Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Apartament la ultimul etaj in bloc nou cu acoperis

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Apartament la ultimul etaj in bloc nou cu acoperis

  Bună ziua.
  As vrea sa cer și eu o părere persoanelor avizate în construcții vis a vis de achiziționarea unui apartament în bloc nou (construcție 2019) la etaj 4/4, bloc cu acoperis
  Apartamentul are turnata placa de beton C20 peste care s-a aplicat un strat (nu știu de cati cm) de polistiren extrudat, șarpante din lemn peste care s-a venit cu folie anticondens și acoperiș cu țiglă metalica (Bilka)
  Nefiind cunoscător in domeniul construcțiilor nu îmi dau seama dacă aceștia sunt pasii corecți pentru construirea unui acoperiș
  Îmi este team în primul rand de infiltratii și apoi de căldură excesiva
  Mulțumesc anticipat

 • #2
  Un acoperis deasupra apartamentului este benefic si daca este un acoperis realizat corect atunci nu ar trebui sa aveti infiltratii. Ce inaltime are acoperisul? Caldura de la etajul 4 nu este datorata neaparat planseului catre pod ci si altor aspecte ce tin de izolatia peretilor, suprafetele vitrate etc. Stratul de polistiren peste placa de beton ajuta la izolatia planseului, ar trebui sa vedeti cat este de gros. Peste izolatie nu aveti nimic in pod?
  Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

  Community Manager MC

  Comentariu


  • #3
   Acoperișul este construit în 4 ape nu știu care este exact înălțimea acestuia(nu este foarte înalt), forma blocului este una dreptunghiulara.Deasupra apartamentui nu este foarte inalt, fiind situat pe colt. Orientarea este sv. Oare era mai bine sa fi fost orientat care nord?
   Polistirenul de pe placa de beton are o grosime de 10 cm eps 80 și nu știu dacă urmează sa mai pună ceva peste el.
   ​​Pereții exteriori sunt izolați cu politiren expandat tot 10 cm eps 80.pe interior nu are izolație deloc.
   ​​​
   Ultima editare de Gab.nic; 05.feb.2020, 10:26.

   Comentariu

   Procesare...
   X