Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Alarma PRADOX MG5000

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Alarma PRADOX MG5000

  Buna ziua! Am si eu o rugaminte daca poate cineva sa ma ajute ,am o centrala luata de la un prieten...Magelan MG5000, tastatura K10,senzori radio PMD1P. Era programata, mergea cu telecomanda dar omul nu mai stia codul de armare dezarmare de la tastura ,am incercat eu ceva ,am citit in manual dar nu reusesc sa o reprogramez.Acum am reusit sa armez/ dezarmez cu ajutorul tastaturii dar nu se mai aude sirena,telecomenzile nu mai merg si cred eu senzorii nu mai reactioneaza.Poate ma ajuta si pe mine cineva eventual un tel nr sa sun...multumesc anticipat!

 • #2
  Răspuns la: Alarma PRADOX MG5000

  Salut,
  Inainte de a fi deconectat alarma de la retea, trebuia ca alarma sa fie dezarmata, si sa se stie oric codul master, ori codul de instalator, care de obicei este unul standard si pe care il gasesti in manualul alarmei. Asa ai procedat ?

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Alarma PRADOX MG5000

   Salut..multumesc pt raspuns...deci..Am primit alarma completa 3 senzori 3 telecomenzi,functiona perfect mai putin nu stiam codul de la tastatura.Cineva mi a zis sa resetez centrala pentru ca nu stiam codul de instalator si celelalte coduri.Am resetat centrala acum am codul de instalator 0000 am incercat sa o programez din nou dar m am incurcat pe drum ).Am citit in manual ce si cum dar nu reusesc sa pricep chiar tot..alarma o am nemontata inca adica toate componentele sunt pe masa.Daca nu va suparati si aveti un nr de tel va sun eu si va explic tot...daca nu multumesc oricum pt orice sfat primit.

   Comentariu

   Procesare...
   X