Ciocan rotopercutor

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • zxm_patrick
    a răspuns
    Da de ce bosch si nu aeg sau hitachi sau makita... daca tot dai bani.
    reclama e sufletul comertului

    Lasă un comentariu:


  • gelu curtean
    a răspuns
    Mai ieftin inseamna sa ai o scula cu 200 de lei care merge de cati bani ai dat pe ea. Este ca un tanc prost facut. Parerea mea este ca daca nu vrei sa dai banii pe o scula pro,ia-ti macar una hobby cum se zice, de calitate, SKIL sau si mai bine BOSCH verde care e semipro. Daca ai de hamalit ceva ,adica de spart asa la gramada ceva beton sau ceva ff dur ,poti sa-ti iei ceva ieftin gen rotopercutor STERN sau asemanator care daca se strica sa nu fie nicio paguba. Sfatul meu:IA-TI BOSCH ALBSTRU.Eu am pt munci nasoale un Stern,iar de sarbatoare un Bosch albastru.

    Lasă un comentariu:


  • zxm_patrick
    a răspuns
    Mai sunt si alte varinte mai ieftine si bune...Eu am chinuit un ciocan din asta de 2 ani...nu mai auzisem de firma respectiva. Cand mi l-a luat socrul meu am zis "ok la prima gaura o sa iasa fum din el". Aiurea am spart ziduri de caramida, de bca, placa de beton... e tare. Ce-i drept cu burghiu de la bosch

    Lasă un comentariu:


  • Seni
    a răspuns
    Re: achizitionare ciocan rotopercutor

    depinde si de domeniul in care vrei sa-l folosesti, eu as merge pe un GBH 2-23 (26)

    Lasă un comentariu:


  • Basarab
    a răspuns
    Achizitionare ciocan rotopercutor

    As dori sa cumpar un ciocan rotopercutor pentru acasa(imi amenajez casa si am betoane ,zid de lemn de fag uscat etc...) .un prieten mi-a recomandat Bosch GBH 2-18 RE . Ce parere aveti? e bun ? Mentionez ca sunt mai nou in domeniul sculelor electrice si as avea nevoie de o a doua parere.

    Lasă un comentariu:


  • TDJ
    a răspuns
    Sigur ca il cumparati pentru gaurire in beton ca sarcina maxima de exploatare. Dar acum ar trebui sa va fixati un buget pe care il doriti alocat, cu o oarecare marja, si in functie de suma hotarata incercam sa vedem ce gasim.
    Doriti sa faceti multe lucrari, sau il cumparati numai pentru uzul in gospodaria dvs? Gaurile din beton se vor a fi pentru tablouri, sau va ganditi si la diametre de 20mm?

    Lasă un comentariu:


  • fluffy
    a creat un topic Ciocan rotopercutor

    Ciocan rotopercutor

    Buna ziua

    As vrea sa cumpar un ciocan rotopercutor si nu stiu ce marca ar fi recomandata. Imi trebuie pt gaurire beton .

    Va rog daca ma puteti sfatui!!!!
Procesare...