La multi ani tuturor!
Vreau sa imi iau cateva scule, si m-am oprit la 2 producatori: Bosch si Makita. Modele alese sunt urmatoarele:
Bosch:
- fieastrau cu sina GTK 55 GCE + o sina de 1.1m + o sina de 2.1m
- fierastrau pendular: GST 150
- freza (bosch green) POF 1400
- surubelnita cu impact: GRR 120li
- nivela laser (bosch green): PLL360
Makita:
-fierastrau cu sina SP6000 + o sina de 1.4m + o sina de 3m
-freza Makita RP0900
-fierastrau pendular Makita 4351CT
-nivela laser Makita SK104Z
-surubelnita cu impact Makita TW100DWE
Voi folosi in special la PAL, MDF in regim hobby si probabil mai imi iau o suflanta de aer cald pentru canturi.
Bosch: garantie 3 ani, vine curierul si ia produsul in caz de probleme. 3 ani inclusiv la produsele bosch verde. Am avut unele probleme cu produse Bosch in trecut insa cam la toate produsele au caracteristici putin superioare Makita.
De asemenea am vazut ca sina de la Bosch pare mai solida si mai usor de adaugat. Ma Makita am vazut ca se plang ca mai ales la cea lunga, sunt care au un usor arc de cerc pe muchie, ceea ce o face inutila.
Makita: garantie 2 ani insa din cate citesc, Makita nu prea au probleme si par a fi mai fiabile ca si Bosch. Fierastraul are buton cu setare de taiat cativa mm din stratul laminat pentru a evita ciobirile dar are W mai putini ca Boschul.
Pretul undeva cu 3-500 lei mai mult la Bosch, depinde de promotii.
Va rog sa va dati cu parerea ce sa aleg. Multumesc.
Vreau sa imi iau cateva scule, si m-am oprit la 2 producatori: Bosch si Makita. Modele alese sunt urmatoarele:
Bosch:
- fieastrau cu sina GTK 55 GCE + o sina de 1.1m + o sina de 2.1m
- fierastrau pendular: GST 150
- freza (bosch green) POF 1400
- surubelnita cu impact: GRR 120li
- nivela laser (bosch green): PLL360
Makita:
-fierastrau cu sina SP6000 + o sina de 1.4m + o sina de 3m
-freza Makita RP0900
-fierastrau pendular Makita 4351CT
-nivela laser Makita SK104Z
-surubelnita cu impact Makita TW100DWE
Voi folosi in special la PAL, MDF in regim hobby si probabil mai imi iau o suflanta de aer cald pentru canturi.
Bosch: garantie 3 ani, vine curierul si ia produsul in caz de probleme. 3 ani inclusiv la produsele bosch verde. Am avut unele probleme cu produse Bosch in trecut insa cam la toate produsele au caracteristici putin superioare Makita.
De asemenea am vazut ca sina de la Bosch pare mai solida si mai usor de adaugat. Ma Makita am vazut ca se plang ca mai ales la cea lunga, sunt care au un usor arc de cerc pe muchie, ceea ce o face inutila.
Makita: garantie 2 ani insa din cate citesc, Makita nu prea au probleme si par a fi mai fiabile ca si Bosch. Fierastraul are buton cu setare de taiat cativa mm din stratul laminat pentru a evita ciobirile dar are W mai putini ca Boschul.
Pretul undeva cu 3-500 lei mai mult la Bosch, depinde de promotii.
Va rog sa va dati cu parerea ce sa aleg. Multumesc.
Comentariu