Ce mai face bețivul tău? Din nou, noaptea, banii pentru cazinouri și restaurante se strecoară?
- Nu. Am vorbit serios cu el și acum nu mai bea, nu fumează, nu merge la restaurante. Se află liniștit în terapie intensivă.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Bancuri - de la lume adunate!
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
Postat în original de iuliuscalSalut tuturor! Iubeste-l.
Lasă un comentariu:
-
Răspuns la: Bancuri - de la lume adunate!
– Bună ziua!
– Bună ziua, domnule polițist!
– Dumneata, tinere domn, pe gheața asta conduci cu 80 km pe oră? Vrei să ajungi la spital?
– Da!
– Bravo, frumos răspuns! Ești șmecher?
– Nu! Sunt doctor!
Lasă un comentariu:
-
Un tip scria pe un grup de socializare:
"A fi barbat inseamna sa faci ce vrei, cu cine vrei, cand vrei, fara sa dai socoteala nimanui, mai ales nevestei! C*cat, vine...continuam noi mai tarziu!"
Lasă un comentariu:
-
Dumnezeu s-a saturat vazand ca lumea tot trecea din Rai in Iad si invers. A hotarat sa faca un gard intre Rai si Iad. A chemat pe Sf.Petru, organizatorul de licitatii si i-a cerut sa-i gaseasca cei mai buni constructori. Sf. Petru, dupa indelungi licitatii electonice a adus in fata Domnului 3 constructori: un francez, un american si un roman.
Dumnezeu ii ia la intrebari:
- Francezule, cu cat imi faci gardul?
Francezul raspunde:
- Cu 5000 de euro. Folosesc tehnologie franceza de ultima generatie, muncitori chinezi toti unu si unu.
Dumnezeu a continuat cu intrebarile:
- Americanule cu cat imi faci gardul?
Americanul raspunde:
- Cu 10000 de euro, dar folosesc tehnologie de ultra-noua generatie, stalpi cu senzori de miscare, wireless, camere de filmat prin satelit cu servere etc.
- Romanule cu cat imi faci gardul?
Romanul raspunde:
- Pai, cu 15000 de euro.
- Si ce faci de banii astia? intreaba Domnul.
- Pai (si apropiindu-se de urechea Domnului) iti dau Tie 5000 de euro ca mi-ai dat licitatia, 5000 de euro ii tin eu ca am castigat licitatia, iar restul de 5000 ii dam francezului sa faca gardul.
MORALA:
Cam asa se realizeaza cele mai multe investitii in RO, printre care si... construirea de autostrazi.
- Ati vazut vreodata gard intre Rai si Iad ?
- Nu.
- Si nici autostrazi in Romania .
Lasă un comentariu:
-
Vine un barbat la doctor si se plange ca nu prea mai merg treburile cu nevasta in pat. Doctorul ii da o sticluta cu picaturi si-i spune sa-i puna nevestei cateva seara in vin.
Zis si facut. Ii pune el cativa stropi in paharul cu vin dar isi pune si lui cu gandul ca n-ar strica sa aibe amandoi acelasi chef.
Ajung ei in pat si la un moment dat zice ea: - Acum am chef de barbat.
El: - Si eu.
Lasă un comentariu:
-
In sat, la discoteca:
- Domnisoara, dansezi ?
- Nu.
- Atunci hai sa ne ajuti sa impingem un tractor, ca a ramas impotmolit.
Lasă un comentariu:
-
Dupa terminarea unui meci de fotbal, arbitrul merge spre casa impreuna cu doi prieteni, ca sa bea ceva.
- Dar n-o sa se supere nevasta-ta ca picam asa, pe nepusa masa?
- Fiti linistiti, fata de scorpiile pe care le-am avut, ea e mielusel. Ajung acasa la arbitru si sotia lui ii intampina bucuroasa.
- E o placere pentru mine sa primesc musafiri, chiar daca este putin cam tarziu, dar stiu ca meciul s-a disputat in nocturna... Nu, nu ma culcasem, imi asteptam sotiorul drag. Poftiti, asezati-va la masa! Imediat va pregatesc niste gustari, ca sa nu mai beti pe inima goala...
- Fantastic!, zice unul dintre prieteni, dupa ce femeia s-a dus la bucatarie. Cum de ai putut s-o educi asa?
- Pai, spune arbitrul, noi am avut un catelus care latra tot timpul si ma deranja teribil. I-am aratat o data cartonasul galben si, cand m-a enervat din nou, i-am aratat cartonasul rosu si l-am eliminat, aruncandu-l de la balcon...
- Si ce legatura are treaba asta cu nevasta-ta?
- Nevasta-mea are si ea deja un cartonas galben!
Lasă un comentariu:
-
Un magazin angajeaza vanzatoare. O tanara se prezinta la interviu, iar patronul incepe sa o invete:
- Uite, noi aici, daca nu avem un produs in stoc, nu spunem niciodata "nu" clientului. Il aburim, il amanam, pana aducem produsul
Zis si facut, timpul trece si fata se perfectioneaza.
Intr-o zi, un client intra in magazin si intreaba:
- Buna ziua, manusi aveti?
- Sigur ca da. Dar de care sa fie? De piele? Tricotate? Cu un deget, cu doua cu cinci?
- De piele, normale, cu cinci degete, raspunde clientul.
- Le purtati la palton sau la jacheta? intreaba vanzatoarea.
- La palton, ca vine iarna.
- Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul aici, sa vedem cum se asorteaza.
Omul pleaca putin cam nedumerit, iar cand sa iasa pe usa, un barbat intra in magazin foarte furios, cu un colac de toaleta si cu o placa de faianta in mana:
- Domnisoara, uite asta-i capacul de la toaleta, asta-i nuanta la faianta, acum imi dai hartie igienica?
Lasă un comentariu:
-
Maria se roaga de Ion sa faca sex.
- Apoi ma Marie, tu stii cat efort presupune o partida de sex? o intreaba Ion.
- Cat efort?
- Pai e ca si cum te-as lua in spate si te-as duce de la Arad pana la Timisoara, pe jos.
- Hai, ma, Ioane, te rog! insista Maria.
Dupa partida de amor salbatic, Ion, epuizat, da sa se culce, dar Maria il ia la intrebari.
- Auzi, ma Ioane, pai acu ce faci? Doar nu ma lasi la Timisoara...
Lasă un comentariu:
-
Doi ciobani, Ion si Gheorghe, merg la un restaurant cu specific mediteranean. Dupa ce citesc meniul, Gheorghe il intreaba pe chelner:
- Domnule draga, ce is acelea fructe de mare ?
- Caracatita, calamar, rac si creveti, domnule, raspunde chelnerul.
Gheorghe se uita lung la el si ii raspunde:
- Apoi bag de seama, dupa cum zici dumneata, ca vulpea, ursul si lupu is fructe de padure!
Lasă un comentariu:
-
Mama si copilul de 5 ani se plimbau in parc si la un moment dat se intalnesc cu un vechi prieten de al tatalui. El se saluta cu mama si incearca sa se salute si cu copilul, dar acesta din urma se rusineaza si se ascunde dupa fusta mamei.
Mama ii zice:
- Ce faci Ionele, te rusinezi? Hai, saluta-l pe nenea, asa cum face tata.
La care copilul, se da la o parte, ii intinde mana ca un barbat adevarat si striga tare:
- CE FACI, CO*IE!
Lasă un comentariu:
-
Ion si Ghio, doi ardeleni sadea, la casa de bilete in gara. Ion catre casierita:
- Aci se vand bilete?
Casierita:
- Aici. Pana unde mergeti?
Ion: Apoi nu-ti spun. Ce trebe tu sa stii de toate. Da-mi dara doar doua bilete muiere si vezi-ti de ale tale.
- Pai daca nu-mi spuneti unde mergeti nu va pot da bilete.
Ghio: Spune-i Ioane, ca nu-i bai.
- Sa-i spun Ghio?
- Spune-i s-om mere.
Ion catre Casierita:
- Apoi doamna draga iti spun! Sa stii ca noi merem la o nunta!
- Bine, bine, dar unde?
- La o nunta...
- Omule esti dus cu capu'? unde la "o nunta"???
- La frate-miu...
Lasă un comentariu:
-
Doi ardeleni pe drum. Unul calca si striveste un melc.
- De ce-ai strivit biata faptura?
- Pai n-ai vazut ca ne urmarea de trei ceasuri?
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: