Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Real Estate & Construction Forum 

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Real Estate & Construction Forum 

  Mâine, 1 octombrie 2019, vom participa la cea de a 9-a ediţie a proiectului Real Estate & Construction Forum.

  Smart Home, Smart Buildings, Smart Cities sunt termenii ce caracterizează piaţa de real estate, dar mai multe detalii despre eveniment vei găsi în articol.

  Dacă ai întrebări le aşteptăm pe adresa redacţiei contact@misiuneacasa.roPe 1 octombrie 2019, BusinessMark va invita la cea de a 9-a editie a proiectului Real Estate & Construction Forum. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, sala Atlas, incepand cu ora 08:30.

  Oamenii se dezvolta, tehnologia avanseaza, nevoile clientilor se schimba, organizatiile se transforma si simt nevoia de a se extinde. Smart Home, Smart Buildings, Smart Cities sunt termenii ce caracterizeaza piata de real estate. Sustenabilitatea a devenit un must – de la centre comerciale si spatii industriale, la birouri si locuinte.

  In acest context, Real Estate & Construction Forum va fi structurat in patru paneluri, fiecare dintre acestea aducand in prim plan unul dintre segmentele de referinta ale domeniului: Office, Rezidential, Retail, Industrial&Logistic.

  Prin cele patru momente de discutie, organizatorii vor provoca speakerii evenimentului sa raspunda la intrebari, precum:
  • Care sunt provocarile si solutiile de crestere a cererii pe toate segmentele pietei din perspectiva investitorilor, dezvoltatorilor si specialistilor din imobiliare?
  • Ce impact au inovatia si si digitalizarea in real estate? Care sunt trendurile la nivel global si solutiile inovatoare implementate cu succes pe pietele din regiune?
  • Cum arata spatiul de lucru al viitorului, spre ce isi indreapta atentia chiriasii si ce solutii au dezvoltatorii pentru a creste calitatea timpului petrecut la birou?
  • Care sunt segmentele pietei care ofera investitorilor yield-uri mai bune fata de pietele din regiune?

  Invitatul special al evenimentului va fi BERNARD STORCH, Partner, PLP Architecture.
  .
  Începe
  %01.%b.%2019
  Final
  %01.%b.%2019
  Locație
  Hotel Radisson Blue
  Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

  Community Manager MC
Procesare...
X