Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Securitate curte

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Securitate curte

  parintii mei au o curte la marginea bucurestiului.
  deja sunt satul de cate ori am fost furati de Rromii din zona,iar politia nu poate sa faca nimic,ultima data mi-au luat poarta mica de intrare in curte (o poarta din rectangular inalta de 2,5 m ) un flex mare o menghina si multe chei fixe ,inelare etc pentru masina.

  vreau sa montez niste senzori de miscare care sa poarneasca seara si sa atasez fiecaruia un proiector de 500 w care sa lumineze in zona de actiune a senzorului insa nu langa acesta pentru a nu-l descoperi.
  in paralel cu proiectoru as vrea sa pun si o sirena insa nu stu daca pot sa conectez sirena la toti senzorii astfel incat sa porneasca sirena + proiectoru aferent senzorului care a detectat miscare.

  pe langa acest sistem de avertizare ce as mai putea folosi?
  am voie sa pun curent pe gard?

 • #2
  Re: securitate curte

  daca problema este identificarea indivizilor, atunci puteti face cum ati mentionat( exista proiectoare cu senzor de miscare - pentru iluminat, si senzori de miscare pentru alarma la care se conecteaza si sirena ) - poate exista si alarme care sa comande la actiunea senzorilor de miscare proiectoare de lumini - cel mai bine cereti o oferta de la firmle de specialitate. ati incercat utlizarea unor caini dresati de paza/aparare ?

  Comentariu


  • #3
   dresajul unor astfel de caini ar fi destul de costisitor plus ca pot fi momiti foarte usor si pusi la nani cu o bucata de carne care sa contina diverse substante.

   foloseste cineva bariera laser?

   Comentariu


   • #4
    am vazut la cineva la bloc, la etajul 1 isi pusese astfel de sistem cu senzor si proiector ce lumina pe locul unde-si tinea masina, dar avea si camera ce se activa in acelasi timp. sincer nu pare cine stie ce filosofie sa sicronizezi 3 astfel de aparate
    probabil ca se saturase de sicanele diversilor binevoitori...
    ...nici viitorul nu mai e ce-a fost

    Comentariu


    • #5
     dresajul inseamna si acceptarea mancarii doar de la anumite persoane
     nu stiu care sunt asteptarile dumneavoastra de la un sistem de alarmare ca si pret, pot sa va spun ca nu va fi unul de neglijat

     Comentariu


     • #6
      poti monta detector de miscare cu activarea in acelasi timp a sursei de lumina si suplimentar o camera wireless sau cablata cu motion detector. Sirena o poti cupla cu sursa de lumina.
      mai bine intreaba daca nu cunosti

      Comentariu


      • #7
       teroreti ai putea sa montezi niste bariere de exterior sau niste senzori de exterior (cablati sau radio) o sirena de exterior eventual sa te conectezi la o firma de paza in ideea ca daca vin 7-10 insi iei bataie cu toata alarma in cazurile nasoale
       Atentie atentie atentie ... curentul nu iarta!

       Comentariu


       • #8
        nu cred ca o sirena destul de puternica ar mai face sa inainteze faptasii
        mai bine intreaba daca nu cunosti

        Comentariu


        • #9
         Securitate curte

         Ideal ar fi daca suneria in loc sa scoata sunetul ala de spargere a timpanelor sa redea sunetul scos de un caine agresiv,asta cam intimideaza faptasii.
         PERMANENT AM CEVA DE INVATAT.

         Comentariu


         • #10
          Cel mai eficient sistem ar fi cu sirma ghimpata tip NATO si daca spatiul permitei o piedica pt picioare la circa 2 m de gard ( caz in care lumina trebuie sa lipseasca ).
          Daca vreti sa faceti din toate acestea si ceva distractiv , montati senzori de prezenta care sa actioneze niste aspersoare care stropesc in zona de siguranta , intre piedica si gard ( tot fara lumina ).
          Daca "pasarea " nu vine in zbor , cum le este rasa , si totusi taie sirma ghimpata , sare gardul si apoi se impiedica de sirma si este stropit ...totul pe intuneric ....cred ca se lipsesc .
          Instalatii verificari-revizii gaze

          Comentariu


          • #11
           Postat în original de ics
           ...sistem cu senzor si proiector ce lumina pe locul unde-si tinea masina, dar avea si camera ce se activa in acelasi timp.
           Nu stiu unde/daca se gasesc in Romania... am vazut insa ceva de genul:
           http://www.pearl.fr/securite/video-s...0w_PX8010.html
           sau
           http://www.pearl.de/a-PX8010-5451.shtml?vid=917

           Comentariu


           • #12
            foarte tare ansamblul asta cu camera, senzor si proiector... la bani mi se pare chiar ieftin
            mai bine intreaba daca nu cunosti

            Comentariu


            • #13
             Securitate curte

             Mai este solutia gardului electrificat montat in interiorul propietatii[sant garduri de acest tip folosite la animale]voltaj scazut amperaj ridicat, si placute avertizoare. ceva de tip''gard electrificat sau mai bine panouri ''ATENTIE MINE''
             PERMANENT AM CEVA DE INVATAT.

             Comentariu


             • #14
              si daca ai si un copil sau doi ce faci? eu unul nu as monta asa ceva niciodata
              mai bine intreaba daca nu cunosti

              Comentariu


              • #15
               securitate curte

               Da, corect .....chiar e o idee buna cu gardul electrificat ,.....uite la chestia asta nu m-am gindit ,.....la mine copii sint mari si stiu sa se fereasca ,......si e foarte simplu de montat ,....eu aici pun la cai asa ceva ,..... si daca ma intreaba badea gheorghe ,....stiti voi cine ,...zic ca am pus pentru animale ,...

               Comentariu

               Procesare...
               X