Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
Haideti sa-i propunem admin-ului sa ne facem un grup de utilizatori si acolo sa punem linistiti poze si sa mai discutam noi intre noi, ascuns forumului. Ca asa sa-mi pun poza pe forum......o las doar cateva ore si o scot ca nu-s eu asa .......publica
Haideti sa-i propunem admin-ului sa ne facem un grup de utilizatori si acolo sa punem linistiti poze si sa mai discutam noi intre noi, ascuns forumului. Ca asa sa-mi pun poza pe forum......o las doar cateva ore si o scot ca nu-s eu asa .......publica
Sa mai vedem si alte pareri si o alegem pe cea mai buna.
eu zic ca merge si un topic la sectiunea general unde sa ne punem poze dar care sa fie cu parola.si anume dupa un anumit nr de mesaje sa poti intra pe topic si sa atasezi poze
Foto pe forum cine vrea poate sa-si puna in loc de avatar, nu e nevoie de altceva decat de dorinta.
Acolo la "separeu" ar fi altceva. Eu as merge mai departe cu ideia doamnei Mina, sa se creeze un grup (sau grupuri) de utilizatori care au o anumita vechime si activitate pe forum.
Eu nu inteleg lumea asta care vrea si aici pe forum "grupuri" pe diferite criterii(nr.mesaje,etnice..etc)si nu inteleg ce ar avea unele persoane de ascuns.In fond si la urma urmei poti sa nu pui poza ,sau sa pui poza la altcineva.
Aceasta practica a "recompenselor "se intalneste frecvent in Romania(vezi parlament;directori de fabrici de stat falimentare..etc)care au activitati si merite deosebite.Oricum nu-i nicio paguba(gestul in sine conteaza insa) si sunt multi care-si ascund identitatea pe acest forum.
Intalnire imposibila ( a se citi si Misiune imposibila)
Postat în original de MaistrulMax
Nu e vorba de ascuns domnule Robi69 ci de a recompensa o activitatea pe forum.
Uite , va recompensez eu , numai nu fugiti intr-un cerc restrans intangibil noua "muritorilor de rand"...
Multumiri
Voua ce pe forum ati lasat
O farama din ce ati invatat
Ajutand constructori mici
Sa devina mai voinici ,
Noi va multumim in cor
Ca ne sunteti de ajutor,
De voi ne vom aminti
Cand la case vom privi.
Va mai multumesc si eu
Ca sunteti in gandul meu
Si de-ar fi sa va intalnesc
Tin sa va reamintesc ,
Ca eu piton cu gura mare
Declar astazi sus si tare
Ca de voi mi-e tare drag
De ‘n gura imi vine sa va bag
Regret ca de aceea nu putem
Sa ne intalnim, sa ne vedem ,
Fiindca pe loc eu va-s manca
Si forumul s-ar intrista !
Insa, de-o sa va intalniti,
La mine voi sa va ganditi
Ca mult drag mi-ar fi si mie,
Sa fim cu toti la veselie.
Pitonul ,
All rights reserved
Pitonul Constructor
:\ An idea can change our World into Heaven or Hell , depend if it is used properly or not ! But ,without ideas we are already in house of the Death / P
Comentariu