Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Evaluare apartament 3 camere Bucuresti

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Evaluare apartament 3 camere Bucuresti

  As dori sa stiu daca cineva a trecut printr-o evaluare recenta a unui apartament la cumparare - prin credit.
  Ce pret estimativ a primti dela evaluatorul bancii.
  Apartamentul este in Bucuresti, exact langa hotel Marriot (pt cine stie Casa Poporului sau Bld. Panduri), are 3 camere, confort 1, 74 mp utili, arata mediu/modest.

  Mersi.

 • #2
  Răspuns la: info - Evaluare recenta apartament 3 camere Bucuresti

  Este mare diferenta intre 13 Septembrie si Panduri . Daca pe 13 Septembrie zona Puisor , poate sa se invirta la 100000 , asta la strada , in spate sau Panduri poate scadea si pina la 70000...
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: info - Evaluare recenta apartament 3 camere Bucuresti

   Eu am vandut prin Militari, dar iar nu se compara, cum a zis si Mirgea G. Am comparat cu ofertele de pe http://www.gimo.ro/bucuresti si poate ajunge si la 70.000-90.000 euro. Depinde si de cand este blocul, ce facilitati are apartamentul, zona, etc.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: info - Evaluare recenta apartament 3 camere Bucuresti

    Ca si reper, apartamentul este in blocul din dreapta Hotelului Marriot, undeva langa spitalul ORL Panduri (pt cine stie exact zona).
    Blocurile acolo sunt din '82-'85, arata impecabil - sunt 3 sa u4 apart pe scara, iar suprafetele utile sunt intre 73-80mp.
    Asa am apreciat si eu, undeva intre 70-90 mii de euro, insa m-ar ajuta o confirmare de la cineva care a trecut prin asta relativ curand.

    Comentariu


    • #5
     ... salut Mr.Cod, a trecut ceva vreme de cand ai deschis tu acest topic (in 2013, eu raspund abia acum, in 2021).
     Așa că, înainte de orice: sper că ești bine-sănătos! Primește salutul și mulțumirile noastre pentru participarea în proiectul Forum Misiunea Casa.

     Îl salut și pe Domnul Mircea G, care e în continuare foarte activ pe Forumul Misiunea Casa, vă mulțumim!

     Întrebarea pe care ai ridicat-o aici, este foarte interesantă: CUM EVALUĂM UN APARTAMENT? Care poate fi secretul faptului că aceeași metri pătrați utili ajung să valoreze - în același oraș/București, în unele locuri/situații sub 1000 iar în alte locuri/situații peste 2000 de EUR/mp?

     De fapt, ar trebui să discutăm despre criteriile de evaluare ale proprietăților imobiliare.

     S-a scris multă literatură în această direcție, dar ceea ce consider că trebuie aprofundat și urmărit, sunt noile tehnologii și platformele digitale, care fac posibile Analizele Comparative de Piață, încă din faza de început a căutării.

     Întrebarea - cheie, pentru cumpărător, este aceasta: ȘTII CE CAUȚI? ȘTII CUM SĂ DESCRII CEEA CE CAUȚI? CARE SUNT CRITERIILE DE SELECȚIE ALE PROPRIETĂȚII/IMOBILULUI pe care ar urma să-l achiziționezi (prin diferite metode, intre care și creditul ipotecar de care ai pomenit).

     Pentru vânzător, e bine să apeleze la un reprezentant dedicat, care să-i stea alături în procesul complex al vânzării unui imobil. În acest sens, văd reprezentarea exclusivă ca pe un angajament de parteneriat, între proprietar și consultantul său. Din acest parteneriat, câștigă amândoi - prin transparență, se salvează timp și bani...

     Pentru cei care ați citit până aici, vă invit să citiți mai departe, răspunsul la întrebarea DE CE AȘ ALEGE SĂ LUCREZ CU UN REPREZENTANT EXCLUSIV?

     Comentariu

     Procesare...
     X