Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bosch PSR 12 - inlocuire acumulator cu acumulatori NIMH 1,2v/2000 mA

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Bosch PSR 12 - inlocuire acumulator cu acumulatori NIMH 1,2v/2000 mA

  Acum 2 ani mi-a adus Mosul o bormasina Bosch PSR 12. In vara anului 2010, am folosit-o la confectionarea unei mobile de dormitor si am fost foarte multumit de durata de functionare a acumulatoarelor. Desi nu am mai folosit-o, am incarcat regulat acumulatorii. Acum m-au lasat amindoi, in sensul ca nu mai tin curent nici macar 2 zile.
  Un acumulator nou este in jurul a 16-18 lei si este NICD la 1,2 Ah.
  Trecand peste modul de conectare, ma gandeam ca 10 acumulatori NiMh (tehnologie LDS) ar fi mult mai eficienti si mai puternici (2Ah) decat un acumulator original (NiCd).

  A aplicat cineva aceasta varianta?

 • #2
  Nu vad de ce n-ar merge. Eu am un Einhell care a mers doar 1 an si a murit complet acumulatorul; am sa incerc varianta asta. Problema e de loc si de modul cum se fac lipiturile intre elemente. Ca info e mai bine sa apelezi la un service GSM (eu am gasit asa ceva in Iasi) care au aparat de sudat contacte la acumulatori. Daca le lipesti cu fludor ai grija ca lipirea sa se faca in cel mai scurt timp posibil deoarece acumulatorilor nu le prieste temperatura inalta.
  Am mai inlocuit cu 4 acumulatori R6, acumulatorul original al unei surubelnite electrice(aproape profesionala cu 10 trepte de stragere) pe care am cumparat-o din Italia de la reduceri cu 7 euro. Acumulatorul original tinea 5 min iar cel cu R6 tine zile.

  Comentariu


  • #3
   Importatorul GoldPic (GP) cu sediul in Bucuresti piata Alba iulia inlocuieste elementii din acumulatori.
   Nu merge schimbat ni-cd cu ni-mh deoarece nu se pupa cu incarcatorul. Ei au spus ca ni-cd au cea mai lunga viata.

   La un set complet montajul este moca si se face cu celule imperecheate de ei....
   DIY

   Comentariu

   Procesare...
   X