Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Problema alarma paradox diplex evo 192

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Problema alarma paradox diplex evo 192

  Buna ziua tuturor,

  Incerc sa instalez un sistem antiefratie cu 5 partitii : 3 apartamente + casa scarii + exteriror. Totul e bine si frumos pana cand vine vorba de progrmat zonele. Am 15 senzori cablati si 3 wireless si nu reusesc in nici un fel sa-i fac comunice cu centrala. Centrala recunoaste modulele de extensie (Magelan wireless,GSM,extensie 8 zone cablate) dar nu vrea sa sune nici o alarma. Am progrmat zonele prin sectia [0400] si pentru inceput le-am pus pe toate pe o partietie , le-am setat pe toate instant si la optiuni am lasat doar otpiunea 4 bifat (Force zone). Senzorii i-am cablat dupa schema atasata. Am incercat si cu un singur senzor conectat si restul modulelor deconectate si cu restul zonelor inchise cu rezistori dar problema persista, centrala se armeaza dar nu da nici o alarma,nu detecteaza nici o zona; ma dispera. Gresesc ceva? Am luat manualul ala pagina cu pagina cu pagina si nu i am dat de capat. Mentionez ca siriena suna la test si ca pe tastatura nu imi apare nici o eroare.

  Dupa ce am facut un buzzer test cu aparatul de masura intre COM si Z1,Z2,Z3.... am descoperit ca zonele raman inchise chiar si dupa ce le programez.


  Multumesc anticipat,
  Emanuel


 • #2
  Răspuns la: Problema alarma paradox diplex evo 192

  Cum ati programat si cum ati legat acele zone ? Sau intrebarea mea a venit prea tarziu si v-ati descurcat :P
  Free

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Problema alarma paradox diplex evo 192

   M-am descurcat pana la urma. Programarea cu ajutorul tastaturei e destul de confiz descrisa in manual si cand venea vorba sa aleg tipul zonei : "Enter the zone’s parameters (01) (*2*****) default" . Defapt 0 ala e tipul zonei si nu a doua cifra din paranteza. Pana la urma m-au ajutat cei de la customer support din state. A fost un baiat fain si a zis ca desi nu au voie mi-au facut legatura cu un tehnician de al lor. Oricum mi-am luat si cablu 307usb pana la urma si totul a iesit perfect. Eu zic ca a iesit destul de bine pentru primul meu sistem.

   Comentariu

   Procesare...
   X
   sigla BRAT