Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Scule Makita

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Postat în original de the_punisher Vezi post
  Salut! Am un fierastrau circular Makita pe care l-am "reconditionat" putin. L-am demontat, l-am curatat de praf si de vechiul lubrifiant si apoi l-am gresat si l-am asamblat la loc. Am folosit vaselita pe baza de litiu, pentru utilizare generala, pentru ca aceasta mi-a fost recomandata sa folosesc. Acum am urmatoarele 2 posibile probleme:
  1. Dupa 10-20 de secunde de mers in gol (numai cu panza) se incalzeste, dar foarte putin, zona in care se afla rotile dintate. E normal sa se incalzeasca atat de repede ?
  2. Apare o scanteie la periile de carbon, ca in poza atasata. Cat de mai trebuie sa fie scanteia, ca sa nu fie considerata anormala ? Am verificat periile de carbon si nu sunt consumate complet, mai exista aprox. 10 mm pana la linia de pe perie care arata ca ar trebui schimbata. Am curatat contactele de pe rotor cu hartie abraziva foarte fina, si de asemenea periile de carbon.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	carbon brushes.png  Afișări:	0  Mărime:	25,9 KB  ID:	685317
  Va multumesc anticipat !
  Colectorul zgariat este greu de slefuit, poti sa ii faci rizuri si mai rau. Ceva provoaca incalzirea, fie ca ceva merge greu - defect mecanic, fie ca e defect electric.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu

  Procesare...
  X