de 30... de 70 de ori si renunta si el.
Intr-un tirziu, la usa nimfomanei ajunge un ardelean:
- Domnita draga, no, am venit si io sa te dezmierd nitel, da' am o problema: nu stiu defel a numara.
- Pai, nu-ti face griji, ca, la fiecare orgasm, tragem o linie cu creta pe podea.
- No bine dara...
Si incepe ardeleanul: de 10 ori.... de 30... de 70... de 90 de ori...
Cand vede asa, nimfomana se sperie si isi spune in gand: "Mai, dar cum sa-i dau eu nespalatului astuia un milion de euro? Si incepe sa triseze: 91, 91, 93, 93, 93, 93...
- Dar bine, domnita, dara n-o mai fost 93 o data?
- Nu, ma tarane.
- Stii ce zic io, domnita draga. Dupa cum vezi ne-am incurcat. Asa ca hai sa stergem totul si s-o luam de la capat!
Lasă un comentariu:
-
Maria si Ion la tara, se întorc ei de la joc si în drum spre casa, Ion o pupa dulce pe Maria direct pe bot.
Maria îi raspunde cu un sarut la fel de dulce. Vazând asta, Ion, tupeist din fire da sa-i bage mâna pe sub camesa.
Maria sare ca arsa si o tuleste spre casa. Cum ajunge acasa, scrie în jurnal:
“Cele mai bune prietene îmi sunt picioarele…”
A doua seara, la fel: el o pupa, ea îl pupa, el da sa-i bage mâna pe sub camesa, asta pleaca si scrie în jurnal:
“Cele mai bune prietene îmi sunt picioarele…”
A treia seara Maria ajunge târziu, da’ târziu de tot acasa, si scrie în jurnal:
“Chiar si cele mai bune prietene se despart odata si odata”…
Lasă un comentariu:
-
Un tanar a intrat in armata. Totul mergea bine, pana cand i s-a facut chef sa duca strutul la ametit. Se duce el la ofiter si-l roaga:
- Domnule colonel, sa traiti. As vrea si eu sa ma duc acasa la nevasta, ca tare mi s-a facut chef de femeie.
- Pai nu se poate, ba. Dar avem noi o solutie aici la regiment. Uite-acolo vezi un butoi cu o gaura. Du-te si baga-ti strutu-n gaura si o sa te saturi.
Zis si facut, tanarul se duce la butoi, il foloseste precum fusese instruit si se intoarce la colonel. Colonelul il intreaba:
- Ei, cum a fost?
- A, splendid, d-le colonel! Superb! Pot sa ma duc la butoi cand vreau?
- Cand vrei, baiete. Dar nu miercurea.
- De ce nu si miercurea, d-le colonel, intreaba soldatul.
- Pai miercurea e randul tau sa stai in butoi...
Lasă un comentariu:
-
Iepurașul deschide un magazin de telefoane în pădure. În prima zi leul, ursul și magarul intră în magazin.
Leul: – Iepurașule, dă-mi un iPhone din ăla nou, că am în seara asta întâlnire cu leoaica și vreau s-o regulez.
Ursul: – Iepurilă, dă-mi un Samsung Galaxy S III că am în seara asta întâlnire cu ursoaica și vreau s-o regulez.
Măgarul: – Dă-mi și mie un Nokia 5110, că am întâlnire cu măgărița în seara asta și vreau s-o regulez.
Ceilalți: – Păi cum, măi Magarule, cu telefonul ăla amărât vrei s-o regulezi?
Măgarul: -Mă, eu am cu ce regula, telefonu-mi trebuie doar să-i dau beep să vină la poartă...
Lasă un comentariu:
-
- Iubitule, iubitule, vine ziua mea, imi cumperi si mie un telefon nou, imi cumperi?!
- Pai si celalalt?
- A, celalalt imi cumpara tableta!
Lasă un comentariu:
-
O trupa de mascati se aduna in jurul sefului.
- Atentiune ! zice sefu', incepem operatiunea ! Potriviti-va ceasurile. E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada.
Bulisor catre maica-sa:
- Mama mama!! Tata s-a spanzurat in baie!!!
- Vai doamne!!
Fuge repede in baie, acolo nimeni...
- M-ai speriat de moarte mai copile, ce e in capul tau?...
- Hehe, pacaleala de 1 aprilie, s-a spanzurat pe balcon.
Lasă un comentariu:
-
Bula la scoala. Cum era ziua invatatoarei fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou. Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii itinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice:
- Sunt franzele nu ?
- Da. Raspunde Ionescu.
Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. invatatoarea o agita usor .. miroase cutia si zice:
- Cotlete de porc nu ?
- Da. Raspunde Stanescu.
Vine Bula , tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de 2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice:
- E vin alb nu ?
- Nu. Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice:
- Hmmm… e sampanie nu ?
- Nu. Zice Bula.
- Ma dau batuta. Ce e ?
- Un catelus !
Lasă un comentariu:
-
Re: Bancuri - de la lume adunate!
Una de profil:
- Cum se numeşte înmormantarea unui electrician?
- Împământare
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: