Dupa cum zice titlul, la burlane am montate ingropat niste cutii din plastic cu capac (gura de vizitare), conectate la tevile care duc spre canalizare. Problema e ca la una din cutii s-a spart fundul si apa se infiltreaza pe langa casa. Probabil ca o fi cazut vreo bucata de gheata din burlan. Acum am o gaura destul de mare vreo 5 cm diametru, iar dedesubt s-a facut gaura, probabil pamantul a fost antrenat de apa.
Am deci 2 solutii: ori sparg gresia de pe trotuar si apoi betonul sa pot scoate cutia si inlocui cu alta, ori, si aici vin cu intrebarea: daca as turna niste ciment mai fluid prin gaura, sa am cat de cat un pat drept, si sa vin apoi cu niste mastic negru bagat pana la fata fundului cutiei, iar pe deasupra mai intind pe tot fundul un pat mai gros de mastic (sika negru la tub/ echivalent Ceresit etc)- ar merge?
Multumesc...
Am deci 2 solutii: ori sparg gresia de pe trotuar si apoi betonul sa pot scoate cutia si inlocui cu alta, ori, si aici vin cu intrebarea: daca as turna niste ciment mai fluid prin gaura, sa am cat de cat un pat drept, si sa vin apoi cu niste mastic negru bagat pana la fata fundului cutiei, iar pe deasupra mai intind pe tot fundul un pat mai gros de mastic (sika negru la tub/ echivalent Ceresit etc)- ar merge?
Multumesc...
Comment