Acum 1 luna de zile am contractat o lucrare de supraveghere video... in cateva cuvinte o cladire cu 5 etaje unde se doreste supravegherea parcarii aferente cladirii , a scrii interioare si a restaurantului situat la etajele superioare in total 16 camere. Camerele din exterior sunt in carcase termostate (incalzire iarna ventilatie vara) plus langa fiecare camera un luminator de infrarosu, cele din interior sunt modelul capsulat cu infrarosu incorporat (nu spun modele nu stiu daca am voie, model repet nu producator). Am realizat toate traseele alimentari si semnal am montat toate camerele se vad ok. inca ceva, unitatea de stocare este situata la etajul 4 in biroul proprietarului cladiri. Acum 2 zile vine omul si spune ca vrea si un monitor la demisol (ar veni la nivelul parcarii) unde a infiintat un post de paza permanent si sa aiba si agentul respectiv o imagine a cladirii si ca sa ii usuram munca. Problema care este cum fac sa dac semnal pana acolo?
Placa video de pe unitate are 3 tipuri de iesiri:
S-video, VGA si DVI. Din "prostie" in momentul in care am dus cablurile intre camera agentului si camera cu unitatea am lasat un cablu utp in ideea sa am o rezerva in caz de forta majora . Ca sa trag alt cablu mai bine imi dau demisia si ma apuc de altceva. Repet un monitor este langa calculator si unul trebuie dus 5 etaje mai jos adica o lungime de cablu de 35 - 40 de metri. Se poate realiza asa ceva sa imi fac singur de lucru?
Placa video de pe unitate are 3 tipuri de iesiri:
S-video, VGA si DVI. Din "prostie" in momentul in care am dus cablurile intre camera agentului si camera cu unitatea am lasat un cablu utp in ideea sa am o rezerva in caz de forta majora . Ca sa trag alt cablu mai bine imi dau demisia si ma apuc de altceva. Repet un monitor este langa calculator si unul trebuie dus 5 etaje mai jos adica o lungime de cablu de 35 - 40 de metri. Se poate realiza asa ceva sa imi fac singur de lucru?
Comentariu