Sfaturi montare sistem de alarma

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • turcudan
    a răspuns
    Răspuns la: Sfaturi montare sistem de alarma

    Scriind in graba am omis aceste lucruri. Inca nu am primit pachetul, o sa-l primesc in cursul zilei de azi. Kit-ul contine:

    1.centrala alarma Paradox Spectra SP 6000 cu 8-32 zone, suporta StayD, extensibila la 16 iesiri PGM - (4 pe placa) si 1 releu de alarma inclus, sursă de alimentare în comutaţie: 1.5A.

    2.o tastatura K636

    3.cutie metalica cu traf pentru centrala de alarma

    4.4 bucati senzor de detectie miscare analog, raza de actiune 11m, unghi 110

    5.1 contact magnetic

    6.sirena exterior

    7.acumulatori

    In poza de mai sus cu cerculetele rosii am simbolizat dispunerea senzorilor in incaperi, cu patratelul albastru locatia unde vreau sa montez centrala alarmei (este o incapere ferita unde nu se prea circula) iar cu patratelul verde sirena pe peretele exterior al cladirii.

    Acum as proceda in felul urmator:

    1. as trage un fir(alarma 6*0.22) de la unitatea centrala la tastatura care va fi montata la intrarea in cladire;

    2. pe acelasi fir as veni inapoi cu comanda data de senzorul magnetic usa fiind amplasate in aceeasi locatie, iar acest CM l-as monta in Z1 a centralei (Z1+C);

    3. pentru senzorul din prima incapere de la intrare as trage un cablu separat si acesta l-as conecta la conectorii Z2+C;

    4. senzorul 2 - cablu separat (Z3+C)

    5. senzorii 3+4 ar merge montati in serie?(aceeasi zona) fiind localizati aproape unul de celalalt? atunci ar veni (Z4+C) sau separat fiecare conectati (Z4+C si ultimul Z5+C);

    6. se folosesc rezistori in serie cu detectorii la capatul unde se conecteaza acestia;

    7. pe zonele ramase libere, trebuie montat cate un rezistor intre zona si C pentru inchiderea circuitului (evitarea alarmelor false)?

    Sper ca am fost destul de calr cu detalile, daca mai apar modificari revin cand primesc pachetul.

    Lasă un comentariu:


  • turcudan
    a creat un topic Sfaturi montare sistem de alarma

    Sfaturi montare sistem de alarma

    Salutare. Vreau sa va cer cateva indicatii in ceea ce priveste montajul unui sistem de alarma al unui spatiu comercial. Atasez si o poza cu schita spatiului. Alarma am comandat-o si contine:
    1.Sistem Alarma Sp Paradox
    2.Centrala+Tast
    3.Detectori miscare analogici standard 11m unghi 110grd paradox canada+CM+Sirena exterior+Ac. Acum, nu am mai montat inca o alarma insa cunostinte de baza in elecrtonica am. Astept cateva sugestii din partea voastra, cum pot grupa/cabla senzorii si la ce trebuie sa fiu atent. Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	schita spatiu.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	18,6 KB 
ID:	638944
Procesare...