Sal. Deschid acest subiect despre scule marca FLEX, find o firma rar intilnita la noi dar de o calitate ridicata. Nu stiu prea multe despre ei,din ce am gasit pe net fac chestii profi gen freze de beton, slefuitoare de pereti si alte suprafete si ceva polizoare mai deosebite. Am cumparat de curind un polizor unghiular marca FLEX (S.H.) si cu toate ca e folosit merge incredibil de fin si exact. In prima faza am crezut ca are probleme si nu se tureaza la nominal(11000 rot/min) ca sunet si vibratii parea ca se roteste undeva la 5-6000 dar ma inselam,mergea la nominal dar fiind bine facut si echilibrat merge ca albina
Alta chestie faina este ca capatul axului nu se sprijina intr-o simpla bucsa de alama ca la Bosch de ex.ci are rulment cu ace. L-am desfacut si pot atasa o imagine cu partea mecanica unde este si rulmentul cu ace
Alta chestie faina este ca capatul axului nu se sprijina intr-o simpla bucsa de alama ca la Bosch de ex.ci are rulment cu ace. L-am desfacut si pot atasa o imagine cu partea mecanica unde este si rulmentul cu ace
Comentariu