Am inceput constructia unei locuinte P+M ,deocamdata sunt in faza de sapat fundatia si bineinteles o sa urmeze sa realizez partea de scurgere/canalizare a casei.In proiect am si partea de instalatii dar aceasta a fost facuta cu un copy-paste deoarece nu corespunde necesitatilor casei.Am o oarecare dilema.Deocamdata pe strada nu exista sistem de canalizare dar in cartier au inceput o extindera masiva a sistemului de canalizare dar nu stiu daca va include si strada noastra.In curte am o fosa dar este amplasata pe directie opusa viitoarei posibile canalizari stradale.Asadar as dori sa conectez scurgerea la fosa dar sa las si conducta catre canalizarea stradala.Atasez o schita si as dori sa aflu daca :
-este corect un asemenea montaj.Daca va exista canalizare stradala voi inchide conducta care duce spre fosa.Aceasta poate fi inchisa doar acolo unde se varsa in fosa.
-conducta principala va fi de 110, catre bucatarie unde probabil o sa fie amplasata si masina de spalat ce diametru al tevii recomandati ?
-ce distanta ar trebui lasata de la perete pana la teava principala,la iesirea din placa ?
Va multumesc anticipat.
-este corect un asemenea montaj.Daca va exista canalizare stradala voi inchide conducta care duce spre fosa.Aceasta poate fi inchisa doar acolo unde se varsa in fosa.
-conducta principala va fi de 110, catre bucatarie unde probabil o sa fie amplasata si masina de spalat ce diametru al tevii recomandati ?
-ce distanta ar trebui lasata de la perete pana la teava principala,la iesirea din placa ?
Va multumesc anticipat.
Comentariu